Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה נכנס ברכב שלי מאחורה רכב כאשר עמדתי ברמזור אדום הרכב שלי טוטלוס לנהג הפוגע יש רק ביטוח חובה בלי צד ג ובלי מקיף את מי הביטוח שלי תובע?

האם אני צריך להפעיל את המקיף שלי ולשלם השתתפות עצמית+ עליה בפרמיה של השנה הבאה?

או איך זה עובד?

תודה איתי

פורסם

אתה תובע את הנהג השני,

זה לא בעיה שלך שאין לו ביטוח צד ג' או מקיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לך 2 אפשרויות

1. לתבוע את הנהג הפוגע. קח בחשבון שגם אם תזכה - לא בטוח שתראה את הכסף (במיוחד אם זה אחד תפרן שאין לו כסף לביטוח צד ג'/ מקיף).

2. לתבוע את הביטוח המקיף שלך.

איזו אופציה לבחור ? שיקול שלך.

פורסם
יש לך 2 אפשרויות

2. לתבוע את הביטוח המקיף שלך.

.

ומיד לתבוע את ההשתתפות העצמית+עליה בפרמיה לשלוש השנים הבאות מהפוגע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק רוצה להבין כול איד*יוט יכול לבטח את הרכב שלו רק בביטוח חובה להכנס במישהו להרוס לו את הרכב ולא לשלם שקל על זה ?

ועוד אני צריך לשללם השתתפות עצמית + עליה בפרמיה בגלל שיכול להיות שאין לו כסף ובית המשפט ירחם עליו?

איך דבר כזה קורה? איך מותר לבין אדם לנהוג בלי ביטוח צד ג?

פורסם

בתור מאפיונר יש לך שאלות מצחיקות.

החוק עדיין דורש רק ביטוח חובה שבא לכסות נזקי גוף

לגבי נזקי רכוש יש לך כאמור אח היכולת לקבל את נזקך מהפוגע, או לקבל זאת מחברת הביטוח שלך, והיא כבר תשבור את הראש מול הפוגע.

אתה כמובן יכול לתבוע את הפוגע על הנזיקם המשניים שלך השתתפות עצמית ועליית הפרמיה , וחברת הביטוח שלך תתבע אותו על הנזק לרכב עצמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לך 2 אפשרויות.

1. תיקון הרכב וביצוע תהליך של דרישה בשם , באמצעות חברת הביטוח שלך, אמנם לא יפגע לך בפוליסה אך אם מדובר בסכום גדול מאוד, יכול להיות שייקח זמן רב עד שהצד השני ישלם אותו. במילים אחרות , אין זמני טיפול מוגדרים לתשלום. אתה יכול לגשת משם גם לתביעות קטנות מול הגורם הפוגע.

2. תיקון הרכב באמצעות הפעלת פוליסת הביטוח שלך, תשלם השתתפות עצמית ותהיה לך פגיעה בהנחת העדר התביעות , וחברת הביטוח שלך תנסה לגבות (בהנחה שישתלם לה כלכלית לעשות זאת) את הכסף מהצד הפוגע, אם זה הצליח ויקבלו את הכסף במלואו חזרה, גם תקבל את ההשתתפות העצמית חזרה וגם העדר התביעות יחזור להיות נקי.

לגבי שאלתך:

אני רק רוצה להבין כול איד*יוט יכול לבטח את הרכב שלו רק בביטוח חובה להכנס במישהו להרוס לו את הרכב ולא לשלם שקל על זה ?

ועוד אני צריך לשללם השתתפות עצמית + עליה בפרמיה בגלל שיכול להיות שאין לו כסף ובית המשפט ירחם עליו?

איך דבר כזה קורה? איך מותר לבין אדם לנהוג בלי ביטוח צד ג?"

אז תשובה, ביטוח מקיף או צד ג' הוא לא חובה מבחינה חוקית , החוק היחידי מדבר על קיומו של ביטוח חובה בלבד כשמו הוא. כך שאם כל אחד יכול לרכוש ביטוח חובה בלבד ולפגוע ברכבים אחרים ולא לשלם ? כן ולא, הוא יכול לא לרכוש אבל אם יפגע, התביעה תהיה מולו ישירות ולא מול חברת הביטוח, רק שתביעה מול גורם פרטי עשויה להיות ארוכה מאוד.

ובנימה אישית אומר לך שיצא לי לשמוע ואף להכיר אנשים ונהגים שנוהגים רק עם ביטוח חובה וגם בלעדיו , והם לא ממש תפרנים, בין אם זה אדם שמחזיק רכב חדש מודל 2014 או מישהי שרכשה רכב חדש מהסוכנות עם ביטוח חובה בלבד, המחשבה שלהם היתה בעיקר "10 שנים אני על ההגה וללא תאונות , חסכתי המון כסף" , לגבי האי ביטוח חובה זה טמטום, לגבי עניין המקיף או צד ג', יש כאלו שלוקחים את הסיכון ו... יש המון מהם על הכבישים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...