Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אני רואה רכב עם קילומטראז' גבוה, במחיר נמוך משמעותית. למשל ראיתי הונדה גאז' 2011 169 אלף קילומטר, ב48,000 ש"ח באוטו-קאר-מובייל כשהמחיר בד"כ סביב ה60,000 ש"ח.

אני עצמי עושה כ8,000 קילומטר בשנה, אז נניח שהרכב יהיה אצלי 3 שנים ואגיע ל194 אלף קילומטר:

1. יהיה קשה מדי למכור את הרכב?

2. האם 169 אלף קילומטר זה מתכון לתקלות במנוע/גיר/הכל?

פורסם

1. תלוי במחיר\דרישה\מצב הרכב כשתמכור.

2. 50% עניין של מזל 50% עניין של טיפולים שוטפים עד כה ובעתיד.

לגבי הק'מ הגבוהה, אם אתה לא נוסע הרבה אז זה יתאזן עם השנים. לא בהרבה אבל לאט לאט.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

חברות ליסיניג והשכרה למיניהן אינן מורידות את המחיר מטוב ליבן - הן עושות זאת מאחר ולרכב יש קילומטראז' גבוה, יש ירידת ערך (מאחר וזה ליסינג/ השכרה) והכי משמעותי - הטיפול ברכב בזמן שהיה אצל לקוח - היה טיפול לקוי (ואני מאוד, אבל מאוד, עדין בדבריי) - הכוונה טיפול גם מצד הלקוח וגם מצד חברת הליסינג/ השכרה.

אם את חושבת לקנות רכב מליסינג / השכרה - ממליץ לבדוק היסטוריית טיפולים ותקלות ברכב.

פורסם

אם זה ליסינג שטופל פעם באף פעם בטיפולי שמש זה דבר אחד. אם הרכב נסע הרבה אבל טופל כראוי זה דבר אחר.

לדעתי - עניין השכירות העתידית הוא שולי. רכב שנסע 50,000 ק"מ יותר - הוא בלוי יותר:

ישבו בו יותר, כלומר יש בלאי לסלון הרכב, למושבי, לסוככי השמש, לתא הכפפות, למערכות השונות (כל זה נשמע כמו שטויות עד שנשבר לך המנגנון נעילה של תא הכפפות והופ נעלמים להם כמה מאות שקלים).

דבר נוסף הוא בלאי של חלקים נעים - בולמים, קפיצים, מערכת הבלימה (לא צלחות ורפידות אלא הקאליפרים), משאבות למיניהן, רדיאטור.

לכל חלק יש אורך חיים, מהנסיון שהיה לי, לקראת 200,000 ק"מ ברכבים ישנים יותר החיישנים מתחילים להחזיר את נשמתם לבורא - זה כמובן לא מחייב ומשתנה מאד מרכב לרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה התקציב? אתה לא עושה הרבה קילומטרז כדי שהשווי של לקנות רכב היברידי שחוק יותר יהיה שווה את הפער.

אולי שווה לך לקחת רכב ממותג פחות ״יקר״ מהונדה ומיד פרטית שאולי לא היברידי?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
מה התקציב? אתה לא עושה הרבה קילומטרז כדי שהשווי של לקנות רכב היברידי שחוק יותר יהיה שווה את הפער.

אולי שווה לך לקחת רכב ממותג פחות ״יקר״ מהונדה ומיד פרטית שאולי לא היברידי?

הדגם שראיתי לא היברידי.

כרגע הגאז' לא בתקציב שלי... (עולה 60K) שהרבה יותר קרוב ל40K .

אני תוהה אם שווה לקח הימור על רכב שלא בתקציב שלי ופשוט במצב יותר בלוי.

מאד נדלקתי על המכונית הזאת... :lol::lol::lol::lol:

ולגבי זה שאמר שרכב שנסע יותר קילומטר יותר בלוי. ההיגיון אומר שאתה צודק.

אבל אם הוא נסע כל הזמן במהירות גבוהה ועשה את הקילומטראז' הגבוה בנסיעות בין עירוניות ארוכות ותכופות, יש פה שאלה מעניינת אם זה בהכרח יותר בלוי (הריפודים ותא הכפפות וכו)

עריכה אחרונה על ידי נופר שיטרית
פורסם

לא ידוע למה ראיתי היברידי :s,

בכל מקרה, אני חושב שיש פה סיכון אפשר למצוא המון סופרמיני חביבות שכן נכנסות בתקציב שלך ,פרטיות ובמצב שמור יותר,

לדעתי הסיכון להיכנס לתקלות ברכב צעיר כלכך שעשה כלכך הרבה קילומטרז ועוד בליסינג? הרפתקאה שאפשר לוותר עליה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...