Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רכב 5 או 3 דלתות חדש במחיר גמיש שבין 80 ל110 אלף

חשוב שיהיה חיבור BT לאודיו

כלומר לשים מוזיקה וכו' מהסמארטפון

חשוב מערכת עם צליל טוב כי שמעתי שמערכת רמקולים סאב ומגבר נפרדים זה הוצאה ענקית (אגב זה נכון?)

סיאט נחשב קצת ערסי בעיני לכן אשמח לאפשרויות אחרות.

וכמובן חסכוני בדלק ושהיבואן לא יתעקש רק על מוסך מורשה בשביל האחריות.

כמו כן שהטיפולים הם לא יקרים במיוחד בהנחה שאני לוקח למוסף מורשה.

אשמח לתגובות ענייניות.

מהתרשמות שלי לא ראיתי עד עכשיו BT ברכבים שראיתי באינטרנט

פורסם

פיג'ו 208 תתאים לדרישות שלך ועכשיו המחיר שלה בדיוק ירד ל94900, המערכת שלה נשמעת לא רע בכלל בלי שידרוגים , למרות שלדעתי עם החלפה של הרמקולים אפשר להוציא ממנה עוד יותר .

יש בטווח מחירים הזה גם את מזדה 2 החדשה שאותה אני פחות מכיר ובכל מקרה היא יקרה מהפיג'ו .

יש גם לא מעט רכבים נוספים עם bt בתקציב הזה , ממה שהבנתי אתה מחפש רכב "צעיר" אבל ללא תדמית של איביזה.

אם תוכל להוסיף עוד דברים שחשובים עבורך אז יהיה ניתן להציע אופציות נוספות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מערכת עם BT, רמקולים וסאב זה עניין של משהו כמו 3 אלף שקל, וטת כל זה יש לך כאפטרמרקט, ככה שלא הייתי בוחר רכב רק לפי זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לווא דווקא מראה צעיר

ידוע לך כמה עלתה הפיג'ו לפני ההורדת מחיר אגב?

אתה אומר שהחלפת רמקולים בלבד זה מספיק בשביל לקבל סאונד יותר טוב בהנחה ואני רוצה ולא חובה מגבר והשאר.

מזדה 2 היא לא אוטו קטן יותר מדי? (או שבדגם החדש היא שונה?) אני בגובה מטר שמונים ושתיים ס"מ אז אני צריך קצת מרחב. גם שעומדים ברמזורים (אנשים גבוהים) אז לפעמים לא רואים את הרמזור האדום מתוך האוטו כי הגג יכול להיות קצת נמוך.

אנחנו נלך לראות את הפיג'ו ולשים לב לגובה אבל מה עם דגמים נוספים? אין לי בעיה ללכת לראות בכמה סוכנויות כמה דגמים אם קיימים עוד כאלו שעומדים בדרישה.

ואם אני אעדיף בסוף רק 3 דלתות?

ולא אמרתי. תודה על העזרה...

פורסם

שלום PRK,

גובהי בדיוק 182 ס"מ ואני נוהג כבר שנתיים על מאזדה 2 הקודמת, אין שום בעיה בגובה הגג והראות ברכב מצויינת. בדגם דינאמיק המושבים לא רעים. יש מעט צפיפות באיזור רגל ימין, דוושת הגז מעט קרובה למחיצה, לי זה נח יש איפה להשעין את הרגל.

כמו שהמליצו מעלי, הפגו אופציה לא רעה, יש את הדגם לפני המתיחה בליסינג 0 קמ מנוע 1.6 לא מוגדש במחיר של שמונים וקצת.

כמו כן באותם תנאים יש את הפיאסטה מנוע 1.6 במחיר דומה.

עשה נסיעות על הרכבים שנראים לך ותראה מה הכי מתאים לך.

בהצלחה

פורסם

אין יבואן שייתן לך לטפל במוסך שלא מורשה יבואן מיוזמתו וישמח לממש לך אחריות במידת הצורך.

זה כמו למצוא אישה שתרצה לתחתן אבל במקביל תעודד אותך לשכב עם בחורות אחרות.

אתה יכול לטפל במורשה משרד התחבורה לפי חוק, אבל במקרה של מימוש אחריות יש סיכוי שהיבואן יעשה בעיות ויכול לנסות להתנער.

אפשר לשרדג מערכת סאונד (מגבר, רמקולים,סאב) ולסגור את הנושא ב3K עם חלקים באיכות סבירה פלוס שישמעו טוב.

BT יש כמעט בכל רכב חדש היום- רק תוודא ספציפית שאכן יש ברכב שאתה קונה.

בהצלחה.

פורסם

תודה כולם

לפי התייעצות עם חבר שבירר (אמרו לו רק יפניות או פולקספווגן) ושיטוט בפורומים פה...

אז לגבי המחיר.. המחיר יכול להיות יותר גבוה וכרגע דגמים שאנחנו מתלבטים עליהם הם גולף, ובקטע החסכוני את אוריס ההיברידית.

