Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רדיאטור באי ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. האם מישהו התנסה בעבר בקנייה כזו ויכול לספר על כך?

מדובר על רדיאטור שעלותו נעה בין 200ל400 דולר (כולל משלוח). ניתן לרכוש מאנגליה או גרמניה.

הבנתי שיש מכס של49% על רכישה כזו. מה עוד חשוב לדעת ? לבקש משהו מהמוכר?

תודה לעוזרים!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

איזה רדיאטור אתה צריך ?

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

הזמנתי ראדיאטור מארה"ב וחוץ מזה שהייתי צריך ללכת לדואר המרכזי כי הם לא הבינו שמצנן = ראטיאטור והוא פטור מאישורים מגוחכים, שילמתי רק מע"מ.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
הזמנתי ראדיאטור מארה"ב וחוץ מזה שהייתי צריך ללכת לדואר המרכזי כי הם לא הבינו שמצנן = ראטיאטור והוא פטור מאישורים מגוחכים, שילמתי רק מע"מ.

אתה טועה כאן. גם חלק שפטור מאישור משרד התחבורה מצטריך מילוי טפסים כגון : הצהרה שהחלק פטור מאישור משרד תחבורה, הצהרה שהחלק מיועד לרכב שעבורו הוזמן החלק וכיוצא בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דווקא מבוטו לא טועה,

אם תקרא את התקנות של משרד התחבורה

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

תראה שיש חלפים (שמפורטים בנספח 1) ומצנן (ראדיאטור ) נכלל ביניהם שעבורם לא צריך למלא טפסים. נציג משרד התחבורה משחרר שחרור מהיר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אתה טועה כאן. גם חלק שפטור מאישור משרד התחבורה מצטריך מילוי טפסים כגון : הצהרה שהחלק פטור מאישור משרד תחבורה, הצהרה שהחלק מיועד לרכב שעבורו הוזמן החלק וכיוצא בזה.

אתה טועה.

• תוכן חדש...