Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן CarsForum :)

אז.. שבוע שעבר קיבלתי את הגולף שהזמנתי ביום מכירות מצ'מפיון מוטורס, פולקסווגן גולף 125כ"ס בצבע לבן..

בזמן שחיכיתי לה, התחלתי לקרוא ולחקור בפורום והגעתי לשלומי אדרת, התקשרתי אליו בתחילת חודש אוקטובר לבדוק מה אפשר לעשות עם אוטו חדש והוא המליץ על טיפול שכלל פוליש וציפוי לשמירה על האוטו.. קבענו תור למקום שהוא משכיר בפתח תקווה והגעתי מחיפה (פקקים... פקקים על הבוקר:cry:) באיחור קל

כשהגעתי עשינו סקירה קצרה על האוטו, שלומי חיפש שריטות על האוטו (בטלפון אמרתי לו שאין שריטות כי האוטו חדש מהסוכנות אבל הייתי תמים.. והיו היו שריטות), הראה לי אותן ויצאנו לדרך

במהלך כל הטיפול הייתי איתו, העברנו את הזמן בשיחות על צפון קוריאה עד לאטמי אוזניים :-) בנוסף הצפתי אותו בשאלות ודרכים לשמור על האוטו כי לא היה לי הרבה ידע על כל התחום שנקרא דיטיילינג, והוא ענה על כל אחת מהן בשמחה ובהרחבה..

הגעתי בשעה 9 אליו ויצאתי ב 7 וחצי.. הוא עבד 10 שעות ללא הפסקה!!

והתוצאה מדהימה, השריטות שהיו נעלמו, והאוטו קיבל ברק יפהיפה ובנוסף לכל זה יצאתי עם המון מידע ודרכים לשמור על האוטו

מעבר לטיפול, הייתי צריך עזרה בבחירת כל מני חומרים ומטליות לשמירה על האוטו אז היום דיברנו בטלפון וקיבלתי ממנו המלצות למוצרים שכדאי לי לקנות

אני הגעתי אליו מחיפה אבל הבנתי שהוא מגיע לכל הארץ.. מאמין שכולכם מכירים אותו אבל אני ממליץ בחום!!!

תמונות:

לצערי רוב התמונות הן אחרי כי השריטות לא נתפסו במצלמה, אבל אנסה להעביר את מה שאפשר:

https://drive.google.com/folderview?id=0ByfIPGpfgUJEWDdOMm80dFhmREk&usp=sharing

או

לצפייה בתמונות לחצו כאן

שלומי, תודה!! :)

עריכה אחרונה על ידי segevon101
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותן הרשאות ל-public כי הקישורים לא נפתחים

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

יצא ואווו! נו טוב, מה אפשר לצפות משלומי הזה כבר... לשלומי פנית, לא טעית. :)

נשמח לפרוט שלבים וחומרים בהם השתמש.

מעניין למה אף אחד לא מצלם את העבודה שלו בוידאו :-?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

הבנאדם אומן.

לגרום לבנאדם עם רכב חדש להכניס אותו לטיפול ועוד לשכנע אחרים שיצא מדהים... קוסם!

הרכב חדש, מה כבר אפשר "לשפר"?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סביר להניח שאם הייתה יודע באיזה מצב מקבלים רכב "חדש" מחברה

לא הייתה רושם את ההגיגים האלו. אבל אתה יכול להציץ שוב על התמונות

ולראות אם יש הבדלים לפני ואחרי. מבטיח לך שזה לא קסם.

פורסם
הבנאדם אומן.

וואו, התגובה שלך פשוט מראה כמה אתה מבין.

אם היית יודע מה הרכב עובר בתקופת המתנתו במגרש של הסוכנות לא היית מדבר ככה.

כרגיל לעבודות של שלומי, נראה מדהים!.

ותתחדש על הרכב!.

פורסם
לצערי רוב התמונות הן אחרי כי השריטות לא נתפסו במצלמה

אתה יכול להציץ שוב על התמונות ולראות אם יש הבדלים לפני ואחרי

אין ממש תמונת "לפני".

