Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכן שלי היו הרבה שריטות וכתמים על המסגרות בפורד מונדאו,חלק גדול הצלחתי להסיר עם פוליש.

(זה מה שעשה שלומי למעשה)

תנסה זה אמור להוריד את רוב הסווירלים - אבל לא כתמים שאכלו את הפלסטיק. (מה שהיה אצלו)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם איזה פוליש מומלץ לעשות זאת? איזה פד ומהירות במכונה?

איזו מכונה יש לך? איזה פדים יש לך?

או שמבחינתך ללכת ולקנות מה שממליצים? בעקרון פד ספוג ברמת גסות בינונית ופוליש לא גס יעלימו את הסימנים בלי הרבה מאמץ. לגבי המהירות שוב זה תלוי איזו מכונה אבל מהירות בינונית תספיק

פורסם

הייתי ממליץ לך לעשות את זה ידני ולא עם מכונה.

אלא אם כן יש לך ניסיון איך עובדים עם מכונה? קח בחשבון שלעבוד על פלסטיקים

זה יותר עדין מאשר פח. לכן לא מוציא מכלל אפשרות שעבודה ידנית תוריד את רוב הסוורילים.

עדיף לנסות, לפני שעוברים למכונה שהיא לא סלחנית למשתמש לא מנוסה.

פורסם

איזו מכונה יש לך? איזה פדים יש לך?

או שמבחינתך ללכת ולקנות מה שממליצים? בעקרון פד ספוג ברמת גסות בינונית ופוליש לא גס יעלימו את הסימנים בלי הרבה מאמץ. לגבי המהירות שוב זה תלוי איזו מכונה אבל מהירות בינונית תספיק

יש לי מכונה של מגווירס, פדים של מגווירס (שחור,אדום וצהוב) ופד של לייק קנטרי פרווה סגול.

יש לי פוליש אולטימט קומפוננד של מגווירס, אופטימום קומפוננד,אופטימום פוליש,אופטימום פיניש.

פוליש לפלסטיק של סונקס. ניסתי לעשות זאת ידנית עם פד ידני של לייק קנטרי וזה לא שינה כלום.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

היי,

גם אני עתיד לקבל רכב חדש בצבע לבן בזמן הקרוב אשמח לדעת מאיזו בחינה הציפוי מגן על האוטו? דהייית הצבע? שריטות קלות? שפשופים? סווירלים משטיפות עתידיות?

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה?

הסווירלים הם בדיוק אותו דבר כמו בפנלים השחורים בתמונה בשרשור.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
נראה טוב , כל הכבוד על ההשקעה בהחלט החלטה נבונה.

מה סדר גודל של מחיר ?

תודה רבה :) ממליץ לך להרים אל שלומי טלפון ולקחת הצעת מחיר זה תלוי בטיפול ובאוטו

היי,

גם אני עתיד לקבל רכב חדש בצבע לבן בזמן הקרוב אשמח לדעת מאיזו בחינה הציפוי מגן על האוטו? דהייית הצבע? שריטות קלות? שפשופים? סווירלים משטיפות עתידיות?

אהלן,

כן, נותן עוד שכבת הגנה על הצבע, בעמוד השני שלומי (זה שעשה לי את הטיפול) הגיב עם פסקה על הטיפול שנעשה, ממליץ לך לקרוא ולהרים אליו טלפון לשמוע עוד פרטים ולשאול שאלות, הוא ישמח לענות לך על הכל

ביצעת ציפוי נאנו בנוסף לטיפול?

תוצאה מדהימה! תתחדש.

כן :)

תודה רבה!

פורסם
הסווירלים הם בדיוק אותו דבר כמו בפנלים השחורים בתמונה בשרשור.

מעניין ומוזר.

אני הצלחתי להסיר משהו דומה מפורד מונדאו בעבודה ידנית. וזה לקח לי כמה דקות.

אם זה היה מבוצע בנחת (עשיתי את זה על הדרך לשכן באמצע שטיפת רכב) זה היה מוציא כמעט את הכל.

מציע לך לפנות לשלומי שיעזור לך -לי אין הרבה זמן לדברים כאלו. (תחביב לעצמי בלבד)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך הרכב אחרי כמה חודשים, הציפוי באמת הגן על הרכב משריטות?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...