Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים עושים רעש. זה טבעם. אם אתה רוצה שקט בין 14:00 ל 16:00 גש לשכנים, ותגיד שאתה לומד ומבקש לפחות שעתיים לאפשר לך שקט. לא פחות לא יותר.

תביא להם משטרה? מה בדיוק אתה מצפה שיקרה? שיאסרו את הילדים? שיאזקו את הסבא/סבתא? שיתנו להם קנס? אתה יודע כמה המרחק מהתלונה שלך עד קנס הוא גדול?

מזל שאין לי שכן כמוך. במקום שתשמח עם השכנים שלך אתה עצבני עליהם.

היום אני שוטף את האוטו בחוץ, מגיעים זוג אנשים מבוגרים שגרים מולי. ואנחנו מתחילים לדבר. האישה אומרת לי "מאז שנת 72' שאנחנו כאן לא היה לנו שכן חרוץ כמוך" אני עונה לה שיש לי ילדים בבית וזו הדרך שלי להימלט מהם...היא מזמינה אותי לבוא אליהם לשתות קפה בכל פעם שארצה להימלט.

נסה לראות בשכנים שלך בני אדם שכל השבוע הם בודדים, ורק בשבת יש להם את העונג לשמוח ולעשות כיף עם הנכדים שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ילדים עושים רעש. זה טבעם. אם אתה רוצה שקט בין 14:00 ל 16:00 גש לשכנים, ותגיד שאתה לומד ומבקש לפחות שעתיים לאפשר לך שקט. לא פחות לא יותר.

תביא להם משטרה? מה בדיוק אתה מצפה שיקרה? שיאסרו את הילדים? שיאזקו את הסבא/סבתא? שיתנו להם קנס? אתה יודע כמה המרחק מהתלונה שלך עד קנס הוא גדול?

מזל שאין לי שכן כמוך. במקום שתשמח עם השכנים שלך אתה עצבני עליהם.

היום אני שוטף את האוטו בחוץ, מגיעים זוג אנשים מבוגרים שגרים מולי. ואנחנו מתחילים לדבר. האישה אומרת לי "מאז שנת 72' שאנחנו כאן לא היה לנו שכן חרוץ כמוך" אני עונה לה שיש לי ילדים בבית וזו הדרך שלי להימלט מהם...היא מזמינה אותי לבוא אליהם לשתות קפה בכל פעם שארצה להימלט.

נסה לראות בשכנים שלך בני אדם שכל השבוע הם בודדים, ורק בשבת יש להם את העונג לשמוח ולעשות כיף עם הנכדים שלהם.

אתה יכול להסביר לי מה הבעיה להגיד לילד שלך לא לצעוק כמו משוגע כי יש אנשים שזה מפריע להם?

אתה יכול להסביר לי מה הבעיה בלחנך ילדים להתנהג בכבוד ואכפתיות לאחר?

הם חיים בבית משותף ולא בגן חיות.

אתה בטוח רואה בחדשות מה קורה לילדים האלה כשהם הופכים למבוגרים.

כשהם לא מקבלים שוקולד, כשהם משתגעים במלון, כשדוקרים אנשים בגלל חניה

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

להגיד זו לא בעיה, אבל זה ילדים קטנים. הם יהיו בשקט ל 5 דקות (זמן שיראה להם כמו שעה לפחות) ואז יחזרו להרעיש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמע דניאל, אני מציע לך לקפוץ לאיביי הקרוב לביתך ולהזמין זוג אוזניות איכותי, 350 ש"ח שיעלו לך הרבה פחות מתיקון השריטה שתקבל על האוטו אם תתחיל לריב עם השכנים שלך שלא איכפת לך מהם.

אתה יודע מה הכי מעצבן? שאתה לא שם עליהם ז' - אבל מצפה שהם יתחשבו בך, אז כנראה שחינכו אותך לא לרוץ ולא להפריע - אבל שכחו להסביר לך דבר או שתיים על 'חיה ותן לחיות' ועל 'יחסים בין אדם לחברו'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואתה חושב שזה נעים להיות על הכוונת של השכנים שלך במשך שנה שלמה (או חלק ממנה לצורך העניין)?

