Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה קריטית שנת הדגם - או 2015/2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סוף סוף החלטתי על פולו GTI חדשה, והתברר שהמשלוח (של הידניות) מתוכנן להגיע לארץ לקראת ה26 לנובמבר - אפילו לא חשבתי על זה עד שאבי (old school) העיר לי שאם אני אחכה עוד חודש אני ״ארוויח״ שנתון מתקדם.

השאלה שלי היא כזאת, מכיוון שאיני באמת לחוץ על הרכב ויכול להמתין חודש נוסף, האם ניתן/נהוג לבקש מהיבואן שיעכב את רישום הרכב? האם עדיין יש משמעות כלשהי מלבד קיבעון מחשבתי בשוק היד2?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא רק בשוק יד2, בשום טרייד אין לא יתנו לך תוספת עליה לכביש.

אם ישנה אפשרות לרשום את הרכב ב1 בינואר, ואין לך לחץ, זה win-win.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכם, מעניין אותי אם הבקשה לגיטימית, אני אברר עם צ׳מפיון.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
אפשר להרחיב בבקשה למה עדיף 2016?

כי רכב שעלה לכביש ב1.1.2016 שווה 6% במחירון יותר מרכב שעלה ב31.12.2015, אע"פ שמדובר בשני רכבים זהים שעלו לבעליהן אותו הדבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון - דיברתי עם צמפיון, בהנחה והרכב יגיע בסוף נוב׳-דצ׳ אין בעייה ״להמתין״ עם הרישום לתחילת ינואר והרכב יהיה 2016 כדת וכדין.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אבל אם אתה רוכש בדצמבר - אין "הטבה" במחיר?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ההשפעה האמיתית שלו תהיה כשהרכב יהיה בן 30, ותוכל לרשום אותו אספנות שנה שלמה קודם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...