Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום לאון fr כמו חדשה , כמובן שאני רוצה לשפר ולעלות את ההספק , ישר אחרי הקנייה נסעתי לאלי ונצרב צ'יפ של החברה החדשה br performance בנתיים אני מרוצה מאוד , וגם יש אחת שנוסעת עם אותו ציפ ודאון פייפ שהוציאה נתונים יפים בדיינו , הבעיה שלא בא לי בעיות בטסט עם הדאון פייפ ואני רוצה לשים דוד אחורי , אני רוצה לדעת כמה הדאון פייפ מועיל יותר בכוחות סוס ולצ'יפ אם בכלל יחסית לcatback , אני רוצה ליסוע בראש שקט לעבור טסט בשקט , ומה גם שזה מייפה את הרכב .

אשמח לתגובות מה עדיף מבחינת כוח ומה יותר טוב לצ'יפ ולמנוע .

תודה מראש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני מעל חודש עם Catback של Ragazzon על העקרב ומעבר לשיפור המורגש בצליל (אל מול החלפת הדוד בלבד), יש שיפור מורגש בהחלט בעיקר בסל"ד גבוה - שם מורגשת "נשימה" בריאה יותר. הטיפוס בסל"ד אל עבר המגביל ההצתה מהיר וחזק מהותית מבעבר.

השלבים הבאים - תוכנה (ברגע שתהיה. יורו 6 בעייתי בעניין לצערי) ודאונפייפ עם ממיר 200 תאים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דוד ללא דאון פייפ לא יעלה לך את הכוח בכלל, כנ"ל אם תתקין דאון פייפ ללא תוכנה מתאימה- רק ידליק לך נורת צ'ק אנג'ן.

תתקין דאון פייפ עם ממיר ספורטיבי, יעבור טסט בלי בעיה (מניסיון עם דאון פייפ של APR).

צנרת מלאה נחמד בשביל הרעש, לא בשביל הספק.

Got To love It

פורסם

דוד לא עושה דבר מעבר לצליל נוכח יותר, וגם זה תלוי ברכב / בדוד.

ממש במקרה... בימים האחרונים אני קודח בנט על תוכנות לאבארת' (יורו 6 המקולל והנוראי).

נתקלתי במס' סדנאות / יצרניות, חלקן מוכרות יותר וחלקן מוכרות פחות. בכל מקרה, ה-STAGE2 (לפחות באבארת' 500) נקבע ע"י שדרוג מערכת הפליטה (לקאטבק) - תוך כדי התבססות על הממיר ודאונפייפ המקוריים (שהשדרוג שלהם יהפוך את התוכנה ל-STAGE2+).

מניסיוני על האבארת' שלי ועל פיאסטה ST של חבר, החלפת מערכת הפליטה למשודרגת (מבלי לגעת בממיר ודאונפייפ) בהחלט מורגשת. לא נכנס עכשיו לנתוני נייר וכדומה כי זה לא באמת מעניין, וגם אם התוספת היא של 5 סוסים (כפי שטוענים בערך) - זכינו... אבל כושר הטיפוס במעלה הסל"ד (בעיקר מסל"ד בינוני אל המגביל / מנתק) הפך מהיר וקליל מהותית. הרכבים מרגישים "בריאים" יותר ללא ספק.

אין ספק שהשלב הבא יהיה DP אחר וממיר 200 תאים. תוכנה כבר מצאתי ובשישי גם תעודכן :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דאון פייפ נותן זמינות גדישה משופרת מסלד נמוך יותר, לפעמים גם ללא מעבר לSTAGE2 בתוכנה.

השינוי הגדול הוא STAGE1 שב STAGE2 אחרי שינוי בתוכנה,הזמינות תשאר לאורך זמן בעקומת הסל''ד.

קאט בק אחורי עדיין מוסיף לדעתי,אבל פחות.

לרכב שקנית יש מלא שידרוגים בשוק ותוספות רבות. אני הייתי הולך על כל הקופה ומחליף גם את קיט היניקה.

• תוכן חדש...