Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות של פנצריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוקר מתקשרת האישה ואומרת שיש פנצר בגלגל, עשיתי חיפוש בפורום לפנצריות ברעננה ושלחתי אותה לאחת שמישהו כאן המליץ.

יש בורג בגלגל ונאמר לה שיעלה 50 שקל לתקן את הפנצר, היא אפילו התקשרה ושאלה אותי לנוכך המחיר הקצת יקר, אמרתי לה 10 שקל לפה או לשם לא יצילו אף אחד ושתסיים את הסיפור.

אחרי שהפנצרמכר הוריד את הגלגל מסתבר שהבורג היה עקום ועשה שריטה בדופן, הוא ניסה לתקן, הרחיב את החור ובסוף החליט לא לתקן, הציע צמיג חדש ב 450 שח + מעמ או שהוא יחליף לרזברי ויקח "כמה שקלים" על העבודה (?)....החלטנו לא להחליף את הצמיג...בסופו של דבר הוא לא התבייש לקחת 65 ש"ח ולשלוח אותה על הגלגל הרזברי. האם זה נשמע לכם תקין? בדרך לפנצריה שאני אישית מכיר נראה מה הם יגידו, בלי קשר לגורל הצמיג לדעתי זאת חוצפה גם להוריד את הגלגל ואחרי הכל להגיד שלא מתקנים, וגם לקחת 65 שקל. אם זה מעניין מישהו אשלח את שם הפנצריה בפרטי.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בצמיגיית מכסיקו בנתניה (שם חדש TIRE CENTER) תיקנו הפנצר בלי חירטוטים מיותרים ובאדיבות....לא כמו שהמציאו את הגלגל ברעננה :evil:

מסקנה: אי אפשר אפילו לתקן פנצר במקום שאתה לא מכיר

פורסם

צמיגי מכסיקו בנתניה זאת אחלה פנצ'ריה. רכשתי אצלהם כבר 2 סטים של צמיגים וגם תיקנתי כמה תקרים. תמיד קיבלתי שירות טוב ומחירים הוגנים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם ברעננה אני מאוד ממליץ על ליס - פנצ׳ריה משפחתית שקיימת מאז שאני ילד, שייסד האב משה והיום הבנים שלו מנהלים אותה.

לא רק שהם נחמדים מאוד הם גם הכי הגונים שיש.

בפעם האחרונה שהייתי שם (לפני מספר חודשים) הגעתי עם צמיג בלי אוויר והם עבדו חצי שעה (קודם אחד העובדים ואז אחד האחים שגם ניסה) לחפש ולהחליט שאין שום דבר.

הם סירבו לקחת ממני תשלום כלשהו (כמובן שנתתי משהו לעובד שלהם).

פורסם

אצל צמיגי מקסיקו לפני כמה חודשים טובים על מנת לבדוק פרונט יצאתי סופר מרוצה. שירות, תחושה של אחריות ואמינות כמובן.

אם האישה שלו לא החליפה את הצמיג המפונצ'ר, איך היא הייתה נוסעת עד לרעננה עם פנצ'ר?

פורסם

תפריד את הטענה שלך לשני חלקים.

אף אחד לא נביא כדי לדעת מה קורה לצמיג בפנים. אם הוא פסול אין שיקול דעת. וכנראה שהצמיג שלך היה פסול.

אין לי מושג מה גודל הצמיג שיש לך ברכב ואין לי מושג מה תוצרת הצמיג שהוצע לך כך שאי אפשר לחוות דעה על המחיר.

לגבי המחיר שהוא דרש לתיקון התקר אכן גבוה וגם הדרישה לכסף תמורת הרכבת גלגל רזרווי לא נכונה לדעתי אבל אפשר להבין באיזשהו מקום.

פורסם

החלטת לא להחליף צמיג, הוא ראה אשה ונשים זה טרף קל, שראה שהתוכנית לא עובדת כפי שציפה עקץ אותך באמצעות אשתך.

ככה זה, לדוגמא בקריית גת יש פנצריה גם מתקן ב35 שקל ועושה איזון בלי שאבקש!!!

זו רפובליקת בננות, זה מה שיש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מותר לו לקחת כסף על עבודה, אחרי הכל הוא החליף גלגל. זה שהוא לא מספיק מקצועי לתקן את הפאנצ'ר לא אומר שלא צריך לשלם לו.

או שהוא סתם ניסה לדחוף לכם צמיג חדש. אי אפשר לדעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי החליט שהוא לא מספיק מקצועי?

רק אחרי שמורידים את הצמיג מהג'נט, ניתן לראות מה גודל הנזק ולפי זה לתקן או להחליף צמיג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^כי הוא מספר שבפנצ'ריה אחרת תיקנו להם את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תפריד את הטענה שלך לשני חלקים.

