Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטיוירוס

PsyOr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה די של שנות ה90, אבל מן הסתם רלוונטי גם להיום.

יש היום תוכנת אנטיוירוס אמיתית שבאמת מגנה על המחשב והיא חינמית?

יש לי כמה מחשבים, ולקנות רשיון לכל אחד זאת כבר הוצאה, השאלה אם קיים אנטיוירוס טוב שמתעדכן באופן תדיר שיכול לעשות את העבודה.

יש לי את AVG ואני לא מרגיש שהוא באמת מגן, יש את הMicrosoft Security Essentials שלפחות בגרסאות הקודמות היה די מעיק על הRAM.

משהו מומלץ? או שרק רישיון של NOD\KASPERSKY יעשה את העבודה

פורסם (נערך)

AVG זאת תוכנה מצויינת, אבל לאחרונה היא עשתה את המעבר המתבקש מסחר בתוכנות, לסחר במידע אישי של המשתמשים שלה, לכן אני כבר לא יכול כבר בלב שלם להמליץ עליה.

ADAWAE היא חלופה טובה, לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

Avg כבר כמה פעמים מחק לי קבצים חשובים של העבודה.

יש להם לפעמים תקלות קשות.

אני מתקין avast.

תריץ מדי פעם malwarebytes, הוא מוצא הרבה בעיות.

אייל

פורסם

אצלי avast לא הצליחה להגן על גניבת פרטי אשראי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למרות שזה לא חינמי, אני ממליץ על ESET (בעבר השתמשתי רק באנטי וירוס. כיום בתוכנת internet security).

אפשר לקנות רישיון המיועד ל-4 מחשבים - יוצא יותר זול מקניית רישיון לכל מחשב בנפרד.

אם תבחר באפשרות זאת, תבדוק מספר ספקים מוסמכים למכירת רישיון (דרך האינטרנט) - יש הבדל במחירים.

פורסם

משתמש ב AVAST החינמית.

לטעמי מעולה, צריך קצת לבטל הגדרות מעצבנות (נכנסה בכוח לתימה כששולחים מייל ) אבל בכללי עושה עבודה מאוד טובה, אני מרוצה.

כמו שהזכירו למעלה ESET גם מעולים, בעסק של אבי התקנתי את ה INTERNET SECURITY שלהם ( 3 שנים * 4 מחשבים, לא יקר כמו שחושבים ), אבל לבית אני מספק בחינמי.

פורסם
אנטי-ווירוס לא אמור להגן בפני גניבת פרטי אשראי, בשביל זה אלוהים ברא מה שנקרא "קומון סנס".

אנטי וירוס אמון להגן נגד תוכנות זדוניות וקבצים נגועים ולהגן על טעויות משתמש,בזה הAVAST נכשל אצלי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אלוהים לא יכול להגן מטעויות משתמש...

אז אנטי וירוס כן?

זה תפקידו,אחרת למה הוא קיים ליופי?

בגלל המקרה פעם ראשונה קניתי תוכנה חוקית,את חבילת אבטחה של eset בהמלצת הפורום.

פורסם

מתוך ויקיפדיה:

במצב אופטימלי, אנטי-וירוס יצליח לזהות ניסיון חדירה למחשב של תוכנה זדונית טרם התקנתה, ובכך למנוע את האיום והנזק.

פה הavast נכשל.

אני התקנתי תוכנה כזאת שהיא סוג של key logger,שאותה האנטי וירוס לא זיהה.

פורסם

נכון,בסופו של דבר במבחן התוצאה הוא איכזב.

• תוכן חדש...