Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני השכרתי דירה בבניין 2 קומות עם 4 דירות.

אני גר בקומה השניה ובאותה קומה גר זוג פנסיונרים.

כול השבוע הם מאוד שקטים.

אבל בשבתות באים אליהם הילדים והנכדים.

הבעיה היא שהנכדים ברגע שנכנסים לדירה מתחילים לצרוח ולרוץ כמו חזירונים לפני שחיטה.

הם צורחים ורצים בערך מ 9:00 ועד 17:00.

הרעש שנוצר נוראי!

ביקשתי מהבעל בית שלי לדבר עם הסבתא, היא בתגובה התחילה לצחוק ואמרה לו שילדים אמורים לרוץ ולצעוק.

מה הייתם עושים כדי לגרום להם להרגיע את הילדים?

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היית אומר שזה כל יום כל היום - הייתי מבין, אבל כמה שעות בסופ"ש נשמע לי הגיוני, ממליץ לך להרבות במים ולצאת קצת מהבית לטייל באוויר הפתוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה שההוא אמר.. :lol:

מזכיר לי זוג צעיר בבניין הקודם שלי שגר מתחתי, יום אחד הבעל עולה אלי עם פרצוף של חוסר אונים ואומר לי, "תגיד, הילדים שלך נוסעים על בימבות בבית?? אני משתגע, כל היום אני שומע נסיעות והיתקלות בדברים", אמרתי לו שלא , אצלי הילדים לא נוסעים על בימבות בבית אולי זה השכנים מעלי שלהם 3 ילדים קטנים, אצלי רק רצים ועושים רעש רגיל:lol:, הוא אומר לי " כן, האמת שהצמדתי את האוזן לדלת שלך :shock: ובאמת לא שמעתי את הרעש שאני שומע בדרך כלל , כנראה זה באמת קומה מעלייך( אחרי זה הוא עוד הספיק לעדכן אותי שהוא עלה לאלה מעלי והצמיד גם שם את האוזן ושם הוא שמע את הבימבות), המצחיק הוא שאני בכלל לא שמתי לב לרעש שהוא תיאר עד הרגע שהוא הגיע אלי :evil:, מאז לא הפסקתי לשמוע את הרעש של הילדים מעלי.

הקרמה כנראה ניסתה ללמד אותו שיעור בחיים כי במהלך השנים נולדו לזוג 2 ילדים שפשוט כל היום בכו ועשו רעש.

פורסם (נערך)

מה אתם אומרים על להזמין משטרה?

בחוק כתוב במפורש שבין 2 ל4 כול רעש שמפריע אסור.

מה הבעיה של ההורים להסביר לילדים שלהם שמה שהם עושים מפריע לאנשים אחרים?

אם כול אחד יבוא בגישה שלילידים שלי מותר לעשות הכול, מה יגדל מהם? קופים לא פראיירים?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

תגיד תודה רבה שנפלת על זוג פנסיונרים והרעש מוגבל למספר שעות בסוף שבוע.

משפחתי תמיד גרה בקומות ותמיד סבלתי מרעשים. גם גרירה של כסא היתה מחרפנת אותי. בשנים האחרונות עברנו לקומה אחרונה ואיכות החיים השתפרה לאין ערוך.

פורסם

אם כול אחד יבוא בגישה שלילידים שלי מותר לעשות הכול, מה יגדל מהם? קופים לא פראיירים?

כמה זמן באמת לא יצאת מהבית? 20 שנה?

כבר מזמן שזה המצב בארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיים לא פגשתי ילדים קטנים (נגיד עד גיל 6) שלא עושים רעש וצורחים מדי פעם כשהם משחקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אין לי שום בעיה שיעשו רעש מידי פעם, אבל יש גבול, לפי דעתי רעש בלתי פוסק, צעקות, צרחות ריצות וטריקת דלתות ביום שבת זה מטרד!

אולי אם ההורים שלהם יקבלו קנס אז הם יתחילו קצת לחשוב לא רק על עצמם.

מה הבעיה לבוא לילד ולהגיד לו שהוא לא היחיד בעולם ויש אנשים שגרים מסביב?

הגבלת רעש מדירות שכנים

• בין מכשירי קול נכללים: שירת אדם, צעקות, כלי נגינה, מקלט רדיו או טלוויזיה, פטיפון, רמקול, מגביר קול או מכשירי קול בדומה לאלה.
  • באזור מגורים אסור להפעיל מכשירי קול בין השעות 14.00 ל-16.00 ובין השעות 23.00 ל-07.00 למחרת, בכל אחד מהמקומות הבאים:
    • תחת כיפת השמים.
    • במקום שאינו תחת כיפת השמים ואינו סגור מכל צדדיו כלפי חוץ.
    • בניין מגורים.

תהליך מימוש הזכות

• כדי להפסיק או למנוע הפרעה של מטרד הרעש ניתן לנקוט בצעדים הבאים:
    • פניה לגורם הרעש בבקשה להפסיק את מטרד הרעש.
    • פניה למשטרת ישראל בבקשה להפסיק את מטרד הרעש. המשטרה מוסמכת לקנוס את גורם הרעש על פי צו סדר הדין הפלילי (ברירת משפט - מניעת רעש), תש"ס-2000. אם מדובר ברעש הנגרם מחבטת שטיחים או הזזת רהיטים, אין למשטרה סמכות לקנוס את גורם הרעש, אך ניתן להגיש תלונה למשטרה אם הרעש מתבצע בשעות האסורות על פי החוק.

פורסם

השאלה אם אתה רוצה להיות צודק או חכם.

הסיכוי שתצליח להביא לכך שיקבלו קנס על רעש לא סביר, הוא קטן למדי.

הפתרון הוא אצלך. 90% מההפרעה נובעת מזה שמכעיס אותך שהם מרעישים ואז אתה שם לב לכל דלת נסגרת.

בעבר גרנו ליד סופרקמרקט ואמי היתה מתעוררת לפנות בוקר מרעש צפצוף הרוורס של משאיות האספקה, עד שהיא נזכרה בלקח שסבא שלי סיפר לה, וברגע שהיא החליטה שזה לא מרגיז אותה שהם מביאים אספקה ב-5 בבוקר, היא גם הפסיקה להתעורר מהצפצוף.

לגרום לסופר לשנות זמני פעילות היה לוקח לה הרבה יותר זמן, אם בכלל.

פורסם (נערך)

למה הסיכוי שיקבלו קנס נמוך?

מאוד קשה לא לשים לב לרעש שמונע ממני לשמוע אדם אחר שעומד כמה מטרים ממני

פורסם

ברר עם מכריך כמה מהם מכירים מקרים שבהם הגיע פקח או שוטר ונתן דו"ח על תלונת רעש.

וכמה מאלה שקיבלו דו"ח המשיכו ביחסי שכנות טובים עם השכן המרעיש....

אבל אם אתה מעדיף ללכת עם הראש בקיר, בהצלחה.

פורסם

כי השוטר בן אדם ואנשים פה יצאו בלי קנסות על דברים הרבה יותר גרועים מזה.

מה שכן, עצם הביקור של המשטרה יכול להועיל (אבל בטוח לא ליחסים שלך עם השכנים).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כי השוטר בן אדם ואנשים פה יצאו בלי קנסות על דברים הרבה יותר גרועים מזה.

מה שכן, עצם הביקור של המשטרה יכול להועיל (אבל בטוח לא ליחסים שלך עם השכנים).

מה אכפת לי מהם? זה דירה שכורה לשנה

• תוכן חדש...