Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

יש באפשרותי לרכוש רנו מגאן II

דיזל

ידני

שנה: 2005

הרכב שייך למורה נהיגה ששמר עליו מהיכרותי האישית איתו, הוחלף לו מנוע ב 300,000+

ציריות חדשות + מסרק הגה

המחירון שלו 12,000 אחרי שקלול ביד 2

עם יש מישהו שמכיר את הרכב אשמח לשמוע פרטים על הרכב (מחלות ידועות, צריכת דלק, בעיות מכניות נפוצות עם יש וכו')

תודה ;)

עריכה אחרונה על ידי Gera Lukyanov
פורסם

זה אותו דגם לדעתי, רק שנתון חדש יותר.

הבעייה שאני יכול לחשוב עליה היא שעל הרכב ננהגו גם תלמידי נהיגה, אז מה למשל מצב הקלאץ'?

ברכב שלך יש 6 כריות ו-ESP?

פורסם

תודה

כריות אויר ובקרת יציבות פחות חשוב לי

האם ידוע לך על בעיות חוזרות כלשהן בדגמים האלו של הרכב או שזה רק המצב הקיים?

בנוסף אחרי בירור קצר המליצו לי לבדוק עם הוחלפו אינג'קטורים כי מסתבר שזה עסק יקר ברנו

פורסם

יש לבדוק את מערכת החשמל, במתיחת פנים של 2007 שופרה מערכת החשמל כך שהיא עדיפה. אם יש את הכרטיס מפתח יש לבדוק שעובד כנדרש.

פורסם

בדגמים שעד 2007 הבנתי שיש תקלות חשמל נפוצות, בעיות עם החלונות וכו', אבל אין לי נסיון עם הדגמים הקודמים ולכן איני יודע.

תבדוק שהאינג'קטורים והטורבו במצב טוב, אם כן, תתחדש ותהנה!

תבדוק גם את הקלאץ', ברכבי לימוד נהיגה זה רכיב מאוד מתבלה.

• תוכן חדש...