Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוני והדקאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אהיה מאוד, מאוד מופתע (לטובה) אם זה לא מסמן את סוף הדקאר במתכונתו הנוכחית, לפחות לאופנועים.

מופתע לטובה, כי אירוע כזה לא אמור להיות פוליטיקלי קורקט, והרוכבים (לפחות המקצוענים, כי החובבנים לא תמיד) יודעים למה הם מכניסים את עצמם. לא שאני תומך בספורט מוות סטייל הגלדיאטורים, אבל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דאקאר טראגי, כנראה איזו סטטיסטיקה מחורבנת. שנה הבאה בטח נראה דאקאר סטרילי יותר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אגב, מישהו יודע מה הסיבה הרפואית למותו של מאוני. לפי העדכונים הוא נהרג מתאונה, אבל מישהו יודע מה הייתה הפגיעה?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני שמעתי ממישהו שהוא חטף את הכידון בחזה במהלך תאונה ולכן חטף דום לב כאשר כוחות ההצלה הגיעו למקום היה כבר מאוחר מדי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אגב, מישהו יודע מה הסיבה הרפואית למותו של מאוני. לפי העדכונים הוא נהרג מתאונה, אבל מישהו יודע מה הייתה הפגיעה?

נכון לעכשיו עוד לא ראיתי סיבות או פרטים רשמיים. "נהרג בתאונה" וזהו.

אלפי קוקס תיאר את סביבת התאונה כ"מלאה בדם".

פורסם

אני ראיתי בחדשות איזה אופנוען שהתהפך באחת מהדיונות קדימה כאשר הגלגל הקידמי התחפר ונתקע והוא עשה סלטה קדימה והאופנוע נחת עליו ואז הוא התקפל כזה והפסיק לזוז...יכול להיות שזה מאוני?

ובאמת מקרה מצער מאוד...ז"ל לברכה...

• תוכן חדש...