Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שכרתי לפני כמה שנים בהדר יוסף בפחות משלוש לשני חדרים וחצר קטנה.

עונה לכל הדרישות שלך חוץ מדוד שמש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פינדר, בדיוק מסתכל על אור יהודה. תמיד תפסתי מאור יהודה כעיר מאוד יקרה, אני חייב לציין שאני ממש ממש מופתע מהמחירים שם!

אור יהודה זולה יחסית לשאר הערים בבקעת אונו.

בעיקר בגלל מצב סוציו-אקונומי של חלק גדול מהאוכלוסיה שם, מה שלא אמור להשפיע עליך בתור רווק ללא ילדים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תגידו, רווקים יקרים שלי,

אני נמנע משכונות "מצוקה", האם לדעתכם יש ביסוס לפרינציפ הזה? אולי אני מגזים?

פורסם

איפה אתה מחפש בפתח תקווה?

בשכונת עמישב ופג'ה אתה יכול למצוא אחלה דיורת בתקציב סבבה. אלו אומנם לא השכונות הכי טובות אבל אין שום דבר ממש רע בהן.

ניסית לחפש בראש העין?

פורסם

עד לא מזמן הייתי מוגבל למערב פתח תקווה (איפה שהיא מתחילה אם מגיעים מז'בוטינסקי), ומרכז העיר שהוא לא ממש מרכזי (בלי חנויות בקומה הראשונה). עכשיו אני כבר מחפש בכל העיר, כולל יוספטל, צומת סירקין, מזרחית לכביש 40 וכדומה..

שמעתי שעמישב, פג'ה, מחנה יהודה, אחדות, שעריה - לא השכונות הכי טובות בעיר. בסופו של דבר אני כן רוצה לחיות במקום סביר שלא מלא נרקומנים או אלכוהוליסטים..

ראש העין עוד לא ניסיתי.

פורסם

גרתי בפ"ת 3 שנים (מ 2010 עד 2013) שילמתי 3200 כל חודש, הדירה נמצאת ברחוב קפלן (לא רחוק מבילינסון) שנחשב לאזור סביר+

דירה של 2.5 חדרים, 65 מטר בבניין רכבת ישן אך משופצת לגמרי כולל חשמל ואינסטלציה ומזגן מיני מרכזי

אנ מודע לזה שהמחירים עלו, אבל קשה לי להאמין שאי אפשר למצוא משהו דומה באזור הזה

פורסם

sh33p

גרתי באותו הרחוב, אך לצערי אני גרתי בדירת 2.5 חדרים שחולקה ל 2 יחידות דיור!!! ושילמתי בערך אותו הדבר..

האזור הזה סבבה, אבל נדיר שצץ שם משהוא..

פורסם

הממשלה הכריזה מלחמה על "המשקיעים" במקום לבנות עוד דירות. זו התוצאה.

אגב לא יודע למה אתה פוסל חולון-בת ים-ראשון.

אם תמצא משהו במרחק הליכה מהרכבת אז גם תחסוך את הפקקים (הדי נוראיים בבוקר)

לחלופין חפש עם שותפים

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לגבי חולון וראשון אני יכול להגיד לך חד משמעית שיש שכונות טובות מאוד ושכונות פחות טובות.

בת ים אני פחות מכיר.

בכל מקרה - כדאי לשקול רק אם זה עם הרכבת. עם רכב הפקקים באיילון צפון בבוקר זוועה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil

תודה רבה! לצערי הרכבת אינה פועלת בשישישבת כמו שאר הדברים במדינה ולכן אם אני מתרחק ממקום העבודה אני חייב להחזיק רכב. תודה על ההערה לגבי הפקקים!

פורסם
wil

לא יודע, לא תופס יותר מידי מחולון-בתים-ראשון. סתם סטיגמה מטומטת..

אתה לא תופס מהערים האלה אבל מחפש דירה בפ"ת?

:)

צא מהסטיגמות המטופשות ותבדוק בערים האלה, יש שכונות נהדרות בכל אחת מהערים האלה ומאז שנפתח הקטע של כביש 433 באיזור אתה יוצא מהעיר לכל כיוון במהירות ונוחות.

תוך 45 דקות אתה מגיע עם רכבת מבת ים לת"א (15 דקות המתנה, 15 דקות איחור, 15 דקות נסיעה... ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תוך 45 דקות אתה מגיע עם רכבת מבת ים לת"א (15 דקות המתנה, 15 דקות איחור, 15 דקות נסיעה... ).

אני מאמין שזה נכתב בבדיחות. יש הרבה מה לבקר את רכבת ישראל אבל...

אני נוסע לא מעט בקו בת-ים ת"א, והרכבות מגיעות בזמן (למעט מקרים מאוד חריגים) זמן נסיעה מבת-ים קוממיות לתחנת ת"א "השלום" כ- 20 דקות בכל שעה של היום.

• תוכן חדש...