Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה:

היה ברכב מגבר וסאב שפורקו, נשאר רמקולים אחוריים שכרגע לא עובדים, לדעתי הרמקולים היו מחוברים למגבר וכעת לא חיברו אותם לשום מקום, יש המון חיווט אז אני מאמין שזה לא סיפור.

העניין הוא שאני לא רוצה איזה חאפר שבמיוחד ברכב עם פלסטיקים רגישים יתחיל לשחק ולשבור או להרוס, מדובר בסך הכל על חיבור 2 רמקולים אחוריים למערכת מקורית של הרכב.

אם יש המלצה למתקין באזור תל אביב- חולון -ראשון, אשמח לקבל.

בנוסף, אם יש חבר פורום שמעוניין לבצע את העבודה בתשלום מלא, אני יותר מאשמח.

תודה

Miata ND2

פורסם

קח לך שעה פנויה, תריץ את החיווט מהרמקולים דרך הספי דלתות קדימה עד הHU ופתרת את הסיפור.

באמת שזה לא סיפור, חבל לשלם על זה כסף.

פורסם

10 דקות ייקח לי לבצע את זה,השאלה היא איפה אני רואה אותך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...