Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לחלק ממכם זה ישמע מצחיק אבל זו האמת.

בשל בעיה בכתף שלי אני צריך לעבור טיפולי פזיוטרפיה - והחלטתי שהטיפול בפזיוטרפיה שהכי טוב בעבורי זה שטיפת רכב - כמו בקראטה קיד חחח

כל יום אשטוף את הרכב ואצחצח אותו!

ברשותי (אם זה משנה משהו) מאזדה CX-5 2013.

מהם האביזרים שאני צריך להישתמש בהם על מנת לנקות את הרכב? (מוצרים שאני יכול לרכוש בארץ) והיכן הכי כדאי לרכוש אותם באזור פתח תקווה/אור יהודה.

איזה סוג של ג׳ילדה אם בכלל? אולי מטאטא (למרות שזה יפספס את מטרת הפזיוטרפיה)?

באילו תמרוקים כדאי לי להשתמש? אני יכול להשתמש אך ורק בדלי ומים... הברז קצת רחוק מהרכב.

אני מחפש חומר כלשהו שירכך כתמים קשים (דם של זבובים וכד׳) - אני נוסע לעיתים לאילת וחזרה והרכב מתמלא ב-״דם״.

נ.ב בנוגע לניקוי הרכב מבפנים, יש המלצה לשואב אבק טוב שמתחבר לרכב 12V? אין לי שקע חשמל ביתי ליד הרכב

אודה לעצתכם!

פורסם

האם אני יכול לסמוך על אוטוסטור ולקנות הכל שם? אני צריך לקנות את המוצרים כמה שיותר מוקדם...

פורסם

יכול לסמוך על אוטוסטור לחלוטין.

משה, הבעלים, הוגן שבהוגנים, מאמין שיבנה לך חבילה מאוד יפה לפי הצרכים שלך ובהתאם לתקציב.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...