Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב...

אז אחרי הרבה חיפושים, עוד לא מצאתי מאזדה לאנטיס שנת 2002-2003

רוב המוכרים סוחרים, רוב הרכבים שיצא לי לראות - עגלות

עם קילומטראז' גבוה.

התחלתי לחשוב לכיוונים אחרים, למשל:

אלמרה פרפקט - 2001-2003, מנוע 1800 - מהי צריכת הדלק האמיתית ?

האם הרכב אמין לפחות כמו הלאנטיס מהשנים האלה?

והאם כדאי מנוע 1800? אני פשוט מודאג שצריכת הדלק תהיה גבוהה מדי

קראתי באיזו כתבה מתחילת שנות ה-2000 שבדקו את הרכב, ויצא להם 1 ל-6.8 משולב, נראה לי מטורף לגמרי

אז לבעלי הפרפקט הזאת - מה דעתכם ? מהי צריכת הדלק?

אימפרזה 2001-2004 - שמעתי דברים טובים, אבל אני לא באמת מכיר את הרכב

איך הצריכת דלק (נפח 1600) , איך האמינות ?

יש עוד המלצה ?

הכיוון הוא עד מחיר של 13,000

זה צריך להיות אוטומט, וצריך צריכת דלק של לא פחות מ-1 ל-10 משולב

וצריך להיות רכב אמין, ואני רוצה רק יפני, לא צרפתיות ולא אחרות.

מה דעתכם ?

תודה רבה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האימפרזה שותה המון דלק, צריכת הדלק גרועה מאוד והסחיבה לא משהו ב1.6, הרכב מאוד חלש ויעידו על כך זמני התאוצה שלו כשהיה חדש (0-100 בסביבות 16 שניות).

מה עם קוריאניות? יש מכוניות אמינות בתקציב שלך כמו היונדאי אלנטרה או אקסנט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב בן 15 שנה יעשה לך בעיות.

לא משנה מה תעשה, הוא יהיה בעייתי.

אולי המנוע במצב מושלם, אולי יש מערכת קירור חדשה אבל בכלליות הרכב ישן וזה יעלה לך המון כסף.

הייתי ממליץ לך לבדוק באמת מה אתה צריך ואולי ללכת על רכב יותר קטן וחסכוני, ולעלות בשנה.

פורסם

רכב בן 15 שנה יעשה לך בעיות ולא משנה מה תעשה הוא יהיה בעייתי זה להגיד שלרכב צרפתי בן 5 שנים ילך הגיר. לא מדע מדוייק, ולא ניתן להסתמך על הדוד, השכן ואפילו על נסיון אישי.

נכון, ברכב ישן יש המון מה לבדוק, וצריך לבדוק זאת ביתר שאת. אם ימצא אקזמפלר שעונה על דרישות גבוהות, סביר להניח שיפגין אמינות של משקולת נייר, מכייון שהמכוניות את היו יותר פשוטות.

אם צריכת דלק חשובה לך, לא תזכה לנחת מהמזדה (כנ''ל מהאחרות שהזכרת) מה שכן, הערך המוסף של המזדה יצ'פר אותך באמינות, ביצועים ושכירות. בעוד שהיתר יהיו מעין פשרה בעיניין.

מה שכן, ממצליץ לך להכניס למשוואה גם טויוטה קורולה מאותן שנים. על אף שהיא נופלת מהמזדה בנושא הביצועים, אך נותנת לה פייט לגביי אמינות, צריכת דלק, שמירת ערך, איכות חומרים.

עוד אחת שכראה (לא נהגתי) יכלה להיות אופצייה טובה פורד פוקוס מאותן שנים.

פורסם (נערך)

אני לא יודע על מה אתה מדבר, הקורולה יותר זריזה מהלאנטיס 1.6 בהנחה ששתי הרכבים מטופלים כמו שצריך.

לגבי שאר הדברים, אין ספק שהיא עולה על הלאנטיס. הבעיה שאנשים והערסים למיניהם עשו מהלאנטיס 1.6 אגדת עולם.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

אתה מתמקד בטפל ולא בעיקר. אני מציע לך לקרוא ולהפנים מה שכתבו לך ומה שאני כתבתי לך בשרשורים הקודמים שפתחת כמו השרשור הזה למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582586-%D7%9E%D7%94-%D7%93%D7%A2%D7%AA%D7%9B%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1-2003/page2

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לדעתי קוריאנית כמו יונדאי כמו שכתבתי לך תהיה הבחירה הנכונה ולא יפאנית בת 16. לא רק אני אמרתי לך את זה והרבה אמרו לך את זה, אין דבר כזה יפנית בת 16 אוטומטית חסכונית ומהירה. שכח מיזה. אתה קונה רכב ב 13 אלף לא ב 130 אלף. לאנטיס/איפרזה/קורולה/לנסר/גטס/אקסנט בנות 15-16 אוטומטיות = צריכת דלק דומה ודיי גבוהה לעומת רכב עם גיר רגיל.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

השאלה מה המצב של קרוז בת 6 במחיר כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה מתמקד בטפל ולא בעיקר. אני מציע לך לקרוא ולהפנים מה שכתבו לך ומה שאני כתבתי לך בשרשורים הקודמים שפתחת כמו השרשור הזה למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582586-%D7%9E%D7%94-%D7%93%D7%A2%D7%AA%D7%9B%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1-2003/page2

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לדעתי קוריאנית כמו יונדאי כמו שכתבתי לך תהיה הבחירה הנכונה ולא יפאנית בת 16. לא רק אני אמרתי לך את זה והרבה אמרו לך את זה, אין דבר כזה יפנית בת 16 אוטומטית חסכונית ומהירה. שכח מיזה. אתה קונה רכב ב 13 אלף לא ב 130 אלף. לאנטיס/איפרזה/קורולה/לנסר/גטס/אקסנט בנות 15-16 אוטומטיות = צריכת דלק דומה ודיי גבוהה לעומת רכב עם גיר רגיל.

