Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון כושר - יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תתחיל בזה שתתמקד באימון של כל הגוף :) מה עם חזה/ידיים קדמי אחורי/רגליים/טרפז:roll: לא מעוניין?

*תבדוק שעות פתיחה של המכון רוב המכונים בדר"כ פתוחים מ6 בבוקר ועד לשעה 23 אבל שווה בדיקה.

*חשוב מאוד תגיע לאימון ניסיון בשעות שאתה תגיע כל הזמן,לא להגיע לדוגמא בבוקר או בצהריים כשהחד"כ ריק אם אלה לא יהיו שעות האימון שלך הקבועות,(השעות 17:00-20:00 הן השעות שבהם המכון מתמלא בדר"כ)

*יחס המאמן אליך כשאתה מגיע לאימון ניסיון (חשוב להתחלה אחרי זה אתה כבר תרוץ בכוחות עצמך) מחפף/מזלזל/אין כוח או להפך רצון טוב ויחס אישי.

*איכות ציוד החדר כושר, מתקנים שלמים ולא שבורים.יש חדרי כושר עם תחזוקה ברצפה.

וכמובן יש את סוגיית המחיר בהתאם לאיכות חדר הכושר,בריכה,סאונה וכו' המחירים מגוונים,ושווה להתעקש על קבלת הנחה סטודנט/חייל/נכה/קשיש/משטרה, אפשר לקמבן משהו ;)

בגדול זה מה שעלה לי בראש,אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.

עריכה אחרונה על ידי seat ibiza TDI

TDI POWER

פורסם

חיטוב ולהוריד כרס זה אותו דבר.

בניגוד למה שהרבה חושבים אין אפשרות לעבוד ספציפית על הורדת הכרס, בטח שלא ע"י כפיפות בטן.

פורסם (נערך)

האפשרות היחידה שהוכחה כעובדת:lol: להורדת כרס היא שינוי דרסטי בתזונה,מחזק את Kreios גם לקוביות בבטן אפשר להגיע ע"י תזונה בלבד,המבנה השרירי של הבטן (הקוביות) מתבלט ככל שהשומן נעלם.

עריכה אחרונה על ידי seat ibiza TDI

TDI POWER

פורסם

חשוב לקרוא ולרכוש ידע בסיסי אמין כדי לסנן מדריכים "ליצנים" (לא מקצועיים) בחדר כושר.

לגבי הכרס, מחזק את החבר'ה מעליי - תזונה בלבד.

בעניין היציבה, ממליץ לעבוד על תרגילי החתירות למיניהם (להקפיד על גו זקוף לכל אורך התרגיל ושימוש נכון בשכמות)

כמו כן, תרגיל הדד ליפט נחשב לסופר-תרגיל אך חשוב מאוד ללמוד את התרגיל לעומק ואת הטכניקה המורכבת שלו צמוד למישהו מנוסה.

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור.

פורסם

סביר להניח שיהיו שיחלקו עליי, אך לפי דעתי אפשר להסתדר גם בלי חדר כושר (לפעמים), לפחות בהתחלה.

אם אתה לא מתכנן להפוך למפתח גוף, אפשר לעבוד על יציבה וחיטוב גם בבית/בחוץ.

ראשית, בין אם תלך לחדר כושר ובין אם לא, תתחיל מלישון טוב בלילה (כ-8 שעות) ומפגישה עם תזונאית (אפשר דרך קופת החולים), שהרי בלי תזונה טובה ומסודרת ומנוחה אתה לא תגיע לתוצאות.

כדי להוריד כרס (שזה למעשה להוריד אחוזי שומן בכלל הגוף, וכן לחזק את שרירי הבטן והגב התחתון ליציבה טובה) אתה צריך לשלב גם אירובי (נגיד הליכה או ריצה של מספר קילומטרים) 2-3 פעמים בשבוע (בלי קשר, זה גם טוב ללב ולהרגשה טובה), בין אם על הליכון ובין אם בחוץ.

לגבי תרגילי כוח - אופציה אחת היא חדר כושר, אופציה שנייה היא להתאמן בבית באמצעות עליות מתח, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן ועוד תרגילים עם משקולות או גומיות (סטייל trx). למטרות שלך אימון ביתי יספיק בהחלט.

בנוסף, אתה יכול להתייעץ עם מאמן כושר אישי כדי שיבנה לך תכנית, ויראה שאתה מבצע את התרגילים בצורה טובה ונכונה (רלוונטי הן לאימון ביתי והן לאימון בחדר כושר).

פורסם

דווקא למתחילים אני חושב שחדר כושר הוא המומלץ ביותר,יש הרבה פחות מקום להנחות וחיפופים הרי אתה משלם על מנוי שאתה לא רוצה להפסיד, אתה גם מרוויח אווירה של מתאמנים,מוזיקה,והאימון הרבה יותר מממוקד.

אימון ביתי איכותי מתאים לבעלי מוטיבציה גבוהה או שהאימון הפך כבר חלק בלתי נפרד מאורח חייהם.

