Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

כידוע לכם עיריית ת״א עושה שימוש נרחב ברכב ייחודי היוצר זרם מים בשילוב עם אוויר כדי לשטוף את המדרכות ברחבי העיר.

לצערי אני לא מצליח להבין את ההיגיון בכך שאת כל הטינופת שהם מעיפים מהמדרכות הם מעיפים על הרכבים שחונים לצד אותן מדרכות.

לא פעם ולא פעמיים הרכב שלי שהיה מצוחצח לאחר שטיפה ידנית יסודית שהשקעתי בה שעות היה לאחר ״הטיפול המסור״ של צוות הניקוי מלא באבק, חול, עלים ובקיצור מטונף כאילו לא שטפתי אותו.

זה ממש מעצבן!!!

אני כלל לא מדבר על הנזק שנגרם לרכב כאשר כל החול והאבק הזה, אבנים קטנות וכדומה מוזרמים בעוצמה כנגד הרכב ואין לי כל ספק שבעולם שזה עושה נזק משמעותי לצבע, שריטות וכדומה.

פניתי בעבר לעיריית ת״א בנושא זה ולא ממש התייחסו לפנייתי והם ממשיכים באותה שיטה דפוקה.

היום שוב חניתי ליד מקום העבודה שלי והבטתי היטב למדרכה שלצידה חניתי, היא הייתה נקייה לחלוטין (כלומר לא היה כל צורך לשטוף אותה). חוזר כעבור כמה שעות לרכב שהיה מצוחצח בשעה שחניתי ומגלה שוב בפעם המי יודע כמה שהוא שוב עבר התעללות של מנקי המדרכות. אני באמת לא מצליח להבין את השיטה הדפוקה הזו. האם ניקוי המדרכות הזה חייב להתבצע על חשבון בעלי המכוניות שיוצאים ניזוקים?

בעבר היו מנקים את המדרכות עם רכב מיוחד שהיה שואב את הלכלוך בזמן שהיה נוסע על המדרכות. זה חכם והגיוני.

כיום, מעיפים את כל הלכלוך לכיוון המכוניות ואז הרכב ששואב עובר מהצד השני של הרכבים ושואב את מה שמגיע אליו. מיותר לציין שמרבית הלכלוך נשאר מתחת לרכבים וכמובן שגם על הרכבים עצמם.

לא ניתקלתי בשיטת ניקוי ״מקורית״ כל כך באף מדינה אחרת. זה פשוט הזוי.

האם למישהו פה יש רצון ויש מושג כיצד ניתן להילחם בתופעה הזו ולהביא את עיריית ת״א לחדול מכך?

אני משוכנע שאני לא הנהג היחיד שהרכב שלו יקר לו וששואף לשמור עליו כמה שרק ניתן ושחוטף חום ועצבים למראה מה שקורה לרכב לאחר שנקלע לעמוד במקום הלא נכון ובשעה הלא נכונה, שזה מה לעשות בשעות הבוקר כשאנו נמצאים בעבודה. לצערי אין לי שם חנייה פרטית ושמורה.

אשמח לתגובות והמלצות.

אולי אם נתארגן ונפעל יחד נביא להפסקת הפגיעה המתמשכת הזו בנו.

עיריית ת״א יכולה לאמץ לעצמה דרכים אחרות לניקוי המדרכות וזאת מבלי לטנף ולפגוע ברכבים שחונים לצד המדרכות הללו. הם עשו זאת שנים רבות, שיחזרו לשיטה הקודמת של ניקוי סלקטיבי מבלי להעיף את כל הזוהמה לכל עבר.

עריכה אחרונה על ידי svosco
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שכתבת, אתם צריכים קבוצה. תלונה של אדם אחד נראית להם כמו סתם תימהוני שאין לו מה לעשות בחיים.

אם יש ציבור שמתלונן, זה נראה אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...