לדעתי הפתרון הוא לא ראש בקיר, ככה לא תנצח.

כשזה קורה תעלה למעלה ותבקש בנימוס שיפסיקו כי זה מפריע.

יודע מה? תקנה פאזל ב20 שקל ותן להם את זה כמתנה בפעם הבאה שאתה מבקש שקט, פזל משתיק ילדים וככה גם קנית את השכנים שלך שיהיו איתך ולא נגדך.

אם יש עם מי לדבר בצד השני אין סיבה להיות עצבני או כועס, נסה בדרך זו ואם זה לא עובד תחזור לדווח, נפנה אותך לסוחר אמל"ח קרוב לביתך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
להגיד זו לא בעיה, אבל זה ילדים קטנים. הם יהיו בשקט ל 5 דקות (זמן שיראה להם כמו שעה לפחות) ואז יחזרו להרעיש.

שירעישו כמה שהם רוצים אבל בגבול הסביר.

תשים לב פעם כשאתה באירופה איך הילדים שם מתנהגים.

פורסם

אתה מוכן לא להיות פוץ?

יכול להיות שההגדרה שלך ל'גן חיות' היא הגדרה שלי ל'ילדים שמחים ומשחקים'.

אתה יכול להסביר לי מאיפה ההתנשאות שלך שאתה יודע מה זה "חינוך ילדים להתנהג בכבוד ואיכפתיות לאחר"?

יש לי תחושה שעדיין אני לא רוצה להיות שכן שלך.

בהחלט יש מצב שמדובר בילדים עארסים ובהמות, צאצאים להורי "אתה תמכור לה שוקולד!" ו "תפתח לה ת'חדר! המרצדס לא שלנו", אבל התחושה שלי היא שלא, אחרת היית מציין את זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ילדים צוחקים ומשתוללים גם באירופה, כשהם בבית. הם לא נולדים שקטים ומבואסים מהחיים, זה מגיע עם ההתבגרות.

אתה יכול לחנך אותם להיות שקטים ורגועים במקומות ציבוריים אבל בבית הם צריכים להוציא אנרגיה. ככה זה ילדים, אין מה לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השרשור הזה ממש מזכיר את המקרה שלך - אי הבנה בין שני צדדים שגורמת לכל אחד מהם להראות כמו אדם קיצוני.

הפתרון הוא לא להזמין משטרה, הפתרון הוא ללכת לשכנים איזו פעם, לשאול מה שלומם, מה שלום הנכדים, לומר להם שהם חמודים רצח ואתה שמח בשמחתם, ולבקש בנימוס אם אפשר לעשות מאמץ לנסות לצמצם את הרעש בשעות הצהריים - כי אתה סטודנט וקשה לך להתרכז כך.

אסקלציה מ0 ל100 זה כמעט אף פעם לא פתרון טוב, ממש כמו שכאן בפורום אנשים שישר מסיקים שאתה קקה שכן ושאי אפשר לגור לידך נראים לך מגוחך, כך אתה נראה כשאתה מדבר על להזמין משטרה בגלל שביקשת בחצי כוח איזה פעם פעמיים וזה לא עבד...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה מוכן לא להיות פוץ?

יכול להיות שההגדרה שלך ל'גן חיות' היא הגדרה שלי ל'ילדים שמחים ומשחקים'.

אתה יכול להסביר לי מאיפה ההתנשאות שלך שאתה יודע מה זה "חינוך ילדים להתנהג בכבוד ואיכפתיות לאחר"?

יש לי תחושה שעדיין אני לא רוצה להיות שכן שלך.

בהחלט יש מצב שמדובר בילדים עארסים ובהמות, צאצאים להורי "אתה תמכור לה שוקולד!" ו "תפתח לה ת'חדר! המרצדס לא שלנו", אבל התחושה שלי היא שלא, אחרת היית מציין את זה.

אני מציע לך פעם לנסוע לכפר נופש איפשהו באירופה.

