Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיו,

מי שחושב אחרת ממך יש לו תגובות מפגרות?

התגובות שלך לסקירה (ההזויה לכשעצמה) על 500 אבארט' עומדת בקריטריונים שאתה מבקש שיעמדו בה בסקירה שלך?

אתה מסוגל לעצור רגע ולהתבונן במה שמשתקף מהמראה?

למען הסר ספק, אני חושב שהזמנת רכב מגניב, גם אם לא הטעם שלי. (נמוך מדי, חלש מדי, ואין לו יכולות שטח...)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, אחרי הכל זו פולו על מנוע חזק יותר ומתלים שונים. אף אחד לא יפגע אם לא תפורסם פה ה"סקירה" שכל כך מצפים לה. מי שמעניין אותו שיכנס למגוון האתרים המקצועיים ברשת ויווכח על יתרונות וחסרונות הרכב.

פורסם
אני מחפש חברי פורום נורמטיביים שהנושא מעניין אותם וקרוב לליבם (ושלא התסיסו בעבר)

אז עכשיו אנחנו גם לא נורמטיביים וגם באים רק להתסיס?

תמשיך תמשיך, אתה רק משתפר עם כל תגובה נוספת שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התגובות שלך לסקירה (ההזויה לכשעצמה) על 500 אבארט' עומדת בקריטריונים שאתה מבקש שיעמדו בה בסקירה שלך?

אתה מסוגל לעצור רגע ולהתבונן במה שמשתקף מהמראה?

יש לעשות סדר בין תגובות בתוך השרשורים עצמם כתגובה לפות"ש, לבין פתיחת שרשור הומוריסטי נטו, תוך הדגשת נושא ההומוריסטי גם בכותרת וגם בתוכן כמו במקרה ה- 500.

במקרה ה- 500, נפתח שרשור ייעודי ע"מ להצחיק נטו, תוך הדגשה בכותרת השרשור ובתוכן השרשור ההודעה הראשונה שמדובר בשרשור אך ורק הומוריסטי ושאין כל כוונה לפגוע באיש.

לאחר שראיתי את התגובות להודעה ההיא ולאחר שראיתי שיש אנשים שטענו שהשרשור עלול להעליב למרות שאני ממש לא מסכים לכך (שכן העלבת חבר פורום אינה היתה הכוונה), שלחתי מיד הודעה פרטית לפות"ש המקורי עם התנצלות עמוקה, ובה כתבתי שאני מוכן לפרסם גם התנצלות בפומבי אם יהיה צורך - שכן לא היתה שום כוונה להעליב.

יש להדגיש כי עשרות שרשורי פרודיה דומים נפתחו בפורום הזה ממש ובפורמים אחרים בפרט, אך חברי הפורום בחרו להעלות ביקורת רק לשרשור שלי - וזה העציב אותי מאוד לצד העלאת סימני שאלה רבים.

את הרכבים האיטלקיים אני עדיין מאוד מחבב וגדלתי על התוצרת האיטלקית 24 שנים ברציפות, אך לא המשכתי עם המכוניות האיטלקיות מסיבות טכניות, ולא בגלל טיב הרכבים עצמם או שום דבר אחר - ולכן אין שום כוונה להעליב רכבים איטלקיים או את בעליהם כמו מה שהתפרש במקרה ה- 500. אם הייתי יודע שזה מה שיקרה, לא הייתי פותח את השרשור ההוא בכלל.

פורסם

לדעתי סטיו מנסה להקים צבא של מעריצים מאחורי הקלעים של הפורום :twisted: ורק המובחרים שבהם יקבלו את הסקירה.

יש לו כבר קבוצת ואצאפ סודית וגם מערכת פתקים של פייסבוק לטובת העניין.

פורסם

סטיו

נשמת פורום בכלל והפורום הזה בפרט הוא לשתף, להעביר מידע.

ביקורת רכב של חובב רכב כאן אינה דומה לביקורת רכב של כתבי "רכב" מהארץ או כתבי רכב מחו"ל.

וכמובן שכל ביקורת רכב מביאה עימה תגובות, חלקן גם לא מסכימות עם חוות הדעת של פות"ש. וזה בסדר גמור, כי לכל אחד יש את דעתו.

