Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צצה לי בעיה בזמן האחרון, אחרי כמה ימים של בדיקות הבנתי שהבעיה היא רק עם מפתח ספציפי.

כשמסובבים את הסוויץ' ומחכים ( לכל נורות הבקרה ) ומנסים להתניע - אין בכלל ניסיון התנעה.

אם מסובבים מהר להתנעה מבלי לחכות לנורות הבקרה - עובד בלי בעיות.

כאמור קורה רק עם מפתח אחד מבין שניים.

כשהרכב מתניע, לא ניראה שיש בעיה מסויימת בהתנעה, עובר חלק.

אין לי ממש השערות מה יכולה להיות הבעיה,

שקלתי אולי להחליף סוללה למפתח ( לא יודע איך קשור ) אבל מבחינת תפקוד שלט הכל עובד תקין.

רעיונות/עצות?

תודה רבה וחג שמח,

יניב.

פורסם

קצת קשה להגיד לפי האינדיקציה שלך,

כשבדקת את שני המפתחות, האם בדקת באותו הזמן? זאת אומרת בדקת את מפתח אחד כמה פעמים ומיד אחרי זה (בפחות מדקה) עשית את אותה בדיקה עם השני?

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם

נשמע כמו אימובילזר לא תקין בצד המפתח

תנסה להחליף קודם כל סוללה במפתח הבעייתי אם לא אז תבקש שיקודדו לך אימוביליזר מהתקין לבעייתי (עלויות שוליות בחנויות שכפול)

ברכב יש מערכת שיושבת במחשב רכב שמחוברת עם טבעת מסביב למקום כניסת המפתח שממנה הוא מקבל את ה"קוד" של האימובילייזר ומאפשר התנעה של הרכב

אל תנסה לבצע מעקפי אימובילייזר כי הרכב הנ"ל מבוטח ללא תוספות בגלל מערכת האימובלייזר של הונדה שמספיקה מבחינת ביטוח

פורסם (נערך)

אז היום הפעם הראשונה קרה גם עם המפתח השני( באותו האופן, אם מתניעים בלי להמתין זה מצליח, אם ממתינים כמעט ולא מצליח ).

כניראה שמיהרתי להחליט( או שרציתי להאמין שהבעיה במפתח ).

בהקדם האפשרי אני אלך למוסך, לא ניראה לי שכדאי למשוך את זה יותר מדיי ( יש בכלל מה לעשות באופן עצמאי? ).

אני בכל מקרה מחר אנסה להחליף סוללה במפתח

תודה רבה לכולכם.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

קצת יותר פרטים על מה בדיוק אתה עושה ושומע מהרגע שאתה נכנס לאוטו יעזרו

האם אתה מקיש את הקוד בקודן והוא מנטרל אותו? כמה זמן אתה ממתין?(קודן מחזיק דקה ברכבים שלנו)

האם יש לך רק אתה האזעקה והקודן המקוריים או שהוספת התקנת משהו פרטי? עלוקות? כספת? (דברים שחברת הביטוח מחייבת לפעמים)

• תוכן חדש...