Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולגבי המיקום של מתגי החלונות, עד כמה שאני זוכר גם בפנדה וב500 המתגים לא בדלתות, ובעבר כבר היו מכוניות עם מיקומים הזויים בהרבה למתגים הללו.

.

לפי דעתי זה נוח וגם בטיחותי יותר !! חבל שאין כל ה4 על הפנל..ו2 מאחור כמו שזה היום.

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קליאו 0.9T למשל שעולה במבצעים בסביבות 70-75 אלף ש"ח, מגיעה עם הכול.

4 חלונות חשמל, מנוע טורבו, בידוד (לא מושלם אבל כנראה עדיף על זה שבדאצ'יה), הנעה ללא מפתח, ציון של 5 כוכבים במבחני הריסוק, מולטימדיה מקורית עם שליטה מההגה, בקרת שיוט וכו'. (ואין מה לדבר על זה שיש לה מראה הרבה יותר טוב ומזמין מהסאנדרו)

אצל פיאט זה ככה בדגמים הזולים ועד כמה שזכור לי זה לא ככה בבראבו או בפונטו מהדור השלישי על כל דגמיו.

הביצועים פושרים מהותית מרוב הסופר מיניז. 0-100 ב14.5 שניות זה המון. אם בקליאו III שהייתה לי, נתוני היצרן העידו על 13.3 שניות והרכב היה איטי, אני לא רוצה לדעת איך הדאצ'יה הזאת סוחבת. חוץ מזה שבפיאט אין ב500 חלונות אחוריים כך שזה לא רלוונטי במיוחד, יותר הפריע לי הקטע הזה של החלונות האחוריים בקצה האחורי של הקונסולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קליאו 0.9T למשל שעולה במבצעים בסביבות 70-75 אלף ש"ח, מגיעה עם הכול.

4 חלונות חשמל, מנוע טורבו, בידוד (לא מושלם אבל כנראה עדיף על זה שבדאצ'יה), הנעה ללא מפתח, ציון של 5 כוכבים במבחני הריסוק, מולטימדיה מקורית עם שליטה מההגה, בקרת שיוט וכו'. (ואין מה לדבר על זה שיש לה מראה הרבה יותר טוב ומזמין מהסאנדרו)

אצל פיאט זה ככה בדגמים הזולים ועד כמה שזכור לי זה לא ככה בבראבו או בפונטו מהדור השלישי על כל דגמיו.

הביצועים פושרים מהותית מרוב הסופר מיניז. 0-100 ב14.5 שניות זה המון. אם בקליאו III שהייתה לי, נתוני היצרן העידו על 13.3 שניות והרכב היה איטי, אני לא רוצה לדעת איך הדאצ'יה הזאת סוחבת. חוץ מזה שבפיאט אין ב500 חלונות אחוריים כך שזה לא רלוונטי במיוחד, יותר הפריע לי הקטע הזה של החלונות האחוריים בקצה האחורי של הקונסולה.

איזה סלט עשיתה..

מחיר מחירון קליאו אקספרסיון 0.9 PACK ל' ידני ₪84,990 . מבצעים או לא ..אין דברים בחינם !

השרשור הזה הוא על דגם סנדרו ומחירה פחות מ55..תעשה השוואה תפוחים מול תפוחים

לגבי היופי זה עניין אישי כל אחת והטעם שלו.

אם כבר מדברים על יופי גם קליאו יפה וגם סנדרו סטפווי חמודה ומאוד מרווחת !

סלט- אז עד הסוף :lol::wink: !!

comp-sandero-2013.jpg

פורסם
תמונה שקיבלתי עבורך..

[ATTACH=CONFIG]454177[/ATTACH]

:mm_yeah:

עכשיו רק צריך נסיעת מבחן כדי להבין עד כמה הרכב "עגלה" או לא

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
:mm_yeah:

עכשיו רק צריך נסיעת מבחן כדי להבין עד כמה הרכב "עגלה" או לא

תשמע,הכל יחסית..אבל לפי הרגשה פנימית זה כן עגלה עם 75 כוח סוס :lol:,כי לא הרגשתי כוח ב0.9 ,מה שאני לא בטוח האם כפתורECO היה לחוץ או לא ואף מנציגים לא אמר לי על זה כלום..

טוב,נמתין לתגובה שלך לאחר נסיעת מבחן.

בכל מצב הפרש בכסף הוא לא קטן בין 55 ל70 או 76 וזה לא סתם.

1. זה מנוע חזק ומתקדם מאשר מנוע חלש של ה2000

2.מראה ואבזור ברמה אחרת -מערכת מולטימדיה עם נווט (מצלמה אופציה) ,גגון ,ג'אנטים יפים חישוקים16 צמיג רחב ולא15 ,משנת יד.

