Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מדובר במאזדה 6 2003 פרימיום

אחרי שאני נכנס לשלוליות בכביש עמוקות(בגלל ניקוז גרוע) וכנראה חודר מיים לאיזשהו מכלול או לאנשהו באוטו התוצאה מה שקורא זה שאני מאבד הגה כוח, ההגה ניהיה מאוד מאוד מאוד קשה ואחרי כמה שניות משתחרר. זה קרה לי כבר פעמיים(פעם ראשונה היה לפני כמה חודשיים בתחילת חורף) ואחרי שכיביתי את המזגן פתאום הכול חוזר להיות רגיל.

היום זה גם קרה לי שנסעתי ללימודים נכנסתי לאיזה 30 40 מטר של חלק שפשוט היה מוצף במים וממש נסעתי לאט אבל המיים השפריצו לצדדים, אחרי מספר שניות שוב נעלם לי ההגה כוח ואפילו נדלקה המנורה האדומה של המצבר, אבל אחרי שעצרתי בצד וכיביתי מזגן זה נעלם. האם זה יכול קשור למצבר? האם זה באמת קשור למזגן? להגה?

אני מאוד מבולבל, אני מבין שיש סיבה ישירה של המים אבל לאן הם יכולים לחדור שקוראת בעיה כזאת?

פורסם (נערך)

למאזדה מהדגם שלך יש משאבת הגה כוח מכנית,

לפי מה שאתה מתאר הרצועת אביזרים שלך כנראה מחליקה.

כאשר אתה נכנס למים הרצועה נרטבת ומתחילה להחליק, והנורה של מצבר גם כן נדלקה כנראה בגלל שהרצועה מחליקה ומהירות של האלטרנטור ירדה משמעותית לכמה שניות עד שהרצועה הפסיקה להחליק.

תתחיל מבדיקה של הרצועת אביזרים, מותחן רצועת אביזרים, וכמובן כל הגלגלות שאחד מהן לא תפוסה.

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

יש רק רצועת אביזרים אחת שמשותפת לכולם, כנראה שהיא מחליקה והאלטרנטור מפסיק להסתובב, או משאבת ההגה.

תשתדל להפסיק להיכנס למים.

28689.png

עריכה: MAATRIXX הקדים אותי.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
למאזדה מהדגם שלך יש משאבת הגה כוח מכנית,

לפי מה שאתה מתאר הרצועת אביזרים שלך כנראה מחליקה.

כאשר אתה נכנס למים הרצועה נרטבת ומתחילה להחליק, והנורה של מצבר גם כן נדלקה כנראה בגלל שהרצועה מחליקה ומהירות של האלטרנטור ירדה משמעותית לכמה שניות עד שהרצועה הפסיקה להחליק.

תתחיל מבדיקה של הרצועת אביזרים, מותחן רצועת אביזרים, וכמובן כל הגלגלות שאחד מהן לא תפוסה.

ומה עושים עם הרצועה הזאת שמחליקה? צריכים להחליף רצועה לחזק מה עושים במצב כזה והאם העסק יקר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נורא עכשיו הוא בטוח יודע מה הבעיה.

תבדוק אם היא מתוחה כמו שצריך. ברכבים מסויימים יש כיסוי מגן לרצועות מתחת לרכב. לא יודע איך זה במאזדה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא נורא עכשיו הוא בטוח יודע מה הבעיה.

תבדוק אם היא מתוחה כמו שצריך. ברכבים מסויימים יש כיסוי מגן לרצועות מתחת לרכב. לא יודע איך זה במאזדה.

רק לבדוק שהיא מתוחה כמו שצריך? לא מחליפים את השרשרת בדרך כלל לפי מה שאני יודע נכון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה רצועה ולא שרשרת. מחליפים רצועה כשיש בה סימני סדקים ובלאי, או כשהגיע הזמן להחליף אותה לפי הוראות היצרן.

לא יודע איך זה במאזדה שלך אבל זה לא סיפור בכלל למתוח את הרצועה ברכבים שאני מכיר. כל מכונאי יכול לעשות את זה ולוקח כמה דקות.

יש רכבים שזה עם מותחן אוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...