תראה כל שרשור שקשור לאלפא מוציא אמוציות אישיות סובייקטיביות כאילו מינימום כל אלפיסט הוא בעליו של קונצרן פיאט, עם מרכז רווח או עם/ בלי מרכז פיתוח.

ואין לזה שום קשר למה שכתבת בעבר , בטח ובטח שאין כאן תגובה נגדית כדי להחזיר לך.

ובנימה חברית , בדוק את עצמך , כיצד אתה מקבל ביקורת גם בחיים הרגילים.

לפני שנים רבות לימדוני כי כאשר אתה מפנה אצבע מאשימה כלפי מישהו , שלוש האצבעות האחרות מופנות אליך.

• 9k=
    חג שמח ושנה טובה ובעיקר שתיהנה מהרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז לא הבנתי, תהיה סקירה או לא?

אם אתה נורמטיבי ומסכים מראש לא להטיל דופי בסקירה או בסוקר תוכל לקבל אותה בה"פ בכפוף לתנאים.

סטיו, בחייאת בנאדם לכבוד השנה החדשה תוריד איזה פייסל טוב עם איזה סינגל מאלט איכותי בצד, תהנה, תרגע, תפסיק להתנהג כמו בחורה במחזור.

החיים סה"כ לא נוראיים, קח אותם קצת יותר בקלות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

It's like your mouth is falling down the stairs

לפיכך - אני מודיע באופן חד משמעי שלא יתפרסם כאן שום סיקור על הפולו GTI הידנית עם מערכת המתלים האדפטיביים וחיישני החניה המקוריים, נקודה.

מזל, כי אני מעוניין לקרוא סקירה על הפולו GTI הידנית עם המתלים האדפטיביים, אך ללא חיישני החניה המקוריים. כזה יש?

וברצינות? יש מספיק סקירות של בעלי מקצוע בתחום, כולל שלל סרטונים (שככל הנראה צפית בהם בעצמך). לא נראה לי שנפסיד משהו באי הפרסום של הסקירה שלך.

!AWDSOME

פורסם
יש לעשות סדר בין תגובות בתוך השרשורים עצמם כתגובה לפות"ש, לבין פתיחת שרשור הומוריסטי נטו, תוך הדגשת נושא ההומוריסטי גם בכותרת וגם בתוכן כמו במקרה ה- 500.

זה כתוב בספר החוקים הגדול של האינטרנט? או אי שם בתנאיי השימוש בפורום?

אתה מחפש מאוד בכח לתרץ תופעה אם אתה עומד מאחוריה, ולפסול אותה אם היא מגיעה מכיוון אחר, ואני די בטוח שאם מישהו היה פותח "שרשור הומוריסטי על פולו שגורמת לאנשים לרייר", אז היית מביא איזה תרוץ סתמי אחר למה גם זה לא בסדר, בניגוד לכתיבה שלך.

איש כאן לא חיפש להעליב אותך, אני בטוח, בסך הכל לחלק מהמגיבים התיאורים שלך נראו מוגזמים, בדיוק כמו התיאורים של ה-500 בשרשור שאתה צחקת עליו. לא נורא, קורה. אפשר גם לקחת את זה לכיוון כללי יותר, ולהבין שכשאנשים נכנסים לשרשור שבכותרת שלו מופיעות מילים כמו "מבחן", "ביקורת" וכו', אז בהתאם הם לא מצפים למצוא בפנים תיאור של כמה שהכל מושלם, אלא משהו שאולי בכל זאת ירמוז על מידה מינימאלית של אובייקטיביות, והבנה של הרוכש המאושר שבמה שקנה יש גם חסרונות, ושזן לא בדיוק איזו יצירת אומנות, שאנשים עומדים בתור כדי לראות, אלא בסך הכל.. עוד רכב.

לא נורא. הרכב הספורטיבי הראשון שלך, ועוד כזה שאתה מחכה לו תקופה כ"כ ארוכה והזמנת "על עיוור" במיוחד. ההתלהבות ברורה. אל תיעלב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רוזק

ברוך הבא לפורום

לא צולבים אף אחד

כל אחד כותב מה שבראש שלו

במקרה הזה על מה שהוא לא יכתוב ( בלשון עתיד ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במיקום לעודד אנשים לפרסם סקירות צולבים אותם. מוזר.

סטיו, תחזיק מעמד!

פספסת...משהו. הוא פרסם שהוא לא יפרסם סקירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...