Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרנגייד היא 500X. ל-500X יש כמעט 380 מסירות בחצי שנה והיעד שלהם 50 מכוניות? בהחלט מכוונים גבוה.

ל-200 אין מה לחפש מול הקאדי, כי היא הנעה אחורית ועדיפה עליה כנראה בכל היבט פרט למרווח פנים. מול האודי גם אין לה מה לחפש כי האודי מבוססת הרבה יותר. הסופרב פשוט מצוינת וב-260 מקבלים את ה-LK 280 כ"ס, שהיא פשוט מכונית מצוינת. הם היו צריכים להוריד חזק לכיוון ה-200, עם ה-S60 בין הכוונות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה גם שהמיני קאנטרימן כבר לא נמכרת בישראל(ע"פ אתר היבואן)

אז לאיזה יעד הם מכוונים? ואיך זה אמור להעלות את הצמיחה של ג'יפ בישראל?

היבואן מתנהל באופן תמוה ומעלים מותגים כמו דוד'ג(דארט?צרגר?ויפר?צלנגר?דוראגנו?גרנד קראוון?)

לא מתאמץ לשווק את המכוניות שלו. לא מקים אולמות תצוגה בסטנדרט גבוה למרות שמחזיק במותגים שאמורים לזכות בכך, לא מפעיל או מעדכן את אתרי האינטרנט העלובים ועוד ועוד

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם (נערך)
דווקא בסוזוקי הקטנה מוטת השוק הפרטי הם כנראה יעשו חיל.

אני דווקא חושב שהגיר הרובוטי יהווה מכשול ומהתמונות הרכב פשוט לא נראה טוב, מזכיר יונדאי אטוס ישנה או דייהטסו מאטיז מהדור השני שלא נמכרה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

הם עושים עוול לדודג' ואני מקווה שמישהו שם (בפיאט/קרייזלר) יתעורר ויקח מהם את המותג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ליבואן הזה יש בהחלט מה להציע, אבל הוא פשוט לא מציע את זה כמו שצריך.

אני כל כך מתחבר לתגובתו של 504L. יש להם ארסנל של דגמים, חלקם ישר למיינסטרים וחלקם קצת פחות, אבל מה שהם עושים עם הרנגייד למשל זה פשוט עוול.

למה לכוון מול הקאנטרימן? הרכב הזה יכול בכיף למכור כמה מאות יחידות בשנה בתמחור הנכון.

הרנגלר מככב אצל חובבי השטח האמיתיים, ויש כאלה שאיך שמקבלים את המפתח, כבר הולכים לאספיר/פרוג'יפ וזורקים עוד סכומים של 5-6 ספרות על הרכב (זכור לי מקרה אחד ספציפי של בחור שהגיע לפרוג'יפ עם רכב עם 20 ק"מ על השעון והוציא שם בערך 100 אלף שקל).

חבל, פשוט חבל.

אגב, הקאנטרימן עדיין נמכר בארצנו הקטנטונת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...