Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב כבר הרבה זמן.

יש לנו תינוקת בת חודשיים, ילד בן שנתיים וילד בן חמש.

כלומר בשנים הקרובות השלישיה האחורית שלנו עמוס בכסאות ובוסטרים, ובגלל זה אני מחפש רכב מושב אחורי מרווח.

שקלתי 7 מקומות, אבל זה מייקר וגם אצל רובם הספסל השני הוא לא באמת שלישיה ואז מוותרים על בגאז.

הייתה לי נטייה לחפש רק יפניות, בעקבות נסיון טוב איתן ורע עם קיה לאחרונה (סול 2010).

התחלתי לחפש גרנד סניק דיזל, כי הבנתי שזה מנוע מצוין של ניסאן, אבל כאלה אין כמעט למצוא והן מאד יקרות.

היום ראיתי רנו סניק בנזין 2012 עם 9000 ק״מ, רכב תצוגה, שנמכר יד ראשונה עם אחריות לשנה. מבחינת המושב האחורי, נראה מצוין, אין ספק שהמרחב הפנימי מספיק לחמישה בכיף.

הרכב שחור, בנזין 2000 ליטר.

עכשיו לשאלות:

- מה אתם יודעים להגיד לי על האמינות של המנועים האלה, והשנתון הזה ?

- עלויות טיפול ברכב כזה ? כמה מוסך רואים ?

- כמה אתם חושבים שצריך לשלם על רכב כזה ?

- איזה עוד אלטרנטיבות הייתם שוקלים ?

התקציב 80-90 אלף.

תודה !

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המנוע 2.0 בנזין של של הסניק מגיע עם גיר רציף של ניסאן.

המנוע 1.5 דיזל הוא מנוע של רנו שמשומש גם בניסן ובעוד חברות והוא אמין מניסיון עם כמה רכבים, משודך לגיר רובוטי כפול מצמדים.

עוד אלטרנטיבות הן פורד S מקס/גלקסי, שברולט אורלנדו, אופל זאפירה למרות שלא מצאתי הרבה חוות דעת על הדגם.

פורסם

תודה יואב.

הרכב המוצע הוא עם מנוע בנזין. הפורד אס-מקס יקרים וגם קשה למצוא כאלו עם ק״מ נמוך יחסית.

אורלנדו אני שוקל, ראיתי היום והוא מתומחר דומה לסניק, נותן עוד שני מושבים, אבל השורה השניה שלו לא ניראת לי מרווחת כל כך לשלישיה עם כסאות וזה אומר שצריך להפעיל את אחד הכסאות האחוריים ולוותר על חצי בגאז׳. הזאפירה ראיתי יד שניה מלסינג שעומדת המון זמן למכירה. אני כמעט לא רואה כאלו, וחושש שהן נדירות לתחזוקה וטיפול (וגם אין להן שוק בכלל).

המנוע בנזין של רנו הוא מנוע אמין ?

כלומר אני אשן בשקט בלילה או שכמו חברים שלי עם סיטרואנים C4 אצטרך לבקר כל כמה זמן במוסך בגלל איזה נורה שנדלקת ?

פורסם

לא מצאתי בחיפוש הרבה תלונות עליו, זה מנוע בנזין גם של ניסאן אם זה משנה לך, נמצא גם בפלואנס בנזין הבכירה, מציע לך לבצע חיפוש בפורום גם.

מבחינת האופל , אין פה משהו מיוחד מבחינת תחזוקה, שילוב מנוע גיר שנמצא בכל אסטרה/קרוז טורבו.

מבחינת שוק אינני יכול לנבא מה תהיה ירידת הערך אבל בנתיים אין לו תקלות ואת ירידת הערך הגדולה הוא כבר ספג.

פורסם

יש לי אחד כזה (אותו שנתון וצבע אפילו), הרכב מצוין מכל בחינה אפשרית (נוח, שקט, מרווח, מספיק מאבזר, בטיחותי ועד עכשיו אמין) חוץ מצריכת דלק, היא מאוד גבוהה, אם אתה נוסע הרבה תשקול שוב, אחרת לך על זה.

