Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי PANASONIC DIMENSION 4 שהיה מעולה, אך נשרפה הנורה, והצלחת מסתובבת כשהדלת פתוחה. כשהדלת סגורה היא אינה מסתובבת ואינה מסתובבת גם כאשר המיקרו בפעולה.

מחפש מיקרוגל חדש, איכותי, בנפח של 30 ליטר לפחות

תודה לעוזרים!

פורסם

לי יש של שארפ.

דגם R390F. נפח 34 ליטר. עלה לי לפני כ- 6 שנים בערך 800 ש"ח כולל המשלוח.

לדעתי המיקרו הזה נותן יחס טוב של עלות מול תועלת.

לצערי מחיפוש זריז בגוגל כנראה שהדגם כבר הוחלף בדגמים אחרים.

פורסם

תודה על ההמלצות, אני מבין ששכחתי להגדיר תקציב

בואו נגיד 1000-1500 שקל? אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה

אביב- יש לך דגם ספציפי?

Nakamichi - דווקא קראתי כמה ביקורות מחו"ל ולא עפו עליו לגמרי, אמרו שהגלגלת והפד לחצנים לא הכי נוחים ועוד כמה תלונות

תודה רבה

פורסם

שמע. ביננו? זה מה שאבא שלי בחר אחרי שחפר באינטרנט. הוא החליף איזה ווירפול משוכלל שנפער בו חור (דווקא לא ישן כל כך).

לי יש מיקרו של קופר - זבל של מוצר.

פורסם

שאלה אמיתית: מה ההבדל בין מיקרו ב-300 ש״ח למיקרו ב-1300 ש״ח?

שניהם יחממו את האוכל. ההבדל הוא באופציות נוספות כמו הפשרה וכו׳?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)
שאלה אמיתית: מה ההבדל בין מיקרו ב-300 ש״ח למיקרו ב-1300 ש״ח?

שניהם יחממו את האוכל. ההבדל הוא באופציות נוספות כמו הפשרה וכו׳?

מצטרף לשאלה,אנחנו קנינו מתצוגה של LG ב400 שקל ומרוצים,סך הכול מחמם את האוכל וזהו.

כבר כמעט 3 שנים אצלנו.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

+ 1 למיקרוגל של sharp.

לכל המשפחה יש מיקרוגלים בכל מיני גדלים, כולם של שארפ, פועלים שנים רבות ללא תקלות, וכולם מרוצים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב, שמעתי מיקרוגל אז באתי.

אני לא רואה סיבה אמיתית להשקיע 1000 ש"ח במיקרו, יש להוריי דלונגי מעולה שעלה כמעט סכום כזה.

ולי יש אחד שקניתי ב400ש"ח בעל הספק זהה עם 5 שנים אחריות של מותג שקר כלשהו.

שניהם עושים את העבודה פיקס, מחממים את האוכל ושורפים את הפופקורן אם לא משגיחים עליהם.

הכי חשוב זה לוודא שהשכנים האטיופים שלך לא ישתמשו בו נגדך. :)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

כשנותנים המלצות ראוי לנמק אותן קצת מעבר לאחותי ולסבתא שלי יש ואין בעיות. אסביר לך בהרחבה:

1. ציפוי פנימי. יש 3 סוגים: צבע, נירוסטה מוברשת ואמייל. פח צבוע זה זבל. לאחר כמה שנים הגלגלים של הצלחת שוחקים את הצבע והפח מחליד. נירוסטה זה נירוסטה לטוב ולרע- מחזיק לעולם, קשה לנקות (הלכלוך נדבק) ושפשוף חזק גורם לשריטות. אמייל זה הכוכב החדש. ציפוי קרמי כהלכתו ואם סמסונג נותנים על הציפוי אחריות של עשר שנים כנראה שהאמייל איכותי.

2. אם או ללא גוף חימום- גוף החימום לרוב חלש יחסית למה שאתה מצפה מתנור, המשטח העליון מתחמם מאד כשמחממים (כמו בטוסטר אובן) ורוב האנשים לא משתמשים בו. כאשר מנקים את המיקרוגל גוף החימום הזה הוא סיוט כי במקום לנקות משטח ישר קשה מאד לנקות לכלוך שהתיז בין גופי החימום. אני אישית בחיים לא אקנה יותר מיקרוגל משולב.

3. הנפח- בין 23 ליטר לבין הגדולים יותר (30 ליטר) ומעלה יש קפיצת מחיר לא מוצדקת לדעתי (בסוגים הטובים פי 2 ומעלה). בנוסף נכנס טרנד חדש (לפחות לי) של מיקרוגל בילד אין. לעניות דעתי מיקרוגל 23 ליטר עושה את אותה העבודה כמו מיקרוגל גדול יותר והפער במחיר לא שווה את מה שהגודל נותן (לא ממש הבנתי מה...). אם יש לך דרישה לבילד אין אין לך הרבה ברירות.

4. יצרן- ישנם הרבה יצרני מדבקה לא מוכרים שמוכרים מיקרוגלים פשוטים וזולים, עושים את העבודה באופן דיי דומה וחשוב לבדוק את נקודות 1-3. היצרן פחות משנה. חלק עם בקרה מכאנית וחלק עם בקרה דיגיטאלית.

5. תכניות בישול- חארטה בארטה

6. יבואן- חשיבות נמוכה כי מדובר במכשיר דיי אמין.

לגבי הדגם שביקשת- פחות משנה הדגם הספציפי, חשובות התכונות שציינתי. אם אתה רוצה דגם לסמסונג עם ציפוי קרמי, 32 ליטר ללא גוף חימום-

MC28H5125AK

פורסם

-שים לב שהנפח המוצהר (נניח 30 ליטר) אינו תמיד הנפח האמיתי. כשמחשבים את הנפח על ידי מדידת קוטר הצלחת וגובה התא, מתברר שלפעמים מיקרוגל גדול הוא בעצם קטן יותר ממיקרוגל קטן.

- המוצרים היום אינם איכותיים במיוחד וכדאי לקנות מיקרוגל עם יותר שנות אחריות, כמו 3 שנים לשארפ , בפעם האחרונה שבדקתי.

- יש אחריות ויש אחריות. יבואן בשם המילטון נותן אחריות אלא שלאחר תום השנה הראשונה (המחויבת לפי החוק), האחריות לא כוללת די הרבה ליקויים.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...