Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון, כל המוסכים למעט המוסך המרכזי הם של זכיינים. אני מניח שהעלות היא על דלק מוטורס ולא על חשבון המוסכים. יכול להיות שיש קיזוז בסכומים עם דברים אחרים כגון חלפים וכו' אבל קשה לי להאמין שהעלויות נופלות על בעלי המוסכים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 268
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני לא מתעלם חלילה. אני רק אומר שלקשור בין הנתונים לאו דווקא מראה על מגמה של הוזלה כי אם בודקים לעומק את הסיבות לעלייה במדד מבינים שהיא לא הייתה "טבעית".

למזלי הזיכרון שלי עובד טוב מאוד, ומאזדה 3 אכן נמכרה לתקופה קצרה ב114K שקלים לאחר הורדת המיסים. לאחר מכן זה עלה ל121, ולבסוף התייצב חזרה על 128K, בדיוק אותו מחיר שהיה לפני הורדת/הטבות המס. איזה קטע שכל שאר ה"מתחרים" יישרו קו, ממש לא קרטל...

איזה קטע שהטבת המס הלכה ליצרן/יבואן.

דרושה התערבות דרסטית, ולדעתי אתה טועה, עם מהלכים דרסטיים ניתן לעשות שינויים.

גם על שוק הסלולר דיברו במונחים של גזרה משמיים. עובדה טעו.

שמוליק מוסך משלם לא מעט וחותם על שלל סעיפים כדי להיות מוסך מורשה לפי הבנתי. יש מצב שזה חלק מהעניין. יש מצב גם שלא, אבל אי אפשר להתעלם מזה.

אין כאן בעל מוסך מורשה יבואן שיכול לתת את דעתו?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
כן במקרה הטוב כי בשוק היד 2 שלנו מחירון הוא פיקציה, לכן המחירון יורד בכל חודש ובנוסף הקונה מוריד עוד במהלך העסקה.

אצל היבואנים לעומת זאת פרט למבצעים נקודתיים זה לא המצב המחירון נשאר ולא זז כל השנה.

למה שרכב יתקע שנה אצל היבואן? בואי נחדד את זה למה שרכב יתקע שנה אצל יבואן מאזדה? האם יצא לך לעבור אצל יבואנים ולשאול על עסקאות 0 ק"מ? איזה קטע לי יצא לפני שבועיים לעבור אצל 4 יבואנים וחוץ מרנו שדיברו על 3 רנו מגאן 1.6 האצ'בק 0 ק"מ שנתקעו אצלם לאף אחד אחר לא היו הצעות.

דיבידנדים לבעלי מניות? מממ בואי נחשוב למה דלק מוטורס מחלקת כל כך הרבה דיווידנדים...

מתי פעם אחרונה דלק הקימה אולם תצוגה? האם מקימים למיאטה במיוחד אולם תצוגה?

הכשרת מכונאים? אין לי מושג כמה כסף השקיעו בזה. יש מצב גם שלא השקיעו כלל בואי נזכור זו בסך הכל מיאטה.

רכבי הדגמה? כאלה שהוא מוכר ברווח?(זו דוגמא מייצגת), בכלל לא שמעתי על רכב הדגמה למיאטה.

בוודאי! במדינות מתוקנות מחירי המשומשות עולים כל חודש והיבואנים מורידים את המחיר כל חודש. בשלב מסויימים הם אף משלמים ללקוחות רק שיקחו מהם רכבים.

למה שרכב ייתקע אצל יבואן? מחיר גבוה מידי ביחס למה שהצרכן מוכן לשלם. למה זה מעניין כרגע?

דלק פתחו לא מזמן אולם גדול ומרשים של מאזדה ופורד בחיפה.

לגבי הכשרת מכונאים וכו', ברור שהם עשו זאת וברור שזה עולה כסף - כרגע מעמיסים את כל העסק הזה על 20 יחידות.

עולה התחושה שאתה חי בסרט קומוניסטי. אתה מוזמן להמשיך, אבל אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי (וטוב שכך).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

או שלא קראת את הוויכוח של עם מורזליקה או שאתה לוקה בהבנת הנקרא.

אם מדובר בהסבר הראשון אתה מוזמן לקרוא את הוויכוח מהתחלתו ואז לחזור ולהגיב. אם זה המקרה השני אין לי כוח להסביר לך.

עולה התחושה שאתה חי בסרט שאתה נמצא במדינה קפיטליסטית. אז תן לי להעיר אותך אתה לא. מדינת ישראל היא לא מדינת קפיטליסטית.

עולה גם התחושה שאתה ואחרים כאן חיים בסרט ששוק הרכב הוא שוק חופשי עם תחרות אמיתית. אז תנו לי להעיר אותכם הוא לא, אפילו לא קרוב לכך.

פורסם (נערך)

גם נפתחה סוכנות חדשה בירושלים.

בכלל מאזדה הציגה את קונספט העיצוב שלהם לסוכנויות רכב ובקרוב כולן יצטרכו ליישר קו.

חברה, אני אומר, בואו נחכה לסוף המשלוח הראשון ואז נראה מה יהיו העלויות כשהיבוא יהיה סדיר. לי יש הרגשה שהמחיר קצת יהיה נמוך יותר מהמחיר הנוכחי ואם מאזדה תשחרר בשנה הבאה את הגג הקשיח, אז בכלל נראה הורדה. כולי תקווה.