איתמר,

תודה רבה, שוב, על התשובה

אני מודע לעניין שאפשר למצוא יונדאי גטס משנת 2004 במחיר זהה ללאנטיס

יצא לי לנסוע השבוע בגטס מהשנה הזאת, הלכתי לראות

ומה להגיד לך... זה פשוט לא, אני מחפש אוטו שמרגיש כמו אוטו

אני מבין לגמרי שכל רכב ישן יזדקק לתיקונים, שאולי יעלו הרבה, עברתי כבר את הסרט הזה

אבל עברתי אותו עם רנו (שם ידעתי שזה יקרה) , ואני חושב שגם אתה מסכים שרנו בת 15 מול מאזדה בת 15

רוב הסיכויים שהמאזדה תזדקק פחות לטיפולים ותיקונים ובאופן כללי תהיה אמינה יותר

לא סתם יצא למאזדה שם טוב, ולרנו שם פחות טוב.

בשבילי רכב שבמשולב יעשה 1 ל-10 זה גם בסדר, אני לא מצפה ליותר מזה.

אני גם לא קונה אוטו בשביל השואו, אני לא מחפש רכב מנקר עיניים, בטח לא מהשנים האלה

אבל בכל מוסך שביקרתי השבוע, לפני שבוע ולפני חודש,

וכל מכונאי שהצגתי לו את האופציות - לאנטיס או גטס, או לאנטיס מול אקסנט

מאותן שנים - אמר לי תוך שניה שחבל לי לבזבז את הזמן שלי - ללכת ולמצוא את המאזדה או לפחות ניסאן.

אני לא מוסכניק, אבל אני מניח שאין אינטרנס למוסכניק שלא מכיר אותי להגיד את ההיפך.

זה כמו לשאול מישהו שכל החיים שלו הוא טכנאי מכונות כביסה - מה עדיף לקנות - מכונת כביסה בוש או מכונת כביסה סינית

יגיד לך שכמובן שהבוש עדיפה.

יכול להיות שאני טועה, ויהיה לי מזל רע, אמצא את הלאנטיס שרציתי ואחרי שבוע ילך ראש מנוע - לך תדע

הכל יכול להיות.

אבל אני פשוט חושב שהסיכוי שזה יקרה בלאנטיס הוא נמוך יותר.

ואני פשוט החלטתי ללכת על רכב יפני, זאת הבחירה שלי הפעם, ויכול להיות שאני יאכל את הכובע

אבל מטעויות לומדים.

אני גם לא מתיימר להיות מבין גדול ברכבים, אני בטוח ומסיק מהתשובות שלך וכל הדיונים שהשתתפת בהם שקראתי

שיש לך המון ניסיון עם רכבים, ואני מעריך את דעתך.

אבל מבקש את עצתך -

אם אני שואל אותך רק לגבי יפניים - זה יכול להיות דייהטסו, זה יכול להיות סוזוקי, זה יכול להיות ניסאן

וכל יצרן יפני אחר - מה אתה יכול להמליץ לי בתקציב של עד 13,000 - בצריכת דלק של לפחות 1 ל-10 ?

והכי מעניין אותי - מה דעתך על ניסאן אלמרה 1800 משנים 2002 או 2003 - האם אזכה שם לצריכת דלק של 1 ל-10 לפי מה שאתה יודע? והאם הרכב אמין לפחות כמו הלאנטיס ?

ושוב, תודה רבה!

פורסם (נערך)
כן, כי הקורולה היא מטוס :shock:

זה לא מה שמעניין אותך, אותי ואותו.

אני פשוט אומר שלדעתי הטויוטה הרבה יתר אמינה, אבל שיהיה, זה רכב יותר ישן מהלאנטיס אז גם זה חסרון.

פשוט נורא מוזר לי שאף אחד לא ממליץ על הדגמים האלו כשהבחור דורש נטו אמינות ו1.10 (אני בטוח שהטויוטה עושה את זה ואולי טיפה יותר חסכון).

אגב, 13 אלף זה בפועל יהיה 10 ובפועל בפועל זה יכול להיות גם 9.

חבר שלי קנה מאזדה 626 ב9 אלף שנת 98 עם 200 אלף ק"מ והמחיר מחירון לפי יד 2 הוא באמת 9 אלף.

אפשר להוריד עוד ועוד אם רוצים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?491780-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-98-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-13-%D7%A9%D7%A0%D7%94-282-000-%D7%A7-quot-%D7%9E

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?449698-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-99

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

תודה אושריקו

אני באמת מחפש רכב אמין, שיהיה יפני, ושיעשה לא פחות מ-1 ל-10

זהו!

אין דרישות יותר, אני כבר חודש וחצי מחפש רכב

התקציב עד 13,000

פורסם
תודה אושריקו

אני באמת מחפש רכב אמין, שיהיה יפני, ושיעשה לא פחות מ-1 ל-10

זהו!

אין דרישות יותר, אני כבר חודש וחצי מחפש רכב