Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שיש הרבה פרמטרים גם באודיו, אין על זה ויכוח. פשוט ההשוואה לעולם הרכב היא לא נכונה לדעתי.

אבל ני זורם איתך, לוקחים אדם מהשורה ומכסים לו את העיניים.

עושים לו סיבוב ברכב, מדגימים לו את ביצועי הרכב, נותנים לו לגעת במושבים, לשבת עליהם, לגעת בפלסטיקה הפנימית, בכפתורים וכו'.

הוא עדיין לא יבדיל בין מרצדס ב-800K לבין יונדאי ב-100K?

לגבי האודיו, אני לא בטוח.

פורסם

אתה שואל ועונה ידידי. "

יש כל כך הרבה פרמטרים שנלקחים בחשבון שקשה אפילו למנות אותם.

הרי אם תיקח אדם מהשורה ותשים אותו ברכב של 100K ואחרי זה ברכב של 800K,

הוא יצליח להבין על מה הלך כל האקטרה כסף.

"

נתת דוגמה של אדם מן השורה. אודיופיל שמכור בצורה קשה כמובן שירגיש בהבדל כנל לגבי אדם שמבין דבר מה במכוניות .

מה לעשות על מוצרי פרימיום צריך לשלם לא מעט.

פורסם

רק לי זה נראה מיותר להשוות את האוזניות האלו לאודיופילים?

אוזניות טובות לבן אדם סטנדרטי יכולות להיות גם האוזניות ב 5 ש"ח מ MAXSTOCK, כשלי לדוגמא זה ייחשב כמו שרוך לקשירת נעליים.

לא חושב שיש להז מקום להשוואה לרכבים, גם מדובר בסכומים אחרים לגמרי.

אישית לדוגמא, לא ארכוש אוזניות זולות ופשוטות ביותר רק בכדי "לשמוע", אני צריך אוזניות טובות צבעוניות ואיכותיות עם תדר שמיעה רחב יחסית לנמוכים והגבוהים, אודיו טכניקה M50 עושות את זה בצורה מעולה בחצי מחיר מהזבל של BEATS בעלות הסאונד העלוב למדי.

לדעתי הן בחירה מעולה בטווח המחיר שפחות מ 1000 ש"ח, גם נוחות גם יפות מאוד + כבל נשלף והכי חשוב אחלה סאונד לאוזניות קשת שמכסות את כל האוזן.

לאוזיות IN-EAR לדוגמא אלו לא הייתי משקיע יותר מ 150 ש"ח, (לדוגמא רכשתי אתמול ב 100 את ה PISTONS 2 של XIAOMI) אלא אם אתה זמר.

Opel Adam S 2017

פורסם

לאוזיות IN-EAR לדוגמא אלו לא הייתי משקיע יותר מ 150 ש"ח, (לדוגמא רכשתי אתמול ב 100 את ה PISTONS 2 של XIAOMI) אלא אם אתה זמר.

גם לי יש אותן כבר כמה חודשים. עושות עבודה לא רעה אבל לדעתי פחות נוחות באוזן מהסינהייזר CX300 שיש לי כבר שנים.

יום טוב גם לך

פורסם

אם און איר - צריך לקחת בחשבון שמדובר על אוזניות למחשב, זו הייתה ההגדרה. אם תקח סטאקס, או לחלופין את רוב האוזניות מאיזור ה32 אוהם כבר תחחיל ירידה משמעותית בעוצמת הסאונד וכפועל יוצא עלייה באחוז העיוות כי יגבירו את ווליום עוד. הייתי שוקל שילוב של אוזניות עם DAC ניימשולב מגבר דוגמאת Fiio ודומיהם עם חיבור לUSB. שלא נדבר שאיכות כרטיסי הקול המובנים די ירודה.

פיליפס פידליו מקבלות ביקורות נהדרות

בייאר דינאמיקס נהדרים.

גראדו גם פנומנאליות.

ההפניה לפירמה צריכה להעשות על פי התאמה לסגנון שלך, וכמו כל מערכת סאונד, אין תחליף להאזנה. אני מציע לקפוץ לחנויות רציניות כדי להאזין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
גם לי יש אותן כבר כמה חודשים. עושות עבודה לא רעה אבל לדעתי פחות נוחות באוזן מהסינהייזר CX300 שיש לי כבר שנים.

אם הייתי יודע הייתי מתייעץ :)

אם און איר - צריך לקחת בחשבון שמדובר על אוזניות למחשב, זו הייתה ההגדרה. אם תקח סטאקס, או לחלופין את רוב האוזניות מאיזור ה32 אוהם כבר תחחיל ירידה משמעותית בעוצמת הסאונד וכפועל יוצא עלייה באחוז העיוות כי יגבירו את ווליום עוד. הייתי שוקל שילוב של אוזניות עם DAC ניימשולב מגבר דוגמאת Fiio ודומיהם עם חיבור לUSB. שלא נדבר שאיכות כרטיסי הקול המובנים די ירודה.

פיליפס פידליו מקבלות ביקורות נהדרות

בייאר דינאמיקס נהדרים.

גראדו גם פנומנאליות.

ההפניה לפירמה צריכה להעשות על פי התאמה לסגנון שלך, וכמו כל מערכת סאונד, אין תחליף להאזנה. אני מציע לקפוץ לחנויות רציניות כדי להאזין.

צודק, יש לי כרטיס קול פשוט שקניתי בזמנו - x-fi usb שמחובר ללפטופ, דיי בזבוז כסף בקושי מחזיק לי את האוזניות, היה עדיף לקנות DAC איכותי כגון הFIIO.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...