עזבו, הוא מגיב ככה בגלל שזה פולקסווגן :)

גם אני שקלתי לפגוש את שלומי כשקיבלתי את הרכב, אבל לבסוף ההחלטה הייתה לצפות חלקית נגד שריטות.

ובלי שום קשר, העבודות של שלומי שמוצגות כאן בפורום באמת מדהימות.

פורסם

סליחה שאני מבאס אבל זו דעתי.

תהרגו אותי אני לא מבין למה לעשות דיטיילינג שכולל פוליש שמוריד שכבה מהצבע לרכב חדש שרק עכשיו היגיע מהחברה.

לדעתי האישית זה מיותר.

ווקס ואוטם צבע אני מבין, אבל פוליש לרכב ועוד לרכב לבן? לא חושב שזה נחוץ.

פורסם

תמונה אחת שווה אלף מילים. אבל באמת שאין לי רצון להתעסק

בדברים כאלו. במיוחד מתגובות שאין להם שום תרומה או הבנה בתחום. (לא חייבים להגיב על מה שלא מבינים)

DSC_0309.JPG

פורסם

איתמר/סולל הדרך,

אתם לא מבינים. זה לא טיפול הדיטיילינג הסטנדרטי שכולל פוליש דו-שלבי שאכן מוריד שכבת לכה. מדובר בפוליש עדין מאוד שגם הוא לא חובה. הנקודה כאן זה הציפוי (לא אוטם/ווקס) לשמירה על הצבע דווקא לרכב חדש.

אני הוצאתי רכב חדש לפני שנה ואני כל כך מצטער שלא עשיתי את הציפוי אז כאשר הצבע היה מושלם. כל הסימנים מהאבנים והחתולים שמפריעים לי כרגע היו נמנעים בזכות הציפוי.

פורסם

הגעתי בשעה 9 אליו ויצאתי ב 7 וחצי.. הוא עבד 10 שעות ללא הפסקה!!

מעניין אותי אם תוכל לפרט כמה זמן לקח כל שלב ושלב בטיפול?

בערך כמובן.

תודה

פורסם
יצא ואווו! נו טוב, מה אפשר לצפות משלומי הזה כבר... לשלומי פנית, לא טעית. :)

נשמח לפרוט שלבים וחומרים בהם השתמש.

מעניין למה אף אחד לא מצלם את העבודה שלו בוידאו :-?

אבקש משלומי לקפוץ ולהגיב פה לגבי הטיפול המדויק שהוא עשה והשמות של החומרים (הטיפול כלל הכנה של הרכב, פוליש עדין וציפוי אבל הוא יסביר יותר)

האוטו צולם אתמול, היום יש לו אפילו קצת יותר ברק :) תודה!

הבנאדם אומן.

אני מקבל את הטענה שלך, כי כשדיברתי עם שלומי בטלפון לפני שקיבלתי את האוטו גם אני חשבתי ככה

היו על האוטו מספר שריטות שלא היה אפשר לצלם והיה את הסווירל הגדול על הפלסטיק שאותו הצלחנו לצלם.

הטיפול הוא היה ע"מ לשמור את האוטו מכיוון שאני מתכנן להחזיק אותו הרבה זמן :)

פורסם
מעניין אותי אם תוכל לפרט כמה זמן לקח כל שלב ושלב בטיפול?

בערך כמובן.

תודה

אהלן

כמו שרשמתי למעלה אני לא סגור לגבי התת שלבים, אבל:

הכנה של הרכב בערך שעה וחצי

פוליש בערך 6-7 שעות

ציפוי עוד שעתיים

פינישים אחרונים

הוא יגיב בהמשך.. :)

פורסם

פוליש פיניש לא מגלח לכה בצורה כזאת היסטרית, הוא חיוני לדעתי אם הולכים על ציפוי. אי אפשר לצפות פחות ממושלם. ולדעתי?

הכמות שתרד מהלכה היא כאפס וכעין לעומת הלכה שיהיה צריך לגלח בעתיד ללא הציפוי.

M-TECH E46

• תוכן חדש...