Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה מרצדס C CLASS W204 error 5001"N30/4 Electronic Stability Program Control Un

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח שאלה נוספת לאחר שיש לי מיקוד מדויק יותר על התקלה לאחר סריקה בסורק תקלות 'מופיעה שגיאה

error 5001"N30/4 Electronic Stability Program Control Unit

לאחר התנעה של הרכב אין שום תקלה' הרכב נוסע מצוין עד הגעה למהירות 20 קמ"ש ומיד נדלקות הנורות כמו בתמונה המצורפת, ההגה ניהיה קשה נעלם ההגה כוח, בקרת שיוט מפסיקה לעבוד ונראה שגם ה ABS מנותק לפי הודעה כל המערכות ABS'ESP'EBV מנותקות ברגע שאני מכבה ומפעיל מחדש הכל נעלם וחוזר למצב תקין, עד נסיעה חוזרת והגעה שוב למהירות 20 קמ"ש והכל חוזר שוב , צריך את עזרתכם תודה מראש

idtezwwznjyj.jpg

wmcedzkyz4nn.jpg

פורסם

פשוט, נכנסים למחשב הגה בעזרת הסורק כפי שנכנסים לכל מחשב ברכב ומוציאים קוד תקלה.

במידה ויש תקלה בהגה החשמלי הESP יצא מפעולה.

אגב,ההגה ישר בנסיעה או שהוא בזוית קטנה?

פורסם
נסה להוציא קוד תקלה ממחשב הגה אולי היא תהיה יותר מדוייקת.

פשוט, נכנסים למחשב הגה בעזרת הסורק כפי שנכנסים לכל מחשב ברכב ומוציאים קוד תקלה.

במידה ויש תקלה בהגה החשמלי הESP יצא מפעולה.

אגב,ההגה ישר בנסיעה או שהוא בזוית קטנה?

אוקי אני יבדוק שוב, בנוגע להגה אני לא בטוח אני ישים לב לזה מחר אני ע

יש מצב שיש לו סטייה קלה

פורסם

לאחר בדיקה זה המחשב abs יש דרך לאפס או לעדכן תוכנה יש פה בעל מקצוע שמתעסק עם זה ויכול לעזור?

פורסם

אוקי אז לאחר קריאה רבה ברשת ניסתי כמה דברים ודבר אחד כן הצליח לסדר לי את הבעיה , ברגע שאני נכנס למצב מוכנאי בהגדרת זה נקרא DYNAMODE איפה שמאפסים את הטיפולים בכל אופן יש שם מצב שנקרא roller test esp לאחר בחירת ON זה מדליק את את התקלה על התחלה ומנתק את כל המערכות נסיעה של כמה שניות ככה וכיבוי הרכב ובחירת TEST ESP OFF הרכב נוסע רגיל ללא שום תקלה , אני מאמין שזה מצב של איפוס או איזה חיישן , נמאס לי שמוסכים ישר אומרים לך להחליף מחשב בלי לנסות לסדר לתקן או לשפץ , מישהו מכיר יכול לתת לי כיוון רעיונות או בעל מקצוע שמבין במרצדס שיכול להיות אמין ולקבל כסף על באמת פתרון לבעיה ולא בדרך הקלה כמו לפרמט מחשב במקום למחוק וירוסים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מעדכן לאחרי הסברים ברשת ומדריכים פירקתי את המחשב ESP/ABS, ניקתי הכל שם החזרתי למקום וסגרתי טוב, ועשיו הכל עובד פיקס :), חסכתי לעצמי בין 2500 חלק יד 2 ל6 וחצי חדש לפי הערכת מוסך, אז מי שמחפש הסבר זה פשוט מאוד ונגיש לעבודה אני מצרף תמונה על איך מפרקים , וממליץ להתקין אפליקציה שעולה 180 ש"ח CARLY FOR MERCEDES ומתחברת עם כל דונגל ODB 2 שעולה 3 דולר ונותנת פירוט מלא ומדויק לבעיות ובנוסף מוחקת את כל התקלות שאפשרי כולל כריות אוויר ABS וכו.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iViNi.DrMercedesLite&hl=en בהצלחה Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי roso
  • תוכן חדש...