אף אחד לא נביא כדי לדעת מה קורה לצמיג בפנים. אם הוא פסול אין שיקול דעת. וכנראה שהצמיג שלך היה פסול.

אין לי מושג מה גודל הצמיג שיש לך ברכב ואין לי מושג מה תוצרת הצמיג שהוצע לך כך שאי אפשר לחוות דעה על המחיר.

לגבי המחיר שהוא דרש לתיקון התקר אכן גבוה וגם הדרישה לכסף תמורת הרכבת גלגל רזרווי לא נכונה לדעתי אבל אפשר להבין באיזשהו מקום.

עובדה שהצמיג לא פסול, תוקן והכל בסדר. שם המוסך מרומז בהודעה השניה. הצמיג עולה 350-400 ש"ח כולל מעמ בכל מקום אחר.

נ.ב. תיקון הפנצר עלה 40 ש"ח + 10 ש"ח טיפ לפועל, כשברעננה לקחו 65 על החלפת רזרבי....

פורסם

50 שקלים לתיקון פנצר זה פחות או יותר מה שמקובל ומאוד סביר בעיניי. יתכן שהבורג באמת עשה נזק לצמיג לדעתו ושזה יהיה לא בטיחותי לנסוע עם צמיג כזה גם במידה ויתוקן, יתכן שללא קשר לפנצר הצמיג כבר היה במצב שמוטב אולי להחליפו. אני סתם זורק דברים, לא באמת יכול לדעת. לקחת עוד 15₪ על התקנה של הרזרבי זה אולי סביר מבחינת העלות אבל לדעתי עשה טעות שחייב אתכם, ככה אולי היה יכול להרוויח אתכם בעתיד כלקוחות לצמיגים חדשים. בין אם תיקן את הפנצר או לא, העבודה נעשתה, כולל פירוק הגלגל, פירוק הצמיג וכדומה ואז החזרתו, אני לא מצפה שאנשים יעבדו בחינם.

בכל מקרה ברור שהכסף הגדול שלהם הוא ממכירת צמיגים, קונה צמיג ב- 150-200₪ ומוכר ב- 450.

אני אישית בדיעה שאם יש ספק כלשהו לגבי צמיג אז אין ספק, זה בראש ובראשונה בטיחות.

עסק שלא מתנהל בהגינות לא יצליח להביא ולשמר לקוחות ולכן לאורך זמן עדיף לתת שירות מצוין ומחירים הוגנים והרווח יהיה בכך שהלקוחות יאמינו במקום, ימליצו עליו ויחזרו אליו לצורך החלפת צמיגים וכדומה.

פורסם
50

בכל מקרה ברור שהכסף הגדול שלהם הוא ממכירת צמיגים, קונה צמיג ב- 150-200₪ ומוכר ב- 450.

אבל לפני שמוכר לך את הצמיג מראה לך את "המחירון הרשמי" ואז מתקתק על מחשבון שולחני ומוכיח באותות ובמופתים שקיבלת הנחה של 55%.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
50 שקלים לתיקון פנצר זה פחות או יותר מה שמקובל ומאוד סביר בעיניי. יתכן שהבורג באמת עשה נזק לצמיג לדעתו ושזה יהיה לא בטיחותי לנסוע עם צמיג כזה גם במידה ויתוקן, יתכן שללא קשר לפנצר הצמיג כבר היה במצב שמוטב אולי להחליפו. אני סתם זורק דברים, לא באמת יכול לדעת. לקחת עוד 15₪ על התקנה של הרזרבי זה אולי סביר מבחינת העלות אבל לדעתי עשה טעות שחייב אתכם, ככה אולי היה יכול להרוויח אתכם בעתיד כלקוחות לצמיגים חדשים. בין אם תיקן את הפנצר או לא, העבודה נעשתה, כולל פירוק הגלגל, פירוק הצמיג וכדומה ואז החזרתו, אני לא מצפה שאנשים יעבדו בחינם.

אני אישית בדיעה שאם יש ספק כלשהו לגבי צמיג אז אין ספק, זה בראש ובראשונה בטיחות.

עסק שלא מתנהל בהגינות לא יצליח להביא ולשמר לקוחות ולכן לאורך זמן עדיף לתת שירות מצוין ומחירים הוגנים והרווח יהיה בכך שהלקוחות יאמינו במקום, ימליצו עליו ויחזרו אליו לצורך החלפת צמיגים וכדומה.

הצמיג בן שנה וקצת ועבר 20K...לא סיני. אי אפשר לתרץ שהחלפה לרזברי תעלה יותר מאשר לתקן פנצר...אז מה העניין לתקן? לא שווה לו לתקן פנצרים רק להחליף לרזברים ולהחליף צמיגים. בלי קשר היה צריך לתקן לא היה שם שום דבר מיוחד והתיקון היה בידיוק כמו תיקונים קודמים שעשיתי לכל פנצר אחר.

• תוכן חדש...