Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנסיעה נדלקו כל הנורות הנ"ל בפתאומיות, היו כמה תקתוקים מכיוון המנוע, מד המהירות והטורים הפסיק לעבוד.

המכונית המשיכה ליסוע רגיל, נראה לי כאילו המכונית נוסעת בכבדות.

עצרתי בצד, כל הנוזלים בכמות התקינה, שמן, מים נוזל בלמים וכו'.

הנעתי את הרכב מחדש, הניע בקלות אך הנורות הנ"ל נשארו דלוקות,

שמתי לב במהלך הנסיעה הביתה כשהאטתי בצורה משמעותית הנורות נכבו וכשלחצתי על הגז נדלקו שוב פעם.

דיברתי עם המוסכניק, רמי שירותי רכב מת"א, לדעתו האלטרנטור אבל מחר אסע אליו לבדיקה.

מה לדעתכם הבעיה במכונית?

פורסם

בשלב ראשון אני מציע לך להכנס למוסך אשר יש ברשותו סורק תקלות בכדי לבצע סריקת תקלות ולחלץ קוד תקלה במידה וקיים ומשם להמשיך.

בהחלט ייתכן שקיימת בעיה באלטרנטור או/גם מצבר אבל לפני הכול בודקים את החיווט החשמלי וכמובן הידוק של נעלי הכבל למצבר והאלטרנטור.

כמה קילומטרים עשה הרכב ?

מתי לאחרונה הוחלף מצבר ?

האם בתקופה האחרונה בוצעו תיקונים או התקנות חשמליות ברכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בבדיקה במוסך ראינו שקיימת טעינת יתר של האלטרנטור, לכן הוחלף האלטרנטור, לאחר ההתקנה חיברו את הרכב למחשב.

המחשב הראה מספר תקלות, תקלות שבגינן נדלקו הנורות הנ"ל, באמצעות המחשב נמחקו התקלות ולאחר מכן בוצעה נסיעת מבחן כדי לוודא שהרכב תקין ועד עכשיו הכל בסדר.

בעת השהייה במוסך הרכב עבר גם טיפול 90 אלף ק"מ, טיפול גדול, החלפת רצועת טיימינג, הוחלפה רק הרצועה, רצועה מקורית של יונדאי, שאלתי מדוע לא צריך להחליף את כל המכלול, אמרו שלא צריך.

שאלתי מדוע לא החליף את נוזל הקירור, לא הוחלף שמן גיר, אמר שלא צריך.

שמן מנוע הוחלף, שמן מקורי של יונדאי, KIXX.

מצד אחר אני יודע שמדובר במוסך רציני ומומלץ, אבל נראה לי שהטיפול היה חלקי ולא מלא, מה דעתכם?

התשלום עבור החלפת האלטרנטור והטיפול עלה 2120 ש"ח.

פורסם

כמה קילומטרים עשה הרכב ?

מתי לאחרונה הוחלף מצבר ?

האם בתקופה האחרונה בוצעו תיקונים או התקנות חשמליות ברכב ?

הרכב עבר 85 אלף ק"מ, הוחלף מצבר לפני שנתיים, לא בוצעו תיקונים או התקנות חשמליות.

• תוכן חדש...