Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי דייג וסיגריה אלקטרונית.

נושא הדייג בצורה די חובבנית,מאוד אוהב לנסוע לאגמים בצפון,כנרת,רמת הגולן ופשוט להזרק שם בשקט ושלווה עם כמה חכות,יוצא לי כל כמה חודשים ולמה מספיק לדעתי.

וסגריה אלקטרונית תחביב ענק גם כן-מי שלא מכיר את התחום לא יבין איך זה קשור לתחביב אז קשה לפרט-ישנם המום סוגים,המון שיטות זה עולם רחב ומעניין למי שבקטע.

:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני אוהב לשנות ולעצב .....להשתמש בדמיון ...IMG_20150819_140408.jpgIMG_20150819_140613.jpg

כמובן שיותר בתחום אומנותי /עיצובי ...במרכאות או שלא .

כמה דוגמאות...IMG_20150528_162218.jpgIMG_20150527_223931.jpg

IMG_20150531_194212.jpg

בברכה

מוטי

פורסם

זמן לתחביבים אין לי אבל אני אוהב לפרק, לתקן ולשםר כל מיני דברים מכניים. בעבודה גם אם אני כבר מזמין בעל מקצוע לרוב אני עושה את רוב העבודה והוא עוזר לי במקום שיהיה הפוך.

אני גם אוהב לפתח ולבנות כל מיני רעיונות שעותים לי בראש.

בעבר כשהיה לי קצת יותר זמן פנוי הייתי מצלם הרבה אבל היום כמעט ואין לי זמן לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש די הרבה דברים שאני אוהב לעשות. אבל בעיקר בזמן הפנוי זה לבשל. לא לבשל כי צריך אלה לבשל כי אני פשוט חולה על זה וחושב על זה כל הזמן. מתכנן מנות, מזמין כלים מיוחדים, מסתובב בשווקים ועוד.. אני מעריך שיש לי ציוד בשווי של כ 20 אלף אולי יותר רק למטבח (לא כולל תנור וכירים כמובן)

פורסם

נהניתי לקרוא על תחביב הדיג של פותח השרשור. אגב, למען העברית הנכונה והנעימה בעין ובאוזן הבהרה קטנה:

"דיג" זו פעולה בה תופסים דגים.

"דייג" הוא האדם שמבצע פעולה זו.

כמו גם ציד וצייד או טיס וטייס.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בעבר הייתי חזק בעניין אקסטרים. צניחות חופשיות בכל מקום שרק אפשר לקפוץ, צלילות עומק והמון השחזות בימי שבת עם אופנועי קצה.

מאז שהפכתי לעצמאי, הזמן נאכל הרבה יותר מאשר שהייתי שכיר, מה גם שכשיש משפחה, אתה לא יכול להמשיך להתפרע על הקצה.

כיום אני מתעניין באינסטלציה, חשמל, נגרות וכו׳, כי אחרי 4 תארים זה הזמן לאוורר את הנשמה.

האמת? זה הרבה יותר מעניין ממשוואות ואינטגרלים...

פורסם

הקואד או החלבון?

נראה לי שהקואד הוא תחביב.

החלבון - שריטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כלום :roll:

אאל"ט אנשים בלי תחביבים הכי קל להחזיר בתשובה, אפשר לבוא אליהם ולהכנס לחלל ריק ו"להראות" להם שיש "משמעות" לחיים.

תחביב אמיתי מצריך הקרבה

למשל איסוף ציוד צילום לא באמת יכול להחשב תחביב, וגם אם כן מאוד שטחי -> יש כסף -> קונים ציוד.

לקום ב 3 בלילה ולנסוע לאגמון החולה כדי לתפוס חסידה בזריחה זו הקרבה בשביל תחביב שנקראה צילום.

( מי אמר לנסוע עם האופניים כל יום כיפור למחלף אחר לצלם אותו? ;-) אני בדיוק תוהה לאן השנה)

סתם לשבת ולראות שעות של אחרים מנגנים גיטרה ביוטיוב זה לא תחביב

לנגן גיטרה זה תחביב אם אתה משקיע בזה זמן, לוקח אתגרים קשים יותר, מתעמת איתם, לומד עוד ועוד

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

חוץ מנהיגה התחביב העיקרי שלי זה כנראה היסטוריה, שגם התחלתי ללמוד בצורה מוסדרת לפני כמה שנים. כרגע אני בשלבים האחרונים של המ.א. - הגשתי את עבודת הגמר שלי לבדיקה, ומחכה לבחינה הסופית שאמורה להיות לי, כדי לסיים.

מכיוון שאני אוהב להתפלסף ולהתפלצן, ומאחר ומהרגע שאני מסיים את התואר, המקום היחיד שישאר לי לזה יהיה השרשור הפוליטי כאן, אני מתלבט בין לימודי המשך, לבין תואר דומה נוסף. חשבתי גם על סתם קורסים אינטרנטיים, אבל כמו שאני מכיר את עצמי, אני לא באמת אשקיע בזה, אם לא תהייה מטרה בסוף. והבעיה עם לימודי המשך רציניים, זה שזו השקעה של 5 -6 שנים לפחות,כשבסוף אין הרבה מה לעשות עם התעודה, חוץ מהלדפיס על נייר טואלט, ו...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין לי תחביבים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה תמיד יכול לפנות לאלכוהול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לייצר אלכוהול זה אחלה תחביב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...