Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

שאלה ... הגיעו אלינו קרובי משפחה תיירים מרוסיה חברה רווקים בני 35 ו- 40. צעירים במראה ובנפש :)

מחפש דרך לעשות להם סוג של יום כיף שיכלול טיול נחמד של כמה שעות ( יכול להיות מקום סגור או מקום פתוח) ובנוסף ארוחת צהריים משהו מעניין ( או מסעדה בקונספט מעניין או אוכל משובח בשרים בירה או יין )

אנחנו מאזור ירושלים אבל אין לי בעיה לקחת אותם לכל מקום מהצפון עד הדרום .

בתקווה שלא יהיה גשם .

תודה רבה לכם !!

פורסם

אפשר לעשות טיול טרקטורונים בצפון ולנוח בחמת גדר,דווקא בגשם זה הכי כיף שם מניסיון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

~

קח אותם ל-escape room, יש איזה עשרה בארץ ורובם מופעלים ע"י חבר'ה דוברי רוסית. אם תעשו את זה בתל אביב אפשר להמשיך משם לטיול רגלי של שעתיים בכמה מהשכונות המעניינות של העיר (נמל יפו - שוק הפשפשפים - נווה צדק למשל), אח"כ לשבת על סטייק עסיסי במסעדה שווה (כמו NG, אם כבר הזכרנו את נווה צדק) ואז לסיים את הערב עם סיבוב פאבים בטיילת.

אפשר לעשות את כל זה גם בירושלים, חיפה או אזור השרון, פשוט אינני מכיר את המקומות שם כיום.

פורסם

רחצה לילית בחמת גדר במזג אוויר חורפי זה בומבה לתוך פרצוף שלך!

בדרך לשם אפשר לעצור לארוחת צהריים מאוחרת/ערב מוקדמת באיזו מסעדת בשרים משובחת, נגיד כזאת שנמצאת בעין הוד :wink:

אם אחרי הארוחה והרחצה עדיין יישאר כוח ואתם בקטע של לתת בראש, במרחק חצי שעה נסיעה מחמת גדר נמצאת מבשלת הגולן בקצרין, אפשר לסגור את הערב עם כמה בירות איכותיות ומעניינות.

טכנית אתם יכולים אחרי סיבוב כזה לחזור הביתה, אישית אני לא רואה את התענוג בזה ולכן אני ממליץ על לינה באיזור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כדי שלא יהיה להם בום כזה של תרבות, בילוי, מורשת והסטוריה אני ממליץ על סיור אטרקטיבי בסדר הזה מהפחות אל המומלץ יותר ואפשר לתפור את כולם ביום אחד:

ים המלח

הכותל

נתניה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...