Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי גר עם ההורים היה לנו מקרוגל שצפצף בסיום החימום 4 פעמים. אותי זה נורא עיצבן כי אני שומע מצויין, ואין צורך ביותר מצפצוף אחד.

כשעברתי מהם והייתי צריך לקנות לעצמי מיקרו חדש וקיוויתי שהחדש יצפצף פחות מזה. (כמובן שבחנות לא ידעו להגיד לי כמה פעמים מצפצף כל דגם...)

כמה הייתה גדולה האכזבה כשבחימום הראשון גיליתי שהמקרו החדש מצפצף 5 (!) פעמים.

כאילו רבאק, בשביל מה? אני לוקח את הצלחת, סוגר את המיקרו, מתיישב, לוקח מזלג ורק אז שומע את הצפצוף האחרון....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההורים שלי קנו מיקרוגל של ITT לפני 12 שנים, עובד עד היום למרות שהייתי בטוח שזה זבל. עלה 400 שקל במחסני חשמל בשנת 2003. החליף מיקרוגל של Goldstar בן 7 שהבאנו מרוסיה.

אני חושב שהיום דווקא כן הייתי משקיע במוצר איכותי יותר, שלפחות לא יקרה שצד אחד של האוכל חם יותר ואחר פחות.

בזמנו לא חשבנו על זה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מיקרוגל זה מכשיר החשמל האחרון במטבח ששווה להשקיע בו יותר מידי כסף.

שווה לקנות דגם יקר יותר בעיקר אם הוא בנפח גדול יותר, ולא פצפון כמו הזולים

ביותר.

לנו יש מורפי ריצ'ארדס שעלה כמה מאות שקלים, עובד כבר 12 שנה(חמסה חמסה)

בלי שום בעיה, ועושה את מה שהוא אמור לעשות, שזה 99% מהזמן לחמם אוכל

או להפשיר פיתה.

פורסם

שארפ 34 ליטר שעלה לי אלפיה לפני 11 שנה ועדיין מתפקד במשפחה היה יותר טוב מטקה ב3.5 אש''ח שיש לי היום. מה שכן, אני ממש הרבה משתשמש בו כגריל והוא גם מפשיר מצויין בעזרת תוכנות מיוחדות. יחד עם זאת, אילולי דרישות עיצוביות של מיקרו מובנה בלי קלאפה לא הייתי קונה את הפלצנות הזאת.

פורסם

היה לי שארפ 10 שנים, עוצמתי משהו (לפעמים נדמה שיותר מדי מהרגיל) עד שהמנגנון הפלסטיק הדפוק של הדלת נשבר, כשהבנתי איך הוא עובד (והחזקתי אותו בקומבינה איכשהו עוד כמה חודשים) אמרתי שאני אקנה מיקרוגל אחר שאולי יהיה לו מנגנון קצת יותר מאסיבי (או לפחות דלת כזאת), קניתי סמסונג 32 ליטר באיזה 500 שקל (מחיר מיוחד) כדי לגלות שגם אצלה יש בדיוק את אותו מנגנון.. :D (אותה סמסונג עם 10 שנות אחריות על הציפוי אמייל)

פורסם
כשנותנים המלצות ראוי לנמק אותן קצת מעבר לאחותי ולסבתא שלי יש ואין בעיות. אסביר לך בהרחבה:

1. ציפוי פנימי. יש 3 סוגים: צבע, נירוסטה מוברשת ואמייל. פח צבוע זה זבל. לאחר כמה שנים הגלגלים של הצלחת שוחקים את הצבע והפח מחליד. נירוסטה זה נירוסטה לטוב ולרע- מחזיק לעולם, קשה לנקות (הלכלוך נדבק) ושפשוף חזק גורם לשריטות. אמייל זה הכוכב החדש. ציפוי קרמי כהלכתו ואם סמסונג נותנים על הציפוי אחריות של עשר שנים כנראה שהאמייל איכותי.

2. אם או ללא גוף חימום- גוף החימום לרוב חלש יחסית למה שאתה מצפה מתנור, המשטח העליון מתחמם מאד כשמחממים (כמו בטוסטר אובן) ורוב האנשים לא משתמשים בו. כאשר מנקים את המיקרוגל גוף החימום הזה הוא סיוט כי במקום לנקות משטח ישר קשה מאד לנקות לכלוך שהתיז בין גופי החימום. אני אישית בחיים לא אקנה יותר מיקרוגל משולב.

3. הנפח- בין 23 ליטר לבין הגדולים יותר (30 ליטר) ומעלה יש קפיצת מחיר לא מוצדקת לדעתי (בסוגים הטובים פי 2 ומעלה). בנוסף נכנס טרנד חדש (לפחות לי) של מיקרוגל בילד אין. לעניות דעתי מיקרוגל 23 ליטר עושה את אותה העבודה כמו מיקרוגל גדול יותר והפער במחיר לא שווה את מה שהגודל נותן (לא ממש הבנתי מה...). אם יש לך דרישה לבילד אין אין לך הרבה ברירות.

4. יצרן- ישנם הרבה יצרני מדבקה לא מוכרים שמוכרים מיקרוגלים פשוטים וזולים, עושים את העבודה באופן דיי דומה וחשוב לבדוק את נקודות 1-3. היצרן פחות משנה. חלק עם בקרה מכאנית וחלק עם בקרה דיגיטאלית.

