Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד שמח לראות עוד E46, ובטח שעוד אחת ששמורה כמו שצריך.

אשמח לשמוע פרטים נוספים על הרכב!

הצבע יפה מאוד, הייתה לי בעבר סדאן בצבע בורדו, שהיה בהחלט שובר שגרה לצבעים השכיחים של הבימר.

M-TECH E46

פורסם

אז תודה לכולם על המחמאות ! כרגע אין לי עוד תמונות ( פלאפון חדש יחסית ) , אבל פרטים בכיף : הרכב הוא 330ci שנת 2003 , יש לרכב חבילת M מלאה ומקורית שכוללת - כיסאות ספורט ( עור בפאלו ) , גלגלים של חבילת M , פגושים וחצאיות , מתלים מוקשחים ומונמכים , פנסי קסנון , חיישני חניה , הגה M , עיטור קרבון , גג שמש , פסי עיטור חיצוניים שחורים , צבע IMOLA RED , טלפון מקורי , הפעלת מערכת חימום בשלט , וו גרירה מקורי ועוד כמה דברים שבטוח שכחתי ... הרכב אוטומטי ( אישה ) , למרות שאני מאמין שבשנה הקרובה זה ישתנה , בבעלותי משנת 2006 וזהו... טפו טפו טפו ללא תיקון צבע ( חמסה חמסה )

פורסם

תראה קצת מסובך... הרכב שלי בחיים לא ראה את קמור . התחזוקה השוטפת שלי היא חולנית ביותר ( החלפת שמן כל 3,000 ק״מ , כי זה הממוצע השנתי שלי ב5 שנים האחרונות ) , חלפים מקוריים בלבד , רק אני נוגע ברכב מלבד דברים שצריכים ליפט כמו תותבים שהחלפתי . אתן לך דוגמא אחת : פעם התקלקל לי כוהל 1 מתוך 6 , ישר החלפתי את כל ה 6 לחדשים , נוזל קירור מוחלף כל שנתיים , נוזל בלמים כל 5 . פילטר אוויר כל שנתיים למרות ששוב עבר רק 6,000 ק״מ ... ככה אני , דפוק . טיפול רגיל יותר זול מרכבי ליסינג... מסנן שמן 80 ₪ מסנן אוויר 130 ₪ ( מקורי כמובן ) ושמן בערך 300 ₪ , זאת אומרת 500 ₪ טיפול שנתי במידה ויש לך ידיים לא עקומות... רוב ההוצאות שלי היו יותר על קוסמטיקה מתבלה ( מהחום בעיקר) אבל בגדול אם תוציא את הביטוח מהמשוואה האחזקה מאוד זולה .

פורסם

זה אכן מסובך מעט.

כפי שנאמר, רוב העבודה מתבצעת בצורה עצמאית היות וקשה למצוא בארץ "ידיים טובות" ומקומות שבהם ניתן להשיג חלפים במחיר הגיוניים (אי לכך, רוב הרכישות מתבצעות בחו"ל, ופעם אחת אפילו נסעתי בעצמי כדי להביא מספר חלקים לרכב). מה שגם, אם אתה לא תכיר כל בורג ברכב (פשוטו כמשמעו), זה פתח לצרות.

לגבי הבלאי הטבעי של חלקי הגומי והפלסטיק ,זה כבר בהחלט הגיל שהבלאי ניכר והחלקים השונים דורשים החלפה.

ההחלפה האחרונה שלי, שהייתה לפני מספר שנים הייתה עוד סבירה מבחינת העלות. היות והרכב מתיישן, החלקים אומנם עדיין זמינים - אך העלויות קופצות.

לדוגמה - פס אטימה עם ניקל / מושחר שיושב מתחת לחלונות הצידיים האחוריים, עלה בעבר כ50$ לחתיכה, היום? המחיר מעל 100$.

לכן, כדאי לקנות ולשמור. זה לא יהיה זול יותר בעתיד.

ללא שום קשר, אתה מוזמן למועדון שלנו בני, במידה וזה מעניין אותך - צור קשר בפרטי ואדאג לכך.

חג שמח.

M-TECH E46

• תוכן חדש...