Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על כל ההמלצות! רז, בתוספת תשלום באותם מקומות או שצריך לבקש לפני ההזמנה?

אם אתה לא רוצה להסתמך על מזל, אתה חייב לתאם מראש, לוודא שהרכב הספציפי שביקשת יחכה בסוכנות.

לדעתי מיותר, יקר, פוגע בספונטיות של הטיול, מחייב מסלול מסויים.

תפסת מרובה, לא תפסת.

אוטו אחד אמור להספיק לטיול כזה.

זה לא מבחן השוואתי בין Z4 ל-SLK.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כמה הערות.

1. הכרתי אתר שבו היה מיפוי מלא ומעודכן של האוטובאהנים כולל קטעים בשיפוץ ומגבלות מהירות. האתר ירד מהרשת, אבל סביר שחיפוש יעלה אתר חדש דומה.

2. תיקון קטן לדבריו של רז לגבי אוסטריה: חובה לקנות את המדבקה בתחנת דלק לפני מעבר הגבול. העלות כ-10 אירו ל-10 ימים. אם תתפס ללא המדבקה הקנס יכול לנוע בטווח שבין 240-3000 אירו, והאכיפה צפופה ונוקשה. בנוסף לכך צריך להכיר עוד שני דברים: האחד הוא קטעים בתשלום מיוחד עם מחסומים בכניסה וביציאה (למשל קטע מנהרה ארוך מאד בקצה המערבי של אוסטריה, בדרך לגבול השויצרי). יש קטע כביש המחבר בין הגבול השויצרי לגבול הגרמני על הגדה המזרחית של אגם קונשטנץ, המוכר כ-Korridor. הקטע כלול במדבקה הסטנדרטית, אבל אם אתה רוצה לעבור בו בלי המדבקה עליך לרכוש בתחנת דלק בסמוך לגבול כרטיס מעבר (כ-3 אירו) ולהציגו על הדאשבורד.

3. בשויצריה מערכת דומה עם מדבקה המחויבת לנהיגה בכבישים המהירים. יש רק מחיר אחד - 40 פרנק לשנה (למעשה 14 חודש).

4. אם בכוונתך לנסוע לשויצריה נסה לבקש בתחנת ההשכרה רכב עם מדבקה שויצרית. כך תוכל לחסוך משהו. לא תופס לגבי אוסטריה כיון שבה מקובלת מדבקה של 10 ימים (או מדבקה של חודשיים) לצרכי תיירות.

תודה רבה על העצות והטיפים!

אם אתה לא רוצה להסתמך על מזל, אתה חייב לתאם מראש, לוודא שהרכב הספציפי שביקשת יחכה בסוכנות.

לדעתי מיותר, יקר, פוגע בספונטיות של הטיול, מחייב מסלול מסויים.

תפסת מרובה, לא תפסת.

אוטו אחד אמור להספיק לטיול כזה.

זה לא מבחן השוואתי בין Z4 ל-SLK.

הבנתי, תודה.

ניסיתי לחפש את מדיניות מעבר הגבולות עם רכבי ספורט של SIXT, באתר שלהם למיטב הבנתי היחס הוא רק למכוניות סטנדרטיות, ולמייל שלי הם עדיין לא ענו, מישהו מכיר? רז מה הייתה המדיניות בטיולים שלך באיזור?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

בלי לחפש באתרים - מזרח אירופה, יוון ואיטליה מחוץ לתחום, אוסטריה, ושויצריה בד"כ מותרות (צריך לודא לגבי דגם ספציפי). לא יודע לגבי חצי האי האיברי, צרפת, בלגיה, הולנד והמדינות הנורדיות, אבל להבנתי כל אלה לא בתוכנית שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיתי לחפש את מדיניות מעבר הגבולות עם רכבי ספורט של SIXT, באתר שלהם למיטב הבנתי היחס הוא רק למכוניות סטנדרטיות, ולמייל שלי הם עדיין לא ענו, מישהו מכיר? רז מה הייתה המדיניות בטיולים שלך באיזור?

לכל חברת השכרה מדיניות משלה, שגם משתנה מרכב לרכב באותה חברה.

מנסיוני לצאת מגרמניה מאפשרים רק לאוסטריה ושוויץ, בדגמי הספורט היקרים.

לאיטליה לא.

תוודא את זה מראש, אחרת אתה מפר את הסכם השכירות והביטוח שלך לא יכסה נזק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מהבדיקה שלי עם סיקסט אפשר לצאת לכל "ZONE 1" שזה כולל בערך את כל המדינות מסביב כולל איטליה.

תודה לכולם על העזרה, מעריך את זה מאוד!

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

מנשה - בן כמה אתה?

אם אבא ינהג לא תהיה בעיה, אבל אם אתה צעיר מ-21 מבחר הדגמים בהם תוכל לנהוג מוגבל מאד, עד 24-25 קצת יותר רחב, והיוקרתיים באמת אפילו מעל גיל יותר מבוגר (וכאמור - נדרש גיבוי של כרטיסי אשראי יוקרתיים עם חסימת סכומים גבוהים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כנראה לא אנהג ברכב, אלא אם כן תצוץ איזשהי הפתעה בסוכנות. אני בן 18, 4 ימים אחרי שאני חוזר מהטיול אני מתגייס :|.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

לא ראיתי התייחסות לעיתוי הנסיעה. במרכז וצפון אירופה אמצע נובמבר זה כבר בעייתי. מז"א לא סימפטי, עד כדי סכנה של ממש למי שלא מנוסה בנהיגת חורף (שלג/קרח). חלק מהכבישים היפים ביותר (מעבר הגרוסגלוקנר לדוגמא) לדעתי כבר סגורים. לדעתי אין מה לחפש באזור מאמצע אוקטובר והלאה, הכיוון צריך להיות דרום איטליה או דרום ספרד.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...