Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 16 וחודש, רוצה לדעת באיזה גיל בדיוק עושים תאוריה וכיצד כל התהליך הזה זז, מה קורה אם אני נכשל..

אח"כ, באיזה גיל אני לומד נהיגה, כמה זה עולה בערך, כמה שיעורים צריך..

תודה.

בכבוד רב,

מיכאל קולסניק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאוריה ניתן להתחיל ללמוד מגיל 16 וחצי תקנו אותי אם אני טועה

אם אתה נכשל אתה יכול לגשת אחרי שבועיים

שיעור נהיגה נע בסביבות 80-90 יכול להיות יותר יכול להיות פחות תלוי במורה

צריך 28 שיעורים מינימום

לטסט אתה יכול לגשת רק בגיל 17

מגאן קופה 1.6

פורסם

מבחן תיאורטי נעשה מגיל 16 וחצי, באם נכשלת עליך לחכות 14 ימים עד שתוכל להיבחן שוב.

מבחן מעשי נעשה מגיל 17, דרושים 28 שיעורים מינימום על מנת לגשת למבחן זה, מחיר כל שיעור נע סביב ה100 ש"ח לשיעור של 45 דקות, באם נכשלת במבחן המעשי עליך לחכות שבועיים עד שתוכל לגשת שוב.

מחיר מבחן תיאורטי הוא 113 ש"ח (אגרה).

מחיר מבחן מעשי ראשון הוא 300 ש"ח, מחיר כל מבחן אחריו הוא 300+113 ש"ח.

עוד משהו?

משכנתא זה קל

פורסם

נכון, תיאוריה אפשר לעשות מגיל 16.5...

לגבי הרשיון, התיאוריה עולה משהו כמו 113 ש"ח וגם על הרשיון תשלם משהו כמו 135 ש"ח כשתקבל אותו...

לי יצא הכל (כולל הכל, בדיקות, אגרות) כ3000 ש"ח, השיעורים עלו 85 ש"ח(זה היה לפני כשנה וחצי אבל אני לא חושב שמשהו השתנה חוץ ממחיר השיעורים אולי)...

*ובהצלחה...

פורסם
שמעתי שאפשר לגשת כיום כל שבוע לתיאוריה אז בדוק זאת.
אכן..

עודכן החוק, וכיום אפשר לגשת של שבוע לתאוריה.

-

לי יצא כ2700 אם אני זוכר נכון.. :roll:

80 שקל שיעור (28 שיעורים)

תאוריה+טסט (כולל מה שמשלמים למורה על הרכב + על ה"שיעור" שהוא אסף אותך מהבית)+בדיקות והכל.. יצא בערך עוד 400-500 שקל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תאוריה אתה יכול לעשות בגיל 16.5 ולקחת גם שיעורי נהיגה בגיל 16.5. את התאוריה לא חובה לעשות לפני תחילת שיעורי הנהיגה, אבל חובה לפני הטסט(חוק מטומטם לדעתי-איך אפשר לנסוע בכביש ללא ידיעת תמרורים?!)א... שחכתי קודם כל אתה לוקח "טופס ירוק"-אם אתה לא יודע מה זה אז תשאל(הוא חינם)

ואז התאוריה עולה 113 שקל, אם אתה נכשל שוב 113 שקל אפשר לעשות תאוריה כל שבוע.

כל שיעור נהיגה עולה בין 80 ל-90 שקל וזמן השיעור הוא בין 40-45 דקות(לא מכיר יותר מזה).

אתה חייב לקחת לפחות 28 שיעורים.

הטסט עולה 300 שקל, אם אתה נכשל אתה משלם אגרה של 113 שקל + 300 לטסט... נכשל וחוזר חלילה עד טסט 10 שאותו נותנים חינם(מי צריך טסט 10?!)

עכשיו כשחושבים על זה זה ממש מסחטת כסף! וגם הביטוח לנהג חדש עולה הרבה יותר מלנהג לא חדש.

