Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חיבור USB ולא bluetooth.

לא אודיופיל , פשוט רוצה לשמוע יותר חזק כשיש צורך ברמה סבירה.

תקציב עד 20-30$ , במידה ויש משהו ביותר והוא ממש שווה , גם אשמח לקבל קישור.

תודה.

פורסם

אייל, לאיזה מחירים יכולים להגיע סאונד ברים ?

YUVK, אמנם צופה מממיר של הוט אבל יש גם מחשב שמחובר ולכן אני מעדיף שהרמקול יהיה מחובר לTV ללא תלות מאיפה אני צופה, אין לי רסיבר.

פורסם

בשביל עוצמה יותר חזקה אתה צריך גם איזושהי הגברה. אם רק תחבר רמקולים להגברה שיש בטלוויזיה, אני בספק אם תקבל שיפור.

חפש רמקולים למחשב שבאים עם הגברה וחבר לטלוויזיה (תוודא רק שהשלט שולט על עוצמת השמע דרכם).

לא יודע מה מומלץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני עשיתי את זה עם מיקרולאב, SOLO 7C, הבעיה שהם 2.0 ולא 2.1 אבל הם עובדים מצוין והסאונד מעולה. יותר טוב מכל מערכת סטריאו עלומת שם שיצא לי להתקל בזמן האחרון.

Opel Adam S 2017

פורסם

חפש ביד 2 מישהו שמוכר רסיבר או מגבר סטריאו ישן של פירמה מוכרת אפשר למצא במחירים של סביבות ה 100-200 שקל אפשר למצא אפילו כאלה שמוסרים אותן היום ללא תמורה.

האיכות ורמת ההגברה שתקבל ממגבר ישן כזה לא תקבל בשום מוצר זול אחר.

לראייה - לא מזמן מסרתי רסיבר איכותי נדמה לי של KENWOOD, ותמצא גם אחרים בשירשור המסירות כאן.

פורסם

^עם רמקולים, זה לא ייכנס לו בתקציב, מה גם שמדובר בסידור מסורבל.

אני עשיתי את זה עם מיקרולאב, SOLO 7C, הבעיה שהם 2.0 ולא 2.1 אבל הם עובדים מצוין והסאונד מעולה. יותר טוב מכל מערכת סטריאו עלומת שם שיצא לי להתקל בזמן האחרון.

רק שזה פי-7 ממה שהוא מוכן להוציא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חוץ מUSB, יש הכל, HDMI, COMPONENT,וכל שאר הכניסות הרגילות, המחשב מחובר דרך VGA לתצוגה וכבל זכר מהמחשב לאחת מיציאות ה COMPONENT.

פורסם
^עם רמקולים, זה לא ייכנס לו בתקציב, מה גם שמדובר בסידור מסורבל.

רק שזה פי-7 ממה שהוא מוכן להוציא...

אוי סליחה, לא שמתי לב לתקציב בהודעה. :p

במחיר כזה אני לא יודע מה אפשר למצוא בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש אצלי סאונדבאר של סמסונג שקניתי אצל אבי סופר באלנבי ת"א, במשהו כמו 350 שקלים. איכות פצצה. אז נכון שזה יותר יקר ממה שאתה מחפש אבל זה נותן אחלה סאונד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...