Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 17,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז סוף סוף אחרי כמה שנים על דו גלגלי החלטתי להוציא רישיון לרכב פרטי (באיחור קל של 8 שנים....)

תודה לאל סיימתי כל ההליך מאחורי והרישיון ביד.

ועכשיו לתחום שאני לא ממש מבין בו, רכבים.

פרופיל הנסיעה שלי יהיה כ1,500 ק"מ בחודש כאשר 90% מכלל הנסיעות יהיו בבין עירוני (כבישי 90 קמ"ש לא כביש 6 וכדומה)

אין צורך בדרישות מיוחדות כגון תא מטען לעגלה או יומרות ספורטיביות,

הרישיון שלי הוא לרכב ידני, כך שאין הגבלה בנושא הזה.

אבל אני מחפש רכב שיענה על מספר דרישות עיקריות, מטעמי חיסכון.

1. תקציב מוגבל, 17,000 שקל עם אופציה לחריגה של עוד 3,000 במידה וזה יעשה הבדל משמעותי.

2. חסכוני בדלק, (אני מגיע מקטנוע שעשה 1/30, אז אם יהיה רכב שיעשה באזור ה1/15 בבין עירוני זה יהיה אופציה נהדרת)

3. זול לטיפולים (הן תקופתיים והן חריגים)

4. אמין (ככל האפשר)

אשמח לעצתכם,

אברהם.

פורסם

התקציב שלך בעייתי ולכן אתה קצת מוגבל. אתה צריך לחפש את הרכב השמור ביותר מבחינה מכאנית עם היסטוריית טיפולים מלאה טסט ארוך עד כמה שאפשר ושכל המכלולים בו עובדים.

אני במקומך הייתי מחפש יונדאי גטס משנים 2008-2009 או פיג'ו 206 שנת 2008 כמובן עם גיר רגיל, יש ביד 2 כמה כאלה שכתוב שהן מטופלות עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת.

פורסם

גם אצלי ביונדאי I20 אני מחליף נורות בכל כמה חודשים. לא חושב שזה קשור לסוג הרכב אלא אם יש קצר/בעיה חשמלית שגורמת לנורות להישרף.

יש פה מודעה מעניינת שמצאתי ביד 2 שלדעתי שווה לבדוק:

יונדאי 2.png

פורסם

אומנם כולם נרתעים ובורחים מהרכב.

אבל ככה כנקודה מעניינת, חבר טוב קנה סיטרואן c4 2006 ב12 אלף שקל, יד שניה שגם הראשונה הייתה פרטית.

קילומטראג נמוך, רכב במצב מעולה.

קנה, החליף קויל ב400 שקלים (הריגקט היחיד שהיה) וזהו.

מבסוט לגמרי, רכב מפנק, מרווח יחסית. מאובזר, ובנסיעות עם בקרת שיוט הוא גם דיי חסכוני.

נקודה למחשבה.

פורסם

הייתי מוסיף פיאט פנדה,חיסכונית,זולה לאחזקה ואמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה בגטס שזה שהרוב GLF (רמת גימור נמוכה ולא בטיחותית), וקשה למצוא GLI/GLX/GLS עם אבזור בטיחותי נורמלי.

גטס עושה את העבודה בגרסה הידנית, רצוי מנוע 1.4 ולא 1.35.

פיאט פנדה או פונטו ספייס יכולות להיות טובות גם כן בתקציב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברים,

דעתכם על פיאט פונטו גרנדה/פנדה (חולקות אותו מנוע, להבנתי) עם מנוע 1.25 ותיבה ידנית שנים 2007-2008

האם שווה להתעסק עם רכבים כאלו מעל 180,000 ק"מ?

פורסם

הייתי מציע לחפש עם קמ נמוך ולא עם קרוב ל200 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...