Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ללנדקרוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לצמיגאי הגון וטוב מאזור המרכז ולצמיגים ללנדקרוזר 2008 ארוך, מתלבט אם לשים כביש/שטח 50/50 או לחזור למקורי ובכלל מה המשמעות מבחינת רכות נסיעה,יציבות וכיו"ב באם נלביש צמיגי כביש שטח והכי חשוב האם יש המלצה לדגם מסוים

פורסם

צמיגי AT טובים (שאתה קורא להם 50/50) מחברות מוכרות יהיו טובים גם לכביש וגם לשטח.

יש הרבה יצרנים - לך על המוכרים שבהם - בי.אף. גודריץ', מקסיס, דנלופ, גודייר, קומהו וכד'

צמיג במידה של האוטו שלך 265/65/17 צריך לעלות החל מ 700 שקלים וצפונה. אם זה זול משמעותית - תתחיל לחשוד.

הצמיג הכי יקר זה ה BF שאפשר להתווכח אם הוא שווה את המחיר או לא. בכל אופן לפני כשלושה חודשים הרכבתי שניים כאלה אצל אנטון ביפו במחיר של 900 שקל לצמיג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המקסיס AT771 הם סבבה ומהווים תמורה טובה למחיר. ראיתי שיש דגם חדש יותר 980 אשמח אם מישהו ישפוך עליו אור. אני לא מכיר.

נראה לי שגודריץ' אול-טריין [ALL TERRAIN] הכי מפורסם. אני יודע שבבית דגן יש מקום שנקרא גלגלי המגן שמכר רכש ב-850 לצמיג אם אני לא טועה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הצמיג הכי יקר הוא קונטיננטל (מדובר על 1300 והלאה), לא תמיד מוצדק.

מניסיון עם 3 לנד קרוזרים, ממליץ בחום על מישלין לטיטוד קרוס אסימטרי, תחילה חששתי כי יהיו רעשים מכיוון הפרופיל ה"קרבי" יחסית, ופשוט הופתעתי באופן קיצוני מהשקט שבו הם מתגלגלים על הכביש (יותר שקט מגוד איר 100% כביש שהוחלפו), שחיקתו מינימלית (חשוב מאוד בלנד קרוזר שנוהג לאכול צמיגים מקדימה) ומחירם מאוד אטרקטיבי יחסית למותג על שכזה (בעבר לא היית קונה מישלין במידה כזו בפחות מ1200 פלוס מע"מ), כ750 + מע"מ.

http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-latitude-cross

פורסם

Cooper st maxx, מאז שהורכבו הצמיגים הללו על הפאג'רו אני לא מפסיק להתפעל.

שקט, עביר ותענוג לעיניים.

פורסם

הצמיג הכי יקר זה ה BF שאפשר להתווכח אם הוא שווה את המחיר או לא. בכל אופן לפני כשלושה חודשים הרכבתי שניים כאלה אצל אנטון ביפו במחיר של 900 שקל לצמיג.

בוודאי ששווה.

ה-BF גם דגם השטח המלא-mt km2, וגם דגם הכבישטח ta ko הם צמיגים מעולים שמחזיקים כפול ויותר מצמיגים של היצרנים הזולים יותר כמו מקסיס קומהו וכו'....

וכמו כן העמידות והשרידות שלהם גם בדופן וגם בסוליה עדיפים.

בסופו של דבר הצמיג יוצא משתלם בגלל השרידות שלו והבלאי הנמוך.

ואגב לכבישטח הקרביים של-BF יצא בשנה שעברה דגם חדש ומשופר, ko2, ואליו הייתי מכוון כיום.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זהו, שלא. הם לא מחזיקים כפול. הם מחזיקים אותו הדבר בערך, אולי טיפה יותר.

ההפרש בין סט BF לסט מקסיס (שהם מצויינים) הוא כ 1300-1500 שקלים. אם זה שווה או לא, כל אחד יעשה את החישוב שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, מנסיוני, דגם ה-MT הבכיר של מקסיס החזיק לי בג'ימני שנה וחצי והתחיל להעיף קוביות, בלאי גדול ולהתפרק.

אני עכשיו עם ה-BF MT KM2, מחזיקים כמעט 4 שנים...והבלאי שלהם הם כמו של המקסיס בשנה וחצי.

זה לא דבר חדש ש-BF מחזיקים יותר, כן גם כפול יותר מצמיגים מסויימים.

ועדיין לא דיברנו על הדופן המחוזקת שלהם ועל האחיזה, הצמיג הזה לא סתם עולה יותר, הוא גם כבד ומאסיבי מאוד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...