3.גחון גבוה ב6 ס"מ מה שזה אמר שמתלים אחרים ואין סיכוי לנשק את הקרקע.

ובגדול אם הייתה משדרג כל דבר ונניח והייתה יכול, אז כן מגיע להפרש שקיים היום בין הדגמים,עכשיו החלטה האם עדיף לך לוותר על רוב דברים ולחסוך 15-20 ולנסוע כזקנה ולהריח עשן של אחרים רוב הזמן.

פורסם

אני מרגיש שאני קצת חוטף פה את השרשור וזה לא יפה מצידי, אבל בגדול שתדע שאני כבר הרבה זמן "נוסע כזקנה ומריח עשן של אחרים"

אם אתה חושב ש1.2 של סאנדרו זה עגלה תעשה סיבוב על ג'ימני אוטומטי לשם קבלת פרופורציה.

זה שהסטפוואי דיזל עדיף בכל פרמטר זה ברור, אין פה שום שאלה.

אבל ב21 אלף שקל אפשר לעשות הרבה דברים קצת יותר שימושיים מאשר מנוע יותר חזק והגבהה של 6ס"מ.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
איזה סלט עשיתה..

מחיר מחירון קליאו אקספרסיון 0.9 PACK ל' ידני ₪84,990 . מבצעים או לא ..אין דברים בחינם !

השרשור הזה הוא על דגם סנדרו ומחירה פחות מ55..תעשה השוואה תפוחים מול תפוחים

לגבי היופי זה עניין אישי כל אחת והטעם שלו.

אם כבר מדברים על יופי גם קליאו יפה וגם סנדרו סטפווי חמודה ומאוד מרווחת !

סלט- אז עד הסוף :lol::wink: !!

[ATTACH=CONFIG]454182[/ATTACH]

לא עשיתי שום סלט, כל עוד אתה לא רוצה טרייד אין או עסקת בלון או משהו,

אתה יכול לרכוש את הקליאו תמורת 70-75 אלף ש"ח.

אין דברים בחינם? יותר נכון היבואן "עושה הנחות" ועדיין מרוויח מספיק.

זאת סופר מיני וכמו שאמרתי היא לא סתם זולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש פה כאלה שמשווים גם את פיאט עם הדאצ'יה, ...

בשורה תחתונה זה נבלה וזה טרפה,

במחיר של הדאצ'יה עדיף לקנות רכב פנאי יפני בן 3-4 ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

^אחת ההודעות המגוחכות של השנה

בוא, ספר לי איזה "רכב פנאי יפני" בן 3-4 אפשר לקנות ב₪55K.

פורסם

או איזה רכב מיני יפני מעניין יש מבחינת התנהגות ושהוא ייחודי? :roll:

חלאס, לא כל אחד רוצה לקנות מקרר יפני.

פורסם

עדיף מיאטה בת 13

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עדיף מיאטה בת 13

זה בן 13-14, לא בן 3-4.

פורסם
אני מרגיש שאני קצת חוטף פה את השרשור וזה לא יפה מצידי, אבל בגדול שתדע שאני כבר הרבה זמן "נוסע כזקנה ומריח עשן של אחרים"

אם אתה חושב ש1.2 של סאנדרו זה עגלה תעשה סיבוב על ג'ימני אוטומטי לשם קבלת פרופורציה.

זה שהסטפוואי דיזל עדיף בכל פרמטר זה ברור, אין פה שום שאלה.

אבל ב21 אלף שקל אפשר לעשות הרבה דברים קצת יותר שימושיים מאשר מנוע יותר חזק והגבהה של 6ס"מ.

קודם כול, זה לא 21 אלף.

זה 21 אלף רק אם אתה קונה את הרכב ומוכר אותו לברזל לאחר X שנים

בכול מצב אחר, זה ירידת הערך. לאחר 3 שנים ההבדל בניהם יהיה סביבות ה-10 אלף לרעת ה-1.5 דיזל.

ותחשוב על הדלק שתחסוך בתקופה הזאת?

תחשוב על זה שאתה נוסע לפעמים בשטח ושהמנוע הזה יהיה פי כמה יותר טוב(גם לנסיעה רגילה)

כנ"ל לגבי ההגבהה.

לטעמי זה שווה עוד 2000-3000 שקל בשנה, ולא להתבאס שאתה נוסע ברכב מעפן(עם כול הכבוד)

אם היית איזה מישהו שלא אכפת לו מהרכב הייתי אומר מילא, אבל בתור חובב רכב, זה פשוט יבאס אותך.

תשמע את זה מנסיון של מישהו שהייתה לו יאריס ספורט ועכשיו נוסע באלטו אוטומטית :)

• תוכן חדש...