Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג זיכרון למחשב נייח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר׳ה,

במשרד של אבא יש מחשב די ישן אבל עובד בסדר, לאחרונה חשים באיטיות.

השדרוג הכי משמעותי כידוע זה זיכרון, אבל לא ברור לי מה מותר להוסיף ומה אסור מבחינת תאימות.

מצלם תמונות שעשיתי עם התוכנה הידועה.

המחשב משמש לגלישה באינטרנט, ynet וכאלה, פעם בשנה גם פותחים איזה קובץ וורד.

c5a8d242a72a977baef21166ad41f53f.jpgf7545747650ab69c7afe2d47e4edbdf9.jpgbb4bc033406fabba2ecb56c4ebeb715a.jpg

יש 4 סלוטים רק אחד מאוכלס

31e53cef64d5c297d308b1cc78ea7946.jpg

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תוסיף מה שבא לך, זיכרון מסוג DDR2, יש לך 1 ג'יגה, תוסיף עוד 1 בשביל XP ועוד 3 בשביל 7

אם בא לך להתפרע שים גם דיסק SSD עם התקנה חדשה.

פורסם

חבר׳ה ברורים לי יתרונות ssd אבל זה לא יקרה, לא במחשב שעובד 5 שעות בשבוע בשביל להציג ynet.

בעצם אני יכול לשים כל כרטיס זיכרון שבא לי, רק שיהיה ddr2 ומעלה? נשמע פשוט

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

לא ומעלה. הזכרון צריך להיות במפרט הנתמך על ידי לוח האם (והמעבד, אבל הם כבר מתואמים), כלומר DDR2 עם מהירות שעון מתאימה. בדוק במפרט לוח האם (סביר שתמצא אותו באתר היצרן ברשת). אם מדובר בכרטיס נוסף לזכרון קיים הוא עדיף שיהיה בתכונות מקבילות לישן, אחרת המערכת תףעל לפי קצב הזכרון האיטי שביניהם. זאת בהנחה (הסבירה) שיש בלוח האם חריץ זכרון פנוי. אחרת יהיה עליך לחפש כרטיס זכרון יותר גדול (נניח 2 ג"ב).

שים לב שזכרות DDR2 הופך נדיר ויקר, אולי תמצא חלק שפורק ממחשב שהושבת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה רציני? אני אעזור לך !

פורסם
נסה למצוא זוג זכרונות זהה (או 2 זוגות זהים אם יש 4 סלוטים) כדי לאפשר ללוח לעבוד ב - DUAL CHANNEL שמשפר את הביצועים.

לא משפר שום דבר.

הבדלי 1-2-3% וגם זה בסיבות עבודה שיודעות לנצל.

מלבד שרתים, תחנות עבודה אין שום יתרון למשתמש הביתי. זה מוכח בדוק ונמצא ברשת.

* לפתוח השרשור = גם אם תמצא זכרון בתדר שונה, לא אמורות להיות בעיות לרוב.

פורסם

אתה יכול לספק סימוכין? מה זה "ס(ב)יבות עבודה שיודעות לנצל"? ה- DDR מספק את המידע באופן טורי, זה מכפיל את קצב המידע - קוראים אותו משני זכרונות במקביל.

כמובן שאין בעייה עם זכרונות בתדר מקסימלי אחר - המחשב יפעל לפי האיטי.

:turn-l:
פורסם

גלישה באינטרנט היא כבר לא המטלה הקלילה שהייתה פעם, גם למי שחוסם פלאש.

לא יודע למה אתה שולל הוצאה של פחות מ200 ש"ח על SSD 128 שישנה את חווית המשתמש משמעותית לטובה. במיוחד אם זה לאבא.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

יש לינק ל ssd בפחות מ 200₪? פעם אחרונה שבדקתי היה מדובר על סדר גודל של 600₪.

מכל מקום, יש אנשים מעולים פה בפורום ומר iluxxxa התנדב לשדרג אותי, אחרי תוספת הזיכרון ניווכח בשיפור ונראה אם אכן דרוש עוד בוסט שדרוג.

פורסם

אם אתה מתחיל לחשוב על השקעה בשדרוג - בדוק כמה יעלה מחשב בסיסי חדש, או - לצורך גלישה - טאבלט. קרוב לודאי שמדובר בפתרון יותר סביר משדרוג גרוטאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בדיוק העניין, שהמחשב ישן וחדש עולה איזה 1200₪ שזה בדיחה, אבל ככה זה אתה משדרג משהו קטן וזה כדור שדרוגים שאי אפשר לעצור ;-)

נהיה חכמים אחרי תוספת הזיכרון, רק שמר סטון יפסיק לעשות ריגשי [emoji13]

פורסם

אפשר לקנות מחשב בסכומים שאתה מדבר אבל גם לו לא יהיה SSD. שלא תחשוב שאני סתם עושה לך ריגשי, להורים שלי שידרגתי לSSD בשני מחשבים וזה מה שהיה הכי מורגש. במחשב של אמא יש WIN7 68bit, 4GB RAM, E7300 ועדיין לא סחב את כל הBROWSER TABS + outlook עד שלא עברנו לSSD.

מבחינת RAM אני תמיד דאגתי לשים תדרים ותזמונים זהים גם בהרכבות חדשות וגם בשדרוגים, אבל אמרו פה שכל עוד זה DDR2 שהלוח שלך תומך בו אז זה יעבוד. נקוווה לטוב.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...