Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום ספק, להתגרש!

איזו נחרצות....

האם היית כותב אותו דבר גם למישהו שמתייעץ האם לגור שנתיים עם האישה והילדים בדירה של ההורים בזמן שבונים בית ?

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הוא דווקא (כנראה) היה ציני. יש כאן הרבה דעות נחרצות שלא בציניות, שנשמעות לי הרבה יותר גרוע. כל אותם פטרנליסטיים שמכריזים קבל עם ועדה ש'תא משפחתי תקין זה רק אבא ואמא בבית!' או 'לחיות על הקו אומר שאם הזוגיות נראית טוב, זה רק כלפי חוץ!'.

אני אישית לא הייתי מסוגל לחיות על הקו ישראל-ארה"ב, ולא הייתי מעוניין לבצע רילוקיישן ללא תמיכה של אשתי. עם זאת אני מקבל לחלוטין את העובדה שיש זוגות שזה כן מתאים להם, עובדה: כי אני מכיר כאלו היכרות מספיק עמוקה.

תא משפחתי תקין יכול להיות עם הורים חד-מיניים, או הורים גרושים, או כל מיני דברים שחורגים מהנורמה החברתית שכולנו (כולל אני) חיים ומכירים.

לשאלתך - אם אשתך מתקבעת בחוסר רצון לבצע את המהלך, אני לא חושב שלכופף לה את היד (במובן האבסטרקטי כמובן) זה פתרון טוב. זה יכול להוליד הרבה מרמור כעסים ובעיות קשות לזוגיות. אם אתה מסכים עם הכיוון הזה - הייתי מציע לך לנסות להסביר לה את הרציונל ואת חשיבות הנושא עבורך, ולומר לה שבלעדי התמיכה שלה הנושא הזה ייפול כי היא חשובה לך יותר. תעביר את הכדור למגרש שלה ותתמודד עם מה שהיא תחליט.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא הייתי ציני, ניסיתי ליצור פרובוקציה שלצערי, הצליחה רק חלקית, קיוויתי לתגובה קצת יותר עצבנית...

אם התא המשפחתי חשוב לך (ומהתגובה נראה שכן), שב על התחת ותפסיק לבנות מגדלים באויר, רילוקיישן היא החלטה משותפת ואם לא מתאים לה, שכח מזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אני מכבד ומעריך את הכנות והדעות השונות. לא מקבל את הגישה שזה בהכרח מתכון לגירושים, אם כי זו בהחלט אפשרות, גם אם נשארים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

ברור שלא בהכרח גירושין אבל ריחוק וניכור בין בני הזוג היא אופציה כמעט בילתי נמנעת שצריך לקחת בחשבון.

אני אגיד שוב, רילוקיישן הוא צעד שעושים כשיש הסכמה בין בני הזוג, לא מכריחים אדם להתנתק מחברים/ חברה/ משפחה וכו'.

פורסם

נכון מאד מה שאמר המגיב מעלי.

שמע בקול האשה זה רק לטובה לטווח הרחוק,

מדבריך הבנתי שזכית ברעיה צנועה ששמחה בחלקה,

ואין לה עיניים גדולות,אל תראה את זה כמובן מאיליו היום.

פורסם

כמה שנים על קו עם ארץ שזמן הטיסה ממנה/אליה הוא 12ש' מינימום?

אין כאן שאלה בכלל, לדעתי לפחות. לוותר, עם כל הצער שבדבר.

אבל אנשים בפורום לא באמת יכולים לתת לך תשובה, הדינמיקה בינך לבין אשתך זה משהו שרק אתה יודע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נכון מאד מה שאמר המגיב מעלי

''

צעד שעושים כשיש הסכמה בין בני הזוג''

לדעתי,

שמע בקול האשה זה רק לטובה לטווח הרחוק,

מדבריך הבנתי שזכית ברעיה צנועה ששמחה בחלקה,

ואין לה עיניים גדולות,אל תראה את זה כמובן מאיליו היום.

פורסם
הדיון הוא לא לגבי רילוקיישן עם המשפחה, כי זה כנראה לא יקרה. הדיון הוא לגבי האם להיות על הקו או לוותר.

בדיוק לזה התגובות שלי כוונו, לא לדיון על הרילוקיישן אלא אלא על הדיון של זוגיות ממרחק, גם לא לדיון על תא משפחתי שונה מהמקובל, אני מדבר על זוגיות נטו בין בעל לאשה/בעל לבעל/ אשה לאשה או צפרדע לקיפוד.

אני לא מאמין שניתן לקיים חיי זוגיות תקינים בלי חיים זוגיים על בסיס קבוע ויומיומי שמבוסס על שיתוף וחלוקת הנטל(אני לא מדבר על טיסות עבודה או בילוי פעם ב.. לכמה ימים מוגבלים).

פורסם

למה היא לא מעוניינת?

לאיזה מדינה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קרא את השרשור, חאפר! :wink::lol:

פורסם

כאחד שעשה 3 רילוקיישנים עם ההורים כילד, ועוד שניים כמבוגר עם משפחה משלי, היתרון הכי גדול ברילוקיישן למי שהכסף הוא לא הסיבה, הוא הילדים. כן, זה פותח להם עולמות, הם לומדים שפה, תרבות וזה ממש מרחיב להם את האופקים.

מה שלא קרה עם ילדים קטנים ברילוקיישן הקודם, יקרה עכשיו כשהם גדולים.

לכן,לדעתי, המפתח הוא לשכנע את אשתך שזה טוב לילדים.

מבחינה כללית, תן לה לטוס פעמיים שלוש בשנה לארץ. תאמין לי, בסוף זה ימאס לה. או שתציע לממן את ביקור ההורים שלה אצלכם.

ואגלה לך סוד קטן, מנסייון – אף אחד לא יחזיק אותך שם בכוח. תמיד תוכל לחזור לארץ. לא בהתראה של יום או חודש, אבל 3-6 חודשים התראה, ואתה חוזר. אם אתהטוב במה שאתה עושה, תמיד תמצא עבודה טובה ומתגמלת בארץ. ואם תהייה חייב, תן התראה של 3-6 חודשים, תן לה לחזור לארץ ותהיה על הקו רק תקופה קצרה.

בכל מקרה, בלי שהאשה רוצה מראש לעבור, זה לא יעבוד.

בהצלחה

פורסם

נזכרתי בעוד חבר שלא עשה את זה. הוא הכיר את אשתו והבין שבלי עבודה אפילו בקליפורניה הנוחה היא תהיה ממורמרת וזה ישפך עליו.

פורסם

קשה לדעת מה יתאים לכל אחד. אני מכיר היטב זוג שחי בזוגיות טובה כאשר הבעל הפליג בצי הסוחר למעלה מ-20 שנה והיה בים 3 חודשים ברציפות ויושב בבית במשך חודשיים לסירוגין. אחר כך פיקח על בניית אניות בחו"ל במשך כמה שנים כשאשתו נשארה בארץ.

כמובן שהיו תקופות של ביקור של המשפחה בחו"ל וגם חופשות קצרות שלו בארץ.

זו אינה מערכת משפחתית רגילה ומקובלת, אבל כאשר שני הצדדים מקבלים את המצב היא לא רעה יותר, במיוחד כשיש פיצוי של שכר גבוה וסיפוק מקצועי.

• תוכן חדש...