Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה ל Citroen servce box?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר עובד אצל מישהו?

כבר תקופה שלא עובד אצלי, האם היה שינוי מדיניות או משהו כזה?

תודה.

פורסם
האתר עובד אצל מישהו?

כבר תקופה שלא עובד אצלי, האם היה שינוי מדיניות או משהו כזה?

תודה.

רישום ל service box של פיג'ו זה סוג של תעלומה בעיניי

האם אפשר לקבל הסבר איך נרשמים לאתר ?

שלומי

פורסם

נרשמתי לפני איזה 5-6 שנים, אז היה תהליך רישום פשוט.

לא יודע איך נרשמים היום, לדעתי הם שינו מדיניות ולא מאפשרים יותר רישום ל"סתם מישהו".

אבל עד לאחרונה יכלתי להתחבר עם אותו משתמש שפתחתי לפני 5 שנים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

נראה שהשירות חזר לתפקד לעת עתה.

רישום ל service box של פיג'ו זה סוג של תעלומה בעיניי

האם אפשר לקבל הסבר איך נרשמים לאתר ?

מצטרף לתהיה. ומודה מאוד לחברים היקרים שהשאילו את שם המשתמש בתוך דקות, הפתעתם אותי.

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

גם אני לאחרונה לא מצליח להיכנס לSERVICE BOX , כנראה כמו שבוקי רשם יש כרגע מדיניות שלא נותנים לכל אחד להירשם,

ניסיתי לעשות מעשה "והשגתי" SERVICE BOX אבל בעת ההתקנה הוא דורש סיסמא ואינני מוצא.

פורסם

הסרוויס של סיטרואן עובד אצלי מצויין, לגבי פיג'ו אין לי מושג

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

באתר של פיג'ו זה עבר לי עד לפני מספר חודשים.

באתר של סיטרואן הם החליטו שזה שירות בתשלום לאנשים טכניים בלבד. כנראה בגלל זה אני לא יכול להכנס יותר.

באסה.

• תוכן חדש...