אשמח לעוד אופציות.

הונדה סיוויק 5 דלתות אגב יקרה בלי הצדקה או משהו נכון?

יש לכם גם המלצות למקומות לסטריאו אם אשדרג או שאתם שולחים אותי בנושא הזה לפורום אודיו לרכב?

אגב התבלבלתי בכותרת. הייתי אמור לרשום 5 או 3 דלתות.

אז אם יש לכם משהו להגיד ולהכווין לפני שאלך לנסיעת מבחן וקנייה...

פורסם

כן, לא להינעל על מותגים מסוימים או על מדינות מסוימות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני ממליץ לך בחום על שברולט סוניק RS. לא מדובר ברכב ספורט חלילה, אך מדובר במכונית מרווחת יחסית, עם מנוע טורבו נחמד, מאובזרת בכל טוב! אני חושב שזאת עסקה מצוינת!

פורסם

יישקל מחדש לקנות את הפג'ו 208

איך השוק שלה אם מוכרים בעתיד? רחוק מלהיות כמו טיוטה או גולף וכו'?

פורסם

השוק זה שטויות,

תפסיקו להאמין לכל מה שהיה פעם.

ההורים שלי נתקעו עם קורולה בת 3 שנים עם 39 אלף ק"מ, שבסוף נמכרה ב11 אלף ש"ח פחות לטרייד אין.

יש פחות פראיירים שמוכנים לשלם מחירים הזויים על טויוטות. (הגיע הזמן)

גולף? שוק? יש מצב שהשוק של VW יפגע אחרי הפרשייה שלהם, אי אפשר לדעת.

השוק גם משתנה, פעם אף אחד לא היה מוכן לשמוע על גיר ידני, היום כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

PRK - סע ללובינסקי טרייד בגלילות. תראה שמה מגרש עמוס ברכבים עם נתונים מדהימים (יד 1 פרטי וק"מ ברצפה) ששוכבים שמה חודשים ולפעמים מעל שנה.

הבעיה ברכישת רכב כמו 208 כחדש, שכנראה הוא נהדר, היא ירידת הערך.

כל רכב אפשר למכור. השאלה באיזה מחיר. כנ"ל לגבי הסוניק.

אם תקנה רכב סחיר או רכב לא סחיר כחדש - סביר להניח שתשלם מחיר דומה מאוד.

שתרצה למכור אותם יקרו 2 דברים -

1: המחירון של הרכב הלא סחיר יישחק מהר יותר.

2. גם אז יהיה קשה לקבל מחיר קרוב למחירון.

אז נכון, לכל אחד יש סיפור על רכב סחיר כזה או אחר שלא הצליחו למכור (DORSHT - הקורולה שלכם הייתה רובוטית במקרה?) או רכב בלי שוק שנמכר מעל המחירון ביום אחד.

אף אחד לא יכול לנבא בדיוק מה יקרה ויש פיאט בלי תקלות ויש טויוטה שהן לימון.

אבל החיים ברוב המקרים הם לא מקרי קיצון אלא איפשהו בטווח של הממוצע הנורמלי.

פורסם

הקורולה הייתה רובוטית, אבל כולם אמרו "טויוטה רכב סחיר", "אחלה של רכב", "אמין מאוד" - שום דבר מהדברים האלו לא היה נכון.

אני גם לא מבין את המנטרה הזאת על שמירת הערך של היפניות, הן שומרות על הערך שלהן בערך כמו כל רכב בשוק.

קורולה שעלתה 127 אלף ש"ח על הכביש, אחרי פחות מ3 שנים הייתה שווה 89 אלף ש"ח ובסוף נמכרה ב78 אלף ש"ח.

ג'אז הייבריד 2013 עלתה כמעט 120 אלף ש"ח, היום 76 אלף ש"ח, לרכב בן פחות מ3 שנים, העיקר "שמירת ערך להונדה".

יונדאי I30CW שהייתה להורים שלי, שנת 2010 נרכשה ב118 אלף ש"ח, נמכרה אחרי 3 שנים ב81 אלף ש"ח (מחירון משוקלל מינוס טסט).

קיצר, הכול סיפורים.

פורסם

מצטער, לא מסכים איתך כל כך.

דווקא הסיפורים שלך ממחישים היטב את התנהלות השוק:

הקורולה הרובוטית היא הרנו מגאן של הטויוטות. אף אחד לא מוכן לגעת בה עם עט לייזר ירוק (בצדק או שלא).

ה-I30CW - רכב סחיר יחסית ואיבד 40 אלף (שליש) ב-3 שנים - זה סביר.

באשר לגאז' ההיברידי - שוב, מדובר ברכב עם שוק בעייתי יחסית - יש קצת חשש לגבי המערכת ההיברידית. בדקת בכמה ירדה הגאז' בנזין לעומת נגיד פיזו 207 מקבילה?

• תוכן חדש...