שם תוכל לראות עשרות ילדים שמחים שמשחקים ורצים אבל בגבול המותר ולידם מבוגרים ישנים בחוץ ליד הבריכה או קוראים ספר בלי שום הפרעה.

הילדים יודעים לבד איפה עובר הגבול ומה זה לכבד מבוגרים זרים.

ותאמין לי שכאשר מישהו מהם יתחיל לצרוח ולהשתגע ישר יבוא אלו אחד ההורים וירגיע אותו

פורסם
השרשור הזה ממש מזכיר את המקרה שלך - אי הבנה בין שני צדדים שגורמת לכל אחד מהם להראות כמו אדם קיצוני.

הפתרון הוא לא להזמין משטרה, הפתרון הוא ללכת לשכנים איזו פעם, לשאול מה שלומם, מה שלום הנכדים, לומר להם שהם חמודים רצח ואתה שמח בשמחתם, ולבקש בנימוס אם אפשר לעשות מאמץ לנסות לצמצם את הרעש בשעות הצהריים - כי אתה סטודנט וקשה לך להתרכז כך.

אסקלציה מ0 ל100 זה כמעט אף פעם לא פתרון טוב, ממש כמו שכאן בפורום אנשים שישר מסיקים שאתה קקה שכן ושאי אפשר לגור לידך נראים לך מגוחך, כך אתה נראה כשאתה מדבר על להזמין משטרה בגלל שביקשת בחצי כוח איזה פעם פעמיים וזה לא עבד...

אני חושב שזו התגובה לסכם את השרשור, בעיקר כי היא לא נכנסת לגופו של אדם וכי אנחנו לא יודעים מה מידת הרעש. אולי זה באמת ילדים שברא השטן ואולי פות"ש מגזים. בכל מקרה לא יזיק לבקש שוב.

נכון, ילדים יכולים לשחק ולעשות רעש, אבל עד גבול מסוים. גבול שאנחנו לא יכולים לשפוט מבלי לגור אצל פות"ש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני אדבר איתם עוד כמה פעמים.

מאוד מקווה שזה יעזור..

אם הייתי רוצה ישר להתקשר למשטרה לא הייתי מתיעץ פה.

מה שעוד עיצבן אותי שכשהבעל בית שלי דיבר איתה והוא אדם מבוגר בן 70 היא צחקה לו בפנים

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אז תעבור לאירופה.

יהיו לך שכנים שקטים. (אבל תעבור מהר, זה משתנה שם באירופה)

אנחנו בישראל.

פגשתי לא מזמן מישהו שגר בחו"ל. יש לו בן ובת. מגיל שנה הם בחוגים. היום בני 6 ו 4 דוברים שלוש שפות. אחת קשה מאוד. חוגים תובעניים משמעת וסדר.

הם פי 1000 יותר משכילים מהילדים שלי באותו הגילאים בערך. בזמן שהם עסוקים בחוגים ושליטה על המוח, הילדים שלי גדלים כ...ילדים.

שים אותם באי בודד הם יושבים ומחכים להוראות. שים את הילדים שלי באי בודד, אחרי שבוע יש להם בית ומנגל ודגים על האש.

כשהם יהיו בוגרים, הילדים שלו היו שכירים בחברה של מיליון שכירים, הילדים שלי לא יפסיקו לחשוב מחוץ למסגרת. כי הם ישראלים.

איזה משפט קטגורי "איפה עובר הגבול ומה זה לכבד מבוגרים".

מה זה לכבד מבוגרים? לכבד שכן כמוך? למה בדיוק? מה עשית שאמורים לכבד אותך או להתחשב בך? בכבוד זוכים. לא דורשים.

ככל שאתה כותב יותר אני מבין שהבעיה היא לא בילדים אלא בך.

לשעבר:

פורסם

אני מציע לך לעבור לגור באירופה, שם הילדים מתנהגים כמו ג'נטלמנים אברופאים כבר מגיל שנתיים.

לחילופין - נסה לגור בערבה, רק קח בחשבון שלפעמים עוברים שם גמלים והם עושים קצת רעש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...