Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעה מנתבג להוד השרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרה מנסיונכם, אני טס לחול השבוע וראיתי את המחירון של מוניות הדר ומונית מהוד השרון לנתבג בלילה עולה 130 שח.

התקשרתי כדי לדעת מה קורה בחזור והבנתי שזה מול הסדרן במקום (מה שבין השורות אומר לי שכנראה ישחטו אותנו).

מישהו נסע לאחרונה מנתבג להוד השרון במונית? המלצות אחרות?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חזור מנתבג זה מול המכונה האוטומטית שמוציאה לך פתקית עם המחיר, דווקא לא שחיטה.

מה שכן 130 שקל תעריף לילה לנתבג נשמע לי זול מאוד, כך שמבחינתך כל מחיר שיתנו לך לחזור ייחשב לשחיטה...

פורסם

אין סיכוי שזה המחיר,אם כן,לך על זה.

אני מאמין שהמחיר לא יהיה פחות מ-250 שקל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המחיר להלוך זול מאוד כמעט תמיד, כי המוניות חוזרות לשדה

ועדיף לחזור עם 130 שקל בכיס מאשר ללא כלום.

מצד שני שאתה חוזר מהשדה, אתה משלם את מחיר

המחירון, שזה בטח קרוב יותר ל 200 שקל.

לי לדוגמא עלה 95 שקל בהלוך מאיזור ר"ג, וחזור עלה 160 שקל.

פורסם (נערך)
המלצות אחרות?

בדיוק ע"פ אותו הגיון של מונית שחוזרת ריקה לבסיס האם שלה - תעשה סקר טלפוני בין תחנות מוניות בהוד"ש ותשאל כמה יעלה איסוף מנתב"ג ביום ובשעה הרלוונטיים. זה כנראה יהיה הכי זול.

באופן אישי, אם כבר צריך מונית ואין אפשרות או שלא משתלם לקחת רכבת, אני נעזר בשירותיו של מולי יעקובי. זה לא זול אבל החווייה שווה כל שקל, ושמעתי שלאחרונה הוא גם החליף לפסאט חדשה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תוכן חדש...