Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

ברשותי רכב מסוג יונדאי אקסנט 2001. ההגה הפך קצת קשה לאחרונה אז בדקתי את מצב השמן וכך הוא נראה.

לעניות דעתי הוא חום-כמו מלא בחול. מה אתם אומרים ? ככה נראה שמן הגה ?

תודה

20151122_150831.jpg

20151122_150831.jpg

פורסם

בהחלט ניראה הרבה יותר כהה ממה שהוא אמור להיות.

ניתן לנסות להחליף אבל מעניין מה גרם לו לקבל צבע כזה..

האם יש רעש חריג ממשאבת ההגה?

יום טוב גם לך

פורסם

ניתן להחליף נוזל בשתי דרכים:

הדרך הפשוטה והבטוחה, ומצד שני ארוכה ובזבזנית - החלפה מרובה (5-6) פעמים של נוזל במיכל. כלומר שאיבה, מילוי, נסיעה, שאיבה, מילוי, נסיעה וחוזר חלילה.

הדרך המורכבת יותר עם מעט פוטנציאל נזק אם יש מכלולים עייפים מאוד - ריקון המערכת משמן ישן על ידי ניתוק צינורות במספר מוקדים. מילוי שמן טרי. ניקוז אויר.

ניקוז האויר מתבצע על ידי הרמת הגלגלים הקידמיים באויר, הנעה וסיבוב הגה מקצה לקצה מספר פעמים.

בהתחלה ישמע רעש מוזר ממשאבת ההגה בגלל בועות האויר העוברות דרכה. כאשר בועות האויר נעלמות הרעש נפסק.

חפש מדריכים נוספים ביוטיוב בשביל לקבל ביטחון בתהליך.

יום טוב גם לך

פורסם

הדרך הבזבזנית נראה לי..... האם מיכל סטנדרטי של שמן יספיק לסיפור הזה ? איזה שמן לקנות ? האם אפשרי לערבב סוגי שמנים ?

תודה

פורסם

שמן גיר אוטומט יעשה את העבודה.

כמה שאני יודע הרכב מגיע עם שמן SP3, אבל אין בעיה להחליף אותו בדקסרון 3 שזול יותר משמעותית..

יום טוב גם לך

פורסם

לגבי צבע השמן- היתה לי בעיה דומה (רכב אחר, סאאב 9-3), המשאבה אצלי יושבת על המנוע, ככל הנראה היתה דליפה ממחזיר השמן שיושב סביב המוט המרכזי (אני מצטער שאני לא בקיא בביטויים. מה שקרה זה ששמן המנוע התערבב עם שמן הגיר, ומפה הצבע.

החלפתי מחזיר שמן- הבעיה נפתרה (אם כי יש מצב שפגעתי במשאבה, כי ההגה הוקשח, ולאחר מכן החלפתי את כל המשאבה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...