Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,

הרמקולים באודי התחילו לעשות רעשים נוראיים בטווח הבאס, נשמע כמו רשרוש של משהו קרוע. גם באופן כללי אינם נשמעים איכותיים מדי ודורשים החלפה.

הרמקולים שמותקנים באודי A3 מהשנה הזו, לפי חיפוש באינטרנט ולא במפתיע, הם 6.5". אנא תקנו אותי אם אני טועה.

יש לי 2 שאלות:

1. אילו רמקולים בגודל הזה מומלצים לחיבור ל-Kenwood KDC-6051U, ללא מגבר? תקציב עד 550 ש"ח.

2. לפני שאני מפרק או משלם על התקנה, האם מישהו מכיר את מבנה בית הרמקול ברכב הזה? מאותו החיפוש הבנתי במעורפל שיש צורך בקליפסים חלופיים לפנל של הדלת כדי להחזיר אותו למקום, ומתאם MDF לרמקול החלופי מכיוון שהמקורי גדול מהרגיל?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי yigalyigal
פורסם

2003 זה עדין הדור הראשון (8L), לא?

ממה שאני מוצא דווקא מדובר במידה קטנה יותר, שגם היא לא ברורה לי לחלוטין ואני קורא גם בחלק מהמקומות שנדרשים רמקולים שטוחים יחסית. יכול להיות שניתן להתקין רמקולים גדולים יותר בעזרת מתאם.

בכל אופן, מציע לבדוק זאת מול מתקין מנוסה או להמתין לתשובה מבעלי הרכב/נסיון.

פורסם

אתה צודק המידה המקורית היא בכלל 10 ס"מ והמיקומים של החורים להברגת הרמקול לא סטנדרטיים. טוענים שניתן להכניס רמקולים 5.25" בעובי מירבי של 54 מ"מ, עם מתאם. אשמח להמלצות על רמקול כזה, ועל מתקין שיש לו ניסיון עם A3.

פורסם

הכוונה כמובן לא הייתה לבקש ממך לבצע את החיפוש עבורי, את זה אני יודע לעשות. הפנייה הייתה לשאר חברי הפורום, לקבל המלצה על מתקין, או לשמוע מבעל רכב דומה על דברים שכדאי לשים לב אליהם בהתקנה. בלית ברירה אבחר באקראי ואקווה לטוב. בכל מקרה תודה על העזרה.

פורסם

באזור המרכז, ההמלצה הקבועה שלי היא יוסי אלפיין מסדנת ECAudio (יושב באור יהודה).

תוכל להריץ חיפוש לגביו בפורום וליצור איתו קשר ישירות, אני מאמין שיש לו נסיון עם הרכב.

בנוסף, הוא משווק מורשה של ארק אודיו (הצץ בדביקים), ולפחות ממה שעולה באתר שלהם, רמקולים מסדרת XDi בגודל 5.25 (קומפוננט או קואקסלים) הם בעלי עומק התקנה של 2 אינץ'.

• תוכן חדש...