עריכה: טיפולים ברנו לא זולים, יש לי שרשור על זה.

פורסם

בזמנו חיפשתי מידע בחו"ל אודות אמינות התיבה הרציפה הקיימת בדגם זה ונקלתי בדיווחים על תקלות בניסאן קשקאי. אני לא משוכנע כי מדובר באותה תיבה בדיוק, אך מציע כי תערוך בירור מקיף, מאחר ועלויות תיקון של גיר רציף הינן גבוהות מאוד ולא תמיד מסתכמות בסכום בן 4 ספרות דוגמת גיר אוטומטי קונבנציונלי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

כמה אתם נוסעים בשנה?

בקשר לרנו:

צריכת דלק של גרנד סניק בנזין בסביבות 1:8 ק"מ לליטר. צריכת סולר של גרנד סניק דיזל יותר טובה פי שניים.

שני הרכבים אמינים, נוחים ומרווחים. כמות הנסיעות תקבע מה מתאים יותר, סניק בנזין זולה לרכישה או סניק דיזל חסכונית.

אין בעיות אמינות סדרתיות, לא במנועים דיזל או בנזין, ולא בגירים (רציף של בנזין או רובוטי כפול מצמדי שבא עם דיזל ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לי אחד כזה (אותו שנתון וצבע אפילו), הרכב מצוין מכל בחינה אפשרית (נוח, שקט, מרווח, מספיק מאבזר, בטיחותי ועד עכשיו אמין) חוץ מצריכת דלק, היא מאוד גבוהה, אם אתה נוסע הרבה תשקול שוב, אחרת לך על זה.

עריכה: טיפולים ברנו לא זולים, יש לי שרשור על זה.

תודה !

כמה זה צריכת דלק גבוה ? 1:8 ? 1:10 ?

שנה שעברה נסענו הרבה, השנה בגלל שהתקרבנו למקום העבודה של אשתי (שהיא תהיה הנהגת העיקרית), יסע הרבה פחות, ורק בסופישבוע הוא ישמש כרכב מרכזי של המשפחה לטיולים וכו.

אפשר קישור לשרשור על הטיפולים ?

ואם אפשר לשאול מתי קנית, ובכמה.

פורסם

אגב, הרכב שראיתי הוא שחור, מה שכמובן אפשר להוריד עוד במשא ומתן, כי שחור הוא פחות סחיר, יותר מתחמם בשמש בישראל, ויותר ״מתלכלך״ והיום זה היה בולט מאד במגרש.

פורסם
כמה אתם נוסעים בשנה?

בקשר לרנו:

צריכת דלק של גרנד סניק בנזין בסביבות 1:8 ק"מ לליטר. צריכת סולר של גרנד סניק דיזל יותר טובה פי שניים.

שני הרכבים אמינים, נוחים ומרווחים. כמות הנסיעות תקבע מה מתאים יותר, סניק בנזין זולה לרכישה או סניק דיזל חסכונית.

אין בעיות אמינות סדרתיות, לא במנועים דיזל או בנזין, ולא בגירים (רציף של בנזין או רובוטי כפול מצמדי שבא עם דיזל ).

שאלה טובה. בשנתיים האחרונות נסענו בערך 25 אלף בשנה. אני חושב שזה יהיה פחות כי הקטנו משמעותית את המרחק של אשתי לעבודה, והיא הנהגת העיקרית ברכב הזה.

פורסם

אגב, ראיתי מייד אחרי שברולט אורלנדו 2012, דיזל גם באיזור ה 90 אלף. אבל אמנם הוא 7 מקומות, אבל השורה השניה שלו ממש ידידותית לשלושה ילדים קטנים, או שני כסאות ומבוגר, ואז צריך להפעיל כסא אחורי ולאבד בגאז׳... זה הופך אותה לדומה מאד למזדה 5 במובן הזה, ופחות מעשית מבחינתי, עם כל הפיתוי.

פורסם (נערך)

קצת חשבונאות - ב 1500 קילומטרים בחודש ההפרש בהוצאות דלק בין גרנד סניק בנזין לדיזל יהיה סביב 450 שקלים, לטובת הדיזל כמובן.