5. תכניות בישול- חארטה בארטה

6. יבואן- חשיבות נמוכה כי מדובר במכשיר דיי אמין.

לגבי הדגם שביקשת- פחות משנה הדגם הספציפי, חשובות התכונות שציינתי. אם אתה רוצה דגם לסמסונג עם ציפוי קרמי, 32 ליטר ללא גוף חימום-

MC28H5125AK

תודה על ההסבר המפורט!

הדגם שנתת, MC28H5125AK כולל גריל, אז מה הכוונה ללא גוף חימום? (כי ראיתי כאלה גם ללא גריל)

תודה רבה לכל האחרים שהגיבו!

מתלבט בין סמסונג לשארפ!

פורסם
טוב, שמעתי מיקרוגל אז באתי.

יש להוריי דלונגי מעולה שעלה כמעט סכום כזה.

ולי יש אחד שקניתי ב400ש"ח בעל הספק זהה עם 5 שנים אחריות של מותג שקר כלשהו.

שניהם עושים את העבודה פיקס, מחממים את האוכל ושורפים את הפופקורן אם לא משגיחים עליהם.

אתה מקרין על השכנים שלך במקרה? כי הבקשה פה הייתה בסך הכל הייתה לחמם אוכל אני מניח.

אושרי, המוצר האחרון שצריך להשקיע עליו הרבה כסף זה קומקום. מיקרו זה מספר 2.

פורסם
כשנותנים המלצות ראוי לנמק אותן קצת מעבר לאחותי ולסבתא שלי יש ואין בעיות. אסביר לך בהרחבה:

1. ציפוי פנימי. יש 3 סוגים: צבע, נירוסטה מוברשת ואמייל. פח צבוע זה זבל. לאחר כמה שנים הגלגלים של הצלחת שוחקים את הצבע והפח מחליד. נירוסטה זה נירוסטה לטוב ולרע- מחזיק לעולם, קשה לנקות (הלכלוך נדבק) ושפשוף חזק גורם לשריטות. אמייל זה הכוכב החדש. ציפוי קרמי כהלכתו ואם סמסונג נותנים על הציפוי אחריות של עשר שנים כנראה שהאמייל איכותי.

קיימים גם פלסטיק ולא בכולם הצלחת נוסעת על גלגלים. בשורה התחתונה הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע וכמה תעלה לך שנת שימוש.

2. אם או ללא גוף חימום- גוף החימום לרוב חלש יחסית למה שאתה מצפה מתנור, המשטח העליון מתחמם מאד כשמחממים (כמו בטוסטר אובן) ורוב האנשים לא משתמשים בו. כאשר מנקים את המיקרוגל גוף החימום הזה הוא סיוט כי במקום לנקות משטח ישר קשה מאד לנקות לכלוך שהתיז בין גופי החימום. אני אישית בחיים לא אקנה יותר מיקרוגל משולב.

פה ממש לא מסכים איתך. יש לי שארפ עם גריל (עליון ותחתון) וטורבו. הוא חזק, המשטח העליון לא מתחמם וקל לנקות כי גוף החימום יורד למטה לצורך הניקוי.

3. הנפח- בין 23 ליטר לבין הגדולים יותר (30 ליטר) ומעלה יש קפיצת מחיר לא מוצדקת לדעתי (בסוגים הטובים פי 2 ומעלה). בנוסף נכנס טרנד חדש (לפחות לי) של מיקרוגל בילד אין. לעניות דעתי מיקרוגל 23 ליטר עושה את אותה העבודה כמו מיקרוגל גדול יותר והפער במחיר לא שווה את מה שהגודל נותן (לא ממש הבנתי מה...). אם יש לך דרישה לבילד אין אין לך הרבה ברירות.

הגודל הוא פונקצה של שימוש. אם אתה צולה עוף שלם אז אתה צריך את הגודל.

4. יצרן- ישנם הרבה יצרני מדבקה לא מוכרים שמוכרים מיקרוגלים פשוטים וזולים, עושים את העבודה באופן דיי דומה וחשוב לבדוק את נקודות 1-3. היצרן פחות משנה. חלק עם בקרה מכאנית וחלק עם בקרה דיגיטאלית.

5. תכניות בישול- חארטה בארטה

לא נכון בכלל. מאוד נוח להכניס סיר אורז עם מים ותבלינים, ללחוץ על כפתור אחד והמיקרו יעצור כשהאורז יהיה מוכן ללא תלות בכמות. כנ"ל לגבי פונ' חימום מחדש.

6. יבואן- חשיבות נמוכה כי מדובר במכשיר דיי אמין.

לגבי הדגם שביקשת- פחות משנה הדגם הספציפי, חשובות התכונות שציינתי. אם אתה רוצה דגם לסמסונג עם ציפוי קרמי, 32 ליטר ללא גוף חימום-

MC28H5125AK

הערותיי באדום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כאשר כותבים את מספר הליטרים, זה עוד לא אומר הכל.

כאשר בחרתי מיקרוגל ( ובשביל זה הבאתי מהבית צלחת הכי גדולה שיכולה להיות בשימוש למיקרו ), גיליתי שלמיקרו של שארפ 23 ליטרים אפשר להכניס צלחת יותר גדולה מאשר במיקרוגל של כמה חברות אחרות , אשר מצהירות על 25 ליטרים - וזה בגלל המבנה של תא המיקרו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...