Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לא נדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי אצל

themichman המחשב עבד בסדר ורק אחרי כמה ניסיונות הוא התרצה וחזר על הבעיה.

בוצע החלפת ספק והמחשב נדלק תקין, חזרה לספק ישן וש בעיות, כך שנראה שהבעיות לא נובעות מספק.

אולי לוח אם, אולי החלפת סוללה?

נלקח למישהו נוסף ו... עובד תקין.

תקין זה בערך, הדיסק SSD החזיר את נשמתו לאלוהי הדיסקים.

בכל אופן אני שונא תופעות שנעלמות, איך אפשר לאמת משהו אם הבעיה חוזרת או נעלמת באופן עצמאי.

אך אולי מסקנה ממה שקרה: בבית ניסתי שעות לעבוד ועשרות הדלקות ולא עבד, נסעתי ל themichman ובהפעלה ראשונית עבד ורק לאחר שכנועים עשה בעיות.

יותר מאוחר נסעתי לחבר נוסף וכאמור המחשב נדלק.

לדעתי יש מגע רופף אי שם, אולי הלחמה לא תקינה ואז כאשר מזיזים את המחשב בצורה מסויימת המגע נוצר או מתנתק.

המחשב כרגע יישן אצל החבר נראה אם המחשב יחזור לסורו כדי שנוכל לאמת משהו.

פורסם

הפתרון הוא החלפת לוח, אכן בעיות מגע שמתחילות ולא נגמרות, קשה להבין מאיפה הן וגם כנראה לא תוכל לסדר אותן.

מספיק נגיעה במקום הנכון כדי שיחזור לעבוד, ועוד נגיעה במקום לא נכון כדי לגרום שוב לנתק, בקיצור, מנסיון, בזבוז זמן.

פורסם

הוחלף לוח אם, והמחשב עלה עם הדיסק SSD (שחשבתי שהחזיר את נשמתו), אך הווינדוס ה"רשע" טוען עכשיו שאין לי רשיון.

אשמח לעזרה...

בנוסף במעבדה מתעקשים שלוח האם

msi h61m e22 g3 תקין ושכל בדיקה שהריצו עליו לא מצאה דבר ושהמחשב עבד אצלם כמה שעות ללא דופי.

חשוב להגיד שהלוח אם לא באחריות כך שהאינטרס שלהם דווקא היה להגיד שהוא דפוק, אפשר להגיד שהכרחתי אותם למכור לי לוח אם חדש.

הם טוענים שכרטיס מסך שהיה לי עשה בעיות.

אז הלוח הזה מוצע במתנה, שלב ראשון בעדיפות למי שעזר לי כאן, אם לא יחפצו בו, ימסר לאחר.

פורסם

אבל אם החלפת לוח אם ונשארת עם הכרטיס החשוד איך זה שהכל עובד? לכאורה אם הכרטיס דפוס אז גם עכשיו התקלה אמורה לחזור,לא?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם מדובר בווינדוס חוקי ויש לך את הסיריאל תוכל להכניס אותו באקטיבציה של הווינדוס ולהפעיל דרך הרשת או טלפונית. יש שם הוראות איך. זה עקב כך מכיוון שהחלפת לוח אם.

פורסם

תרכיב את הכרטיס מסך ותגיד אם זה חוזר. חבל להשתמש בכרטיס מסך של הלוח אם אתה מאבד איכות.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)
אם מדובר בווינדוס חוקי ויש לך את הסיריאל תוכל להכניס אותו באקטיבציה של הווינדוס ולהפעיל דרך הרשת או טלפונית. יש שם הוראות איך. זה עקב כך מכיוון שהחלפת לוח אם.

זה ווינדוס במסגרת המבצע בטא שהיה להם, שלאחר מכן נהפך לרישיון ממשי.

עכשיו הוא מתעקש שהרשיון לא תקף, לא נפתח חלון של אקטיבציה רשתית או טלפונית.

עדכון, לפי הדף הזה במיקרוסופט, אינני רואה אפשרות של הפעלה טלפונית בויינדוס 10.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

בגרסאות העדכניות Windows שומר את המפתח באיזור מיוחד ב- NVRAM שמיועד למטרה הזו. בהחלפת לוח אם מה שרשום שם לא תואם את מה שרשום בדיסק. צור קשר עם מייקרוסופט או חפש ב-KB שלהם פתרון.

פורסם

לוח האם שהחלפת זהה? אם כן בדוק האם ה-CMOS שלו יושב על סוקט. אם כן תעביר אותו מהלוח הישן והבעיה אמורה להיפתר. אם יש לך כוח להתעמק בזה יש עוד פתרונות מסובכים יותר.

פורסם

לגבי הלוח הישן - הייתי מנסה לחדש את ההלחמות.

10 דקות בתנור ביתי שחומם מראש ל 200 מעלות אמור לעשות את העבודה.

עשיתי את זה בעבר ל XBOX, וללוח של מקבוק. שניהם חזרו לעבוד אחרי ה"ריענון".

אין מה להפסיד.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לוח האם שהחלפת זהה? אם כן בדוק האם ה-CMOS שלו יושב על סוקט. אם כן תעביר אותו מהלוח הישן והבעיה אמורה להיפתר. אם יש לך כוח להתעמק בזה יש עוד פתרונות מסובכים יותר.

לא אותו לוח, אפילו לא אותו יצרן.

Muzic, המחשב משמש אותי גם לצורך עבודה, הלוח אמור להימסר לאחד מחברי הפורום הנאמנים, הלוח יימסר באהבה ובשמחה ובתקווה שהוא שמיש.

• תוכן חדש...