בקשר לרכב ספציפי, נשמע מעניין ומפתה ( קילומטראז' אפסי לרכב בן 3+ ). אפשר רק לחלום למצוא גרנד סניק דיזל עם נתונים כאלה.

תראה, הרכב מעולה למשפחה. למה אני מגיב כאן? יש גרנד סניק לאחות של אשתי, ונהגתי ברכב הזה כמה פעמים כאשר הוא מלא. באמת התלונה היחידה זה על צריכת דלק גבוהה, חוץ מזה רק דברים טובים יש לי ולבעלים של הרכב להגיד עליו.

אני לא מבין על אילו מחירים גבוהים של הטיפולים אנשים מדברים?

פעם בשנה החלפת שמן, פילטרים, פעם ב- פלגים, רפידות בלמים. טיפולים כמו בכל רכב אחר. ואם זה יותר יקר ב 200-300 שקלים ( פעם בשנה להזכירך ), זה לא מה שצריך לגרום לפסילת רכב. אין רצועת טיימינג בגרנד סניק בנזין. הביטוחים די זולים כי הרכב לא גניב.

תראו האם אתם יכולים לעמוד ב 900-1000 שקלים הוצאות דלק ותחליטו האם הרכב מתאים לכם או לא.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
קצת חשבונאות - ב 1500 קילומטרים בחודש ההפרש בהוצאות דלק בין גרנד סניק בנזין לדיזל יהיה סביב 450 שקלים, לטובת הדיזל כמובן.

בקשר לרכב ספציפי, נשמע מעניין ומפתה ( קילומטראז' אפסי לרכב בן 3+ ). אפשר רק לחלום למצוא גרנד סניק דיזל עם נתונים כאלה.

תראה, הרכב מעולה למשפחה. למה אני מגיב כאן? יש גרנד סניק לאחות של אשתי, ונהגתי ברכב הזה כמה פעמים כאשר הוא מלא. באמת התלונה היחידה זה על צריכת דלק גבוהה, חוץ מזה רק דברים טובים יש לי ולבעלים של הרכב להגיד עליו.

אני לא מבין על אילו מחירים גבוהים של הטיפולים אנשים מדברים?

פעם בשנה החלפת שמן, פילטרים, פעם ב- פלגים, רפידות בלמים. טיפולים כמו בכל רכב אחר. ואם זה יותר יקר ב 200-300 שקלים ( פעם בשנה להזכירך ), זה לא מה שצריך לגרום לפסילת רכב. אין רצועת טיימינג בגרנד סניק בנזין. הביטוחים די זולים כי הרכב לא גניב.

תראו האם אתם יכולים לעמוד ב 900-1000 שקלים הוצאות דלק ותחליטו האם הרכב מתאים לכם או לא.

תודה רבה על התגובה המושקעת. מעריך זאת באמת.

רק לחדד שמדובר בסניק, לא בגרנד סניק.

אחת הסיבות שהגעתי לרכב הזה, מעבר לקריאה כאן, היא ההבנה שעם שלושה ילדים קטנים וכסאות בשנים הקרובות, אני חייב שורה שניה שיש בה שלושה כסאות אמיתיים.

נסעתי בסיטרואן C4 והגיר הרובוטי היה בלתי נסבל, אבל אז גיליתי את המרחב והפינוק האירופאי. קיוויתי ואני מקווה שברנו עם מנוע מבית ניסאן אפשר להנות מהטוב שבשני העולמות.

שאלה נוספת: היית לוקח רכב כזה לבדיקה ? תחושת הבטן שלי שכן, כי בכל זאת שלוש שנים ו 9000 קמ. זה דורש בדיקה ושיתקנו ליקויים אם יש. מצד שני יש שנה אחריות, מה שיתקלקל, יתוקן באחריות, לא ?

עריכה אחרונה על ידי ranpergamin
פורסם

חייב לקחת לבדיקה, רק כדי לוודא שהרכב לא מולחם משלושה רכבים שונים.

בהצלחה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

• תוכן חדש...