ואז יש לך 3 חודשים של נהג מלווה ועד גיל 21 (נראה לי) אסור לך להסיע יותר מ2 נוסעים אם אין מלווה שהקריטריונים שלו כמו של נהל מלווה...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני מתרשם מהידע של הקשישים שהגיבו לפני

:wink:.... רק טעות אחת שאני צריך לתקן (בתור תלמיד י"א שלומד לנהוג כעת וכך גם רוב השכבה שלו) כנראה שהנוהג השתנה ועכשיו הרבה מהמפגשים עם המורה הם בני שעה. מה שאומר שכל פעם שיעור וחצי - כך פעמיים בשבוע וכל שבוע עושים שלושה שיעורים. ואני מתאר לעצמי שאתה מאוד רוצה כבר להתחיל ללמוד אז אני מציע לך לא ללכת ישר למורה ברגע שאתה מגיע ל-16 וחצי כי השיעורים ימרחו ואתה רק תבזבז הרבה זמן כסף ומאמץ (ואני מדבר מניסיון אישי)..

בהצלחה!!

נ.ב. לא קשור: גנבו למורה שלי את האוטו! כמה אירוני...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אז מתי אתה מציע להתחיל ללמוד כי אני בן 16.2 ואני עוד 3 חודשים רציתי להתחיל ללמוד.

מתי כדי להתחיל? דוגרי אני וחברים שלי חשבנו על 3או 2 חודשים לפני 17

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
אז מתי אתה מציע להתחיל ללמוד כי אני בן 16.2 ואני עוד 3 חודשים רציתי להתחיל ללמוד.

זה גם פחות או יותר הזמן שרצוי להתחיל אם אתה רוצה את הרשיון בול בגיל 17 או מעט אחריו.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אני התחלתי ללמוד 4 חודשים לפני היומולדת. עכשיו אני קצת פחות מחודש לפני היומולדת (3/2/88)

ואחרי הקפאה של השיעורים לכמעט שלושה שבועות אני כבר בשיעור 23. אז לא קרה שום דבר נורא אבל זה חבל מאוד להקפיא שיעורים. אני מציע לך להתחיל בערך 3 חודשים לפני היומולדת כדי שיצא טוב

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אתם עושים ממש חישובים להוציא את הרשיון ב-17. מזכיר לי אותי לפני 5 שנים. :-P

5 שנים רשיון. כבר נהג זקן.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אני עשיתי חישוב להוציא ת'רשיון בדיוק ביומולדת..

בסוף הייתה שביתה ולא יצא :( בגלל ההוא עם השפם..

המורה שלי אפילו סידר לי טסט ביום שישי, שזה היה היום של היומולדת.. :cry:

מסקנה: אל תתכננו.. כי בסוף איזה מניאק עם שפם גדול ידפוק לכם הכל

(וואלה.. גם יצא חרוז)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בותר אחד שעשה את התיכנונים האלה אני יכול לתקן אתכם קצת

אני התחלתי את התאוריה שלי עשיתי קצת רחקי גיל 16.5

ואת השיעורים של מרחתי על 4 חודש (בינתיים הצלחתי להיכשל בטסט מסיבות שאני עדיין מוחא עליהן)

אז ככה לא מיזמן אני זוכר שהעלתי לינק שהחוק הישתנה לשבוע הקפאה

והחוק היבש אומר שאתה צריך ליצבור 19 שעות נהיגה לא משנה באיזה התפרסות שיעורים זה יהיה, לדוג': עבדכם הנאמן עשה 38 שיעורים של כל אחד חצי שעה ב 55 ש''ח, אם תעשו חישוב תיראו שזה יוצא 19 שעות, וגם באזור 19 שעות יהיה על האנשים שלומדים 28 שיעורים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מה אתם אומרים על התוכנה "נהיגה נכונה 2004 פלוס" (למדתי ממנה הרבה), יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

בכבוד רב,

מיכאל קולסניק.

• תוכן חדש...