Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שנשאר לך בשביל לתת תשובה מלאה זה להסביר כיצד זה אין למנוע אפשרות לינוק מספיק אויר בעומס x אבל הוא מצליח למצוא לעצמו אויר בשביל לעבוד בעומס 2x? זאת כמובן בהנחה שצוואר הבקבוק הוא בין השסתום לראש. הבוכנה מוציאה שנורקל מהאגזוז? (לא מזלזל, בכנות רוצה להבין)

יום טוב גם לך

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין חשש לזה שקליפות אגוזים ייכנסו למנוע?

לא עדיף לפרק את הסעפת לגמרי?

ואם כבר, הנה שיטה יותר מגניבה:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר פירקת את הסעפת, למה להתעלל בה כמו בסרטון? שמים בחומר לניקוי מנועים ומנקים כמו שצריך, שלא ישאר פירור בפנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

FAT BASTARD - זהו נוהל עבודה תקין מאושר ע"י במוו, כמו כן, שים לב שמשתמשים ב WALNUT SHELLS שהם רכים מאוד, ולא בניקוי חול.

שים לב שהעבודה היא על השסתומים עצמם ולא על סעפת היניקה

אין סכנה שיכנסו חלקיקים לצילינדרים מהסיבה הפשוטה שעושים CYCLE למנוע על הסטרטר ובודקים שהשסתומים שעובדים עליהם סגורים. בסרטון ששמתי בהודעה השלישית הוא מסביר את זה כמו שצריך.

לוקח כ8 שניות ניקוי לכל צילינדר, למה למרוח חומרים שונים ומשונים שלוקח שעה לנגב?

יגאל, אתה מסתכל על זה הפוך

האם שמת לב שהצטברות הפיח היא -לפני- השסתומים? כלומר - באיזור היניקה ולא אחרי הפעולה של הצילינדר?

התשובה לכך היא פשוטה - מערכות ה PCV החדשות עושות סירקולציה לאדי שמן שנפלטים מהמנוע חזרה למערכת היניקה - אדי השמן האלה חלקם עפים אחורה לאגזוז ונשרפים וחלקם נכנסים חזרה בסירקולציה למערכת היניקה - כלומר, פוגעים בגב של השסתומים ומתעבים בכל מקום שהם יכולים.

הגיוני, לא?

אפשר להפחית את התופעה הזו עם CATCH CAN טובים, או פשוט לזרוק את יציאת ה PCV לתחתית הרכב ולכביש ולסכן את מי שנוהג מאחוריך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כל מה שנשאר לך בשביל לתת תשובה מלאה זה להסביר כיצד זה אין למנוע אפשרות לינוק מספיק אויר בעומס x אבל הוא מצליח למצוא לעצמו אויר בשביל לעבוד בעומס 2x? זאת כמובן בהנחה שצוואר הבקבוק הוא בין השסתום לראש. הבוכנה מוציאה שנורקל מהאגזוז? (לא מזלזל, בכנות רוצה להבין)

יחי תזמון השסתומים המשתנה :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אם תזרוק את תחתית צינור הPCV ,תנתק אותו ממעגל הסירקולציה, ותיצור דליפת ואקום. השסתום משתמש בואקום מהמנוע.

ולכן הדבר ייצור זיופים במנוע.

פורסם

ניסיתי לסוע תקופה כאשר הצינור מנותק, חוץ מריח של שמן לא היו תופעות לוואי

אולי על כל מנוע זה משפיע אחרת

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
יחי תזמון השסתומים המשתנה :)

אם כבר, אז התשובה הטריויאלית במקרה הזה היא פתיחת מצערת.

מה שמביא אותי לשלב הבא בניתוח שלי, אבל עדיין לא הגעתי לתיאוריה שלמה שמחזיקה מים.

למעשה האנליזה שעשיתי עד עכשיו מראה שאמורים להיות גימגומים בעומס והגמגום בסרק אמור להיות זניח לחלוטין. מה שכמובן סותר לחלוטין את המציאות. אני עדיין מחפש איפה הבעיה באנליזה שלי..

יום טוב גם לך

פורסם

יש לך מכונה לניקוי חול אלי?!

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לא, אבל יש לי קומפרסור 300 ליטר ומכשיר כזה http://www.harborfreight.com/portable-abrasive-blaster-kit-37025.html וכמובן שואב אבק מתאים.

רוב בתי העסק סביבי גם בעלות מכונות ניקוי חול, אז כמפלט אחרון לא תהיה לי בעיה להשאיל

מידריינג Hybrid Audio L4

• ספונסר פורום
פורסם

במנועי הthp יש תזמון שסתומים משתנה לשסתומי היניקה ששולט גם על זווית פתיחת השסתום וגם על גובה פתיחת השסתום (lift).

ז"א שבסרק שסתום היניקה נפתח לזמן ומרחק קצרים יותר מאשר בסל"ד גבוה ובעומס.

אורן

פורסם

אורן, שאלה,

בהמשך למורה היקר שלי יגאל, הסיבה שציינת היא הסיבה לגמגומים בסרק ולאו דווקא בעומס?

האם יש גמגומים בגלל הסיבה שציינתי בתחילת השרשור? (בגלל הלכלוך יש פחות נקום\מרווח לאוויר להיכנס?)

רועי

• ספונסר פורום
פורסם

כן רועי. במנועי ה THP מחשב ניהול המנוע שולט על גובה פתיחת השסתום, ז"א שבסרק שסתום היניקה נפתח לזמן קצר יותר מאשר בעומס או בסל"ד גבוה, כאשר שסתומי היניקה מלוכלכים מאוד2 נוצר שם צוואר בקבוק שמקטין מאוד את המילוי הנפחי מה שגורם לקרטועים.

בסל"ד גבוה השסתום נפתח לפרק זמן ארוך יותר(באחוזים מ360 מעלות סיבוב המנוע) ולמרחק גדול יותר, מה שמאפשר ליותר אוויר להיכנס לצילנדר

• תוכן חדש...