Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הסיפור עצמו היה אמור להיות קצר מאוד, בעיקרון לקח לי 10 דקות לכל היותר להרכיב את הפילטר החדש, אבל הסיפור שהתרחש במציאות היה קצת ארוך יותר ומורכב.

 

מה שקרה הוא כזה:

 

כחלק מטיפול 10,000 ועוד יישור קו, החלטתי להחליף את פילטר הדלק (180K קילומטר ברכב)

ברשותי יונדאי גטס מנוע 1.35 ידני.

כנראה שב2006, יונדאי החליפו את הפילטר דלק ושינו את האורך שלו בכמה מילימטרים, מה שהביא לשינוי בגומיה ובפלסטיק שמתחבר למשאבת הדלק בפילטר.

כשקניתי מחנות החלפים את הפילטר החדש, לא קיבלתי גומיה, לכן הפילטר החדש לא התאים לגומיה שהייתה לי עם הפילטר הישן (שמאוחר יותר הסתבר לי שרוב הסיכויים והוא לא הוחלף מעולם )

זוהי הגומיה הישנה מחוברת למשאבה לאחר פירוק הפילטר הישן:

גומיה ישנה.jpg

אחרי שכבר הרכבתי חצי מהפילטר החדש, הסתבר לי שהוא לא מתאים כאמור.

הרכבתי את הפילטר הישן בחזרה ונסעתי לחנות החלפים לבקש החלפה או תוספת של החלקים שעלי לקבל (תודה למדריך בפורום של ASAFASAF שבלעדיו לא הייתי יודע שככה זה אמור להגיע.)

למחרת קיבלתי מחנות החלפים את הפילטר החדש כולל גומיה ופלסטיק מותאמים.

וכך זה נראה, יחי ההבדל:

משאבה וגומיה.jpg

 

מעולה, הפילטר החדש הורכב, מעביר למצב ON כדי ליצור לחץ דלק, המשאבה לא נשמעת ברקע, הרכב לא מניע.

וככה הוא עומד לו כמה ימים עד שאסף מהכנופיה הצטרף לעזור לי לבדוק את התקלה, איפה לא בדקנו ומה לא הפכנו.

 

לבסוף , היום , לאחר עזרה של מאור ויגאל מהכנופיה, עליתי על הבעיה:

חיבור הממסר של המשאבה היושב בתיבת הפיוזים לא מקבל מתח מהמצבר, לכן העברתי לו מתח ישיר מה+ של המצבר , והופ - הרכב הניע.

 

כרגע התקלה עוד לא תוקנה, כנראה שמחר אקפוץ לחשמלאי לבדוק מה עלי לעשות, חבל שדברים קצת מסתבכים, נו מילא, למדתי לפרק ולהרכיב את הפילטר מספר פעמים בשבוע האחרון.

 

בכל אופן הנה מספר תמונות מההרכבה ולבסוף הפילטר הישן, כאמור לדעתי לא הוחלף מעולם, לא פלא שהממיר הקטליטי צווח ושצריכת הדלק בגטס נחשבת לגרועה :roll:

הוצאת המכלול.jpgמכלול.jpgמפורק.jpgפילטר ישן.jpgפילטר ישן2.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
אולי פיוז?

לא ממש...

בסופו של דבר חיברתי את הרכב ישירות לתיבת פיוזים מהמצבר עצמו בעזרת אלתור של כבלים.

החשמלאי בדק, לא מגיע מינוס מהרגל שמגיעה מהמחשב מנוע.

מפרק את הפאנל, משחק עם החוטים, מחבר מנתק.. הופ! הרכב מניע, כנראה אחד מהם היה משוחרר קצת.

לא נדבר על מחיר השחיטה, מה לעשות.

×
×
  • תוכן חדש...