Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סוף סוף אדם שמדבר לעיניין (אלעד)

אם אני יפתח את המנגנון שתופס את החגורה ויוצאי את מה שחוסם את כניסת החגורה לשם(בהנחה שזה אפשרי), יהיה בטיחותי לנסוע ככה?

תודה.

אני מודה שמעולם לא יצא לי להתעסק עם המנגנון הזה, אבל אישית הייתי נרתע מביצוע קומבינות ופוילע שטיקים עם אביזר בטיחות קריטי שכזה. אני מצטרף להמלצה לחפש רכב זהה לשלך שהורד מהכביש שלא עקב תאונה, ולפרק ממנו את החגורות שלו.

בלי קשר, כשאתה מחליף את החגורות אצלך, זכור שאתה מתעסק עם חומר נפץ. אם אינך מבין את המשמעויות של זה או לחילופין אינך יודע בדיוק כיצד להתקין את הרכיב הזה, עשה לעצמך טובה ותן לבעל מקצוע לעשות לך את זה. החיים שלך שווים יותר מזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)
אם החגורות התפוצצו צריך לתקן\ להחליף גם מחשב כריות אוויר.

חפש מפירוקיה וסגור סיפור.

אורן

מפרוק הציעו לי באלף לזוג כולל התקנה, השאלה שלי הייתה אם המחיר סביר, אף אחד לא יתייחס לשאלה הזו

כמו כן שאלתי אם יש אופציה לקנות מפרוק ולהתקין לבד(אם קשה להחליף לבד) , וגם על זה לא ענו לי

בנוסף שאלתי אם יש אפשרות לתקן את החגורה ללא התקנת מערכת חדשה(עם הנפץ) ולא ממש קיבלתי תשובה

כל המחיר של הרכב הוא 10 אלף, השקעתי 5 בתיקון שלו וחבל להשקיע עוד אלף על החגורות.. אם ניתן לתקן ללא המערכת אז אני מעדיף את הדרך הזו.

ומיכאל- הבנת לא נכון.. הבאתי את הרכב לתיקון והמחיר שקיבלתי הוא על X תקלות, לא כולל החגורה. המוסכניק לא אשם

עריכה: תודה אלעד, הגבת בזמן שרשמתי את כל מה שרשמתי למעלה..

בהחלט עדיף לא להתעסק והעדפה שלי היא פשוט לנתק את המנגנון שעבד ולהמשיך להשתמש בחגורה ללא המנגנון, אם יש אנשים שנוסעים על מכוניות בנות 20 ללא אף אביזר בטיחות, אני יכול להסתדר בלי אביזר אחד מתוך שאר האביזרים שקיימים באוטו..

עריכה אחרונה על ידי EliVolk
פורסם (נערך)

טכנית אתה צודק בטענה שלפני 20 שנה עוד היו כאן מכוניות ללא כריות אויר. אבל, וזה אבל גדול: מנגנון חגורת הבטיחות באותן מכוניות תוכנן בהתאם לעובדה הזאת.

כפי שציינתי, מעולם לא התעסקתי עם מנגנון הקדם מותחן וגם לא עם זה של החגורה. יתכן שאתה צודק ושלנטרול מנגנון הקדם מותחן לא תהיה השפעה כלשהי על מנגנון החגורה, ויתכן שלא. מעולם לא בדקתי את זה.

הדעה שלי היא שעקב החשיבות הבטיחותית של המנגנון הזה, לא כדאי להתעסק איתו ולבצע בו מיני קומבינות.

לצערי, אינני בקיא במחירים שבהם נסחרים מנגנונים כאלה ולכן אין באפשרותי להתייחס לשאלותיך אודותיהם.

מקווה שעזרתי :)

עריכה: בדוק פה, יתכן שבית העסק שהוזכר בפוסט הזה יוכל לסייע לך למצוא פתרון סביר במחיר מתקבל על הדעת.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...