דבר אחד אני יודע, שבעתיד תהיה לי ND משומשת :wink:

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

חברה, אני אומר, בואו נחכה לסוף המשלוח הראשון ואז נראה מה יהיו העלויות כשהיבוא יהיה סדיר. לי יש הרגשה שהמחיר קצת יהיה נמוך יותר מהמחיר הנוכחי ואם מאזדה תשחרר בשנה הבאה את הגג הקשיח, אז בכלל נראה הורדה. כולי תקווה.

היבוא עכשיו לא נחשב סדיר כי דלק הביאו כמות קטנה של רכבים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מקווה שהמחיר יהיה נמוך יותר, אבל יאמר לזכות יבואן מאזדה שהוא בדרך כלל לא פוגע ברוכשי המכוניות שלו בהוזלות דרסטיות.

אולי יהיה יוצא מן הכלל.

פורסם
היבוא עכשיו לא נחשב סדיר כי דלק הביאו כמות קטנה של רכבים?

היית קורא למכירת 20 מכוניות ייבוא סדיר כשאתה תכל'ס לא יודע מה יהיה בשנה הבאה? במיוחד בשוק של המיאטה שהשוק הזה כל-כך רגיש.

פורסם
היית קורא למכירת 20 מכוניות ייבוא סדיר כשאתה תכל'ס לא יודע מה יהיה בשנה הבאה? במיוחד בשוק של המיאטה שהשוק הזה כל-כך רגיש.

אבל אני גם לא חשבתי שהיא תעלה 235, אז הנבואות שלי שוות לשום וכלום.

זה סוג של סדיר, זה לא בהזמנה מיוחדת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אני לא מתעלם חלילה. אני רק אומר שלקשור בין הנתונים לאו דווקא מראה על מגמה של הוזלה כי אם בודקים לעומק את הסיבות לעלייה במדד מבינים שהיא לא הייתה "טבעית".

למזלי הזיכרון שלי עובד טוב מאוד, ומאזדה 3 אכן נמכרה לתקופה קצרה ב114K שקלים לאחר הורדת המיסים. לאחר מכן זה עלה ל121, ולבסוף התייצב חזרה על 128K, בדיוק אותו מחיר שהיה לפני הורדת/הטבות המס. איזה קטע שכל שאר ה"מתחרים" יישרו קו, ממש לא קרטל...

איזה קטע שהטבת המס הלכה ליצרן/יבואן.

דרושה התערבות דרסטית, ולדעתי אתה טועה, עם מהלכים דרסטיים ניתן לעשות שינויים.

גם על שוק הסלולר דיברו במונחים של גזרה משמיים. עובדה טעו.

שמוליק מוסך משלם לא מעט וחותם על שלל סעיפים כדי להיות מוסך מורשה לפי הבנתי. יש מצב שזה חלק מהעניין. יש מצב גם שלא, אבל אי אפשר להתעלם מזה.

אין כאן בעל מוסך מורשה יבואן שיכול לתת את דעתו?

נלך איתך אחרת

אתה שר האוצר התחבורה הממונה על ההגבלים העיסקיים וירון זליכה ביחד.

מה אתה עושה כדי לפרק את הקרטל כלשונך ? מול היצרנים מול היבואנים?

ואם היית קורא את ההודעה הקודמת שלי לאט היית מבין שמה שאצלך הוא "איזה קטע" הוא עורבא פרח. תגובה טבעית של שוק שבו יש לא מעט שחקנים שמתחרים ביניהם מחד ומנסים לעשות רווחים גבוהיים ככל האפשר מאידך.

בדיוק כמו בכל שוק אחר.

מ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מקווה שהמחיר יהיה נמוך יותר, אבל יאמר לזכות יבואן מאזדה שהוא בדרך כלל לא פוגע ברוכשי המכוניות שלו בהוזלות דרסטיות.

אולי יהיה יוצא מן הכלל.

עוד לא ראיתי קפיטליסט שמצפה ממוכר שיישמור על מחיר אחיד, כדי לתחזק מחירי יד שנייה...:lol:

עולה גם התחושה שאתה ואחרים כאן חיים בסרט ששוק הרכב הוא שוק חופשי עם תחרות אמיתית. אז תנו לי להעיר אותכם הוא לא, אפילו לא קרוב לכך.

שוק הרכב הוא לעולם לא שוק חופשי. בגלל סוגיות בטיחות, הוא תמיד נתון למגבלות רגולטוריות חמורות.

לגבי רמת התחרות, אני ממליץ לקרוא את דוח זליכה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מתוך שעמום, שיחקתי עם הקונפיגורטורים של מאזדה UK ושל סיאט UK:

לאון קופרה 280, 5 דל' ועם DSG, עם האבזור הסטנדרטי שמגיע בישראל הסתכמה ב-33K~ פאונד. בארץ: 220K ש"ח.

MX-5 מנוע 2.0 ליטר בגרסת Sport המאובזרת יותר, עם עור + צבע מטאלי הסתכמה ב-23K~ פאונד. בארץ: 235K ש"ח.

פורסם

ממש מפקיע מחירים היבואן של סיאט ב UK

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...