לפחות שנה ראשונה חדר כושר למי שלא חדור ברעל ומוטיבציה,כי גם בחדר כושר קשה מאוד להתמיד,אז בבית בכלל.

TDI POWER

פורסם (נערך)

מחזק את גדי - הארובי חשוב מאד לבריאותך לטווח הארוך. לא חייב להיות קריעה, אבל אם אתה בחור בריא באופם בסיסי בהחלט צריך אימון אירובי (הליכה, ריצה, שחיה, רכיבה או שאר מכשירי האינקויזיציה) ולבריאות הלב מדובר על אימון שלא חייב להיות קורע, אבל צריך להיות מספר פעמים בשבוע.

לגבי הקריטריונים לבחירת חדר כושר - הוסף את הקריטריון הגיאוגרפי. חדר כושר הקרוב לביתך או למקום העבודה, או - כמו שאני בחרתי - בדרך מהבית לעבודה. גם שעות הפתיחה חשובות, בחיפה יש לא מעט מכונים שנפתחים רק ב-7 בבוקר (או לסרוגין ב-6 או 7 בהתאם לתוכנית שבועית). אני משלם פרמיה של איזה 100 ש"ח לחודש תמורת המיקום (בין הבית לעבודה ועם חניה נוחה), תמורת שעות הפתיחה (מתחיל אימון כל בוקר ב-6, חוץ משבת) ובתור בונוס גם מקבל מגבות, לא צריך לכבס אותן כל יום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממליץ לך לחפש חדר כושר ליד הבית כדי שתוכל ללכת בימי חופש ובסופ"ש

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

עזוב אותך מכל העצות, יש שם כוסיות בבגדים קצרים? תרשם. הנה הלוגיקה:

* עמוס במכון - כוסאומו, יש כוסיות

* המחיר יקר - כוסאומו, יש כוסיות

* המאמנים לא עוזרים - כוסאומו, יש כוסיות

* אין חניה באזור - כוסא.. טוב נו, נראה לי שהבנו :)

פורסם

אני דווקא ממליץ על מכון כושר ליד העבודה או על הדרך מהעבודה הביתה, ככה אפשר אחרי יום עבודה להתפרק במכון.

אם חדר הכושר יצריך ממך 'מאמץ הגעתי' אתה עלול לא להתמיד.

בנוסף - אל תתפתה לתוכניות אימונים כבדות שמדריכים בונים.

אני למשל מגוון במכשירים ועושה רק תרגילים ש'באים לי בטוב', דברים שאני סובל מהם אני פשוט לא עושה כי זה יוריד לי מהחשק ללכת.

תתכונן לחודש של כאבים והגבלת תנועה, ולהרגשה של שיפור משמעותי בעוד חודשיים שלושה.

מעבר לזה - מה שנכתב לגבי לבדוק את המכון בשעות 'שלך', מאד חשוב.

לשלם כסף בשביל לעמוד בתור זה באסה, הם גם מסתירים את הכוסיות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני למשל מגוון במכשירים ועושה רק תרגילים ש'באים לי בטוב', דברים שאני סובל מהם אני פשוט לא עושה כי זה יוריד לי מהחשק ללכת.

מסכים לגמרי עם הטענה הזו.

ברגע שהאימון נהיה רפטטיבי מדי או קשה מדי עבורך, אתה מאבד עניין ומתבאס ללכת, דבר שיוביל לכך שלא תלך בכלל.

הכי חשוב להנות ממה שאתה עושה ואם משהו מרגיש לך "לא נכון", תשנה ותגוון.

פורסם
אני דווקא ממליץ על מכון כושר ליד העבודה או על הדרך מהעבודה הביתה, ככה אפשר אחרי יום עבודה להתפרק במכון.

מכון קרוב לבית וללכת אליו מיד אחרי העבודה בלי להכנס לבית. הטוב מכל העולמות. זה מה שאני עושה כבר יותר משנתיים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מחזק את החבר'ה שאמרו להתאמן בבית.

הכי כיף, בזמן שלך, עם המוזיקה שלך בפול ווליום, אין תירוצים, ואין דמי מנוי חוץ מהוצאה חד פעמית של 700-800 שקל.

מתח:

http://www.lecoshop.co.il/goods.php?id=6743

מקבילים:

http://www.lecoshop.co.il/goods.php?id=6746

ומשקולות ידניות למיניהן:

http://www.lecoshop.co.il/dir.php?id=454

וכמובן בטן ושכיבות שמיכה שלא מצריכים מכשיר מיוחד, ואתה פיקס.

Stay Dirty

פורסם

ממליץ לך יותר מכל לחפש מכון שקרוב למקום המגורים/העבודה או שנמצא על הדרך בין שניהם, עדיף אף להתפשר על איכות הציוד/מכון בשביל מרחק נוח, אם במידה זאת תהיה הדילמה.

ככל שהמקום קרוב יותר כך הסיכוי שתתמיד ללכת יגדל, אחרת כמו שתמיד קורה עם מתאמנים חדשים - ההתלהבות הראשונית תעבור ההתמדה תקטן והמנוי